הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבועיים לפני מר ישראל עד 75 ק"ג...

אלירמבו

משתמש מתחיל
186
0
נק' מוניטין:
-2
186
0
ג'ירף
שתי תמונות עדכניות, (אני יודע שהפוזינג לא משהו, עובד על זה),ואני לבן כמו סיד ככה שעם הצבע אני אראה הרבה יותר טוב, מקווה שהכל יהיה בסדר עם הייבוש וכו' ושאני אגיע מוכן,יש לי קצת נוזלים בגב תחתון, בקרוב אני יעלה לכאן עוד תמונות בפוזות אחרות, תנו חוות דעתכם בבקשה..... 1344518005014.jpg 1344542755732.jpg

רגליים מעולות, זה רק אני או שיש לך קצת עור עודף בבטן?
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
טוב אז קצת סדר בדברים:א- זה פעם ראשונה שלי בחיים על במה,ב- אני מחזק את אלירן שזה לא מצב של שבועיים לפני תחרות לחברה ברמה כמוך ואפילו פחות, אבל כמו שהזכירו פה, אני טבעי לחלוטין,גם בלי שורפי שומן למיניהם אפילו, רק אבקת חלבון, מולטי וויטמין, ואמינו, כל השאר מהאוכל, אני ביותר מחמישה חודשים בחיטוב, כדי לרדת לאט לאט ולא לאבד שריר, ככה שאני מרוצה מהתוצאות ומקווה להשתפר עוד הרבה כתוצאה מהייבוש, (אני אוגר יחסית הרבה נוזלים) ובעיקר הולך בשביל החוויה, וגם ממקום מכובד אני אהיה מרוצה.... (וד"א אלירן לאיזה קטגוריה אתה הולך בסוף? נוער?)

קטגוריה נראה ביום התחרות בנוער אין לי מה לחפש ככה שחבל לעלות שם ביום התחרות נראה מתלבט עדיין , בכל מקרה שיהיה בהצלחה

סך הכל מסת שריר יפה אבל לא בטוח שמבחינת א.ש אתה מוכן לתחרות.

• פותח/ת השרשור
תודה, ואיזה חיים? מה אני אגיד לך? תענוג, אני נהנה מכל רגע, אני לא רוצה שזה ייגמר חחח....

מסכים עם moonlight מסת שריר מכובדת לכל הדעות ! אך האחוז שומן גבוה מעט בשביל במה , בכל מקרה בהצלחה רבה שיהיה לך !

מסה מכובדת ובהצלחה בייבוש
אגב
מה הגובה שלך? וכמה אתה שוקל עכשיו?

• פותח/ת השרשור
ולכל האלה שבאים בביקורת לגבי הא"ש, לדעתי יהיה בסדר בעז"ה, כי לדעתי אני צובר הרבה נוזלים, וזה נוזלים ולא שומן, למה התחלתי ביום רביעי בסה"כ דילול של הנתרן (מלח באוכל, מוצרי חלב, וכל דבר שיש בו מלח מפחית) וכבר ירדתי 1 ק"ג ביומיים, ואני רואה את זה על הגוף, וזה גם מה שהמאמן שלי אמר לי, שאין לי מה לדאוג(למה נכנסתי לסרטים עם עצמי) כי מה שיש לי זה נוזלים, ואחרי ייבוש אני ייראה אחרת לגמרי, אז כמו שאתם רואים הרבה שנראים לכם מוכנים חבלע"ז כבר חודש לפני, ועל הבמה נראים על הפנים, יכול להיות שאצלי זה הפוך, וביום התחרות אני ייראה הכי טוב שאפשר בעז"ה, בכל מקרה תחרות ראשונה וטבעי, הולכים לחוויה והתנסות, אף אחד לא אמר שאני הולך לזכות....

נראה טוב.
מצטער, אבל זה לא 6.5% שומן. יותר באזור ה 9-10%.
זה מה שאומר הקליפר של המאמן שלי, ועוד מכשיר בחדר כושר, בין 6.5-7.2, ובתמונת פרופיל שלי אני הייתי 9, לפי החישוב שלך אני שמה 12...

ולכל האלה שבאים בביקורת לגבי הא"ש, לדעתי יהיה בסדר בעז"ה, כי לדעתי אני צובר הרבה נוזלים, וזה נוזלים ולא שומן, למה התחלתי ביום רביעי בסה"כ דילול של הנתרן (מלח באוכל, מוצרי חלב, וכל דבר שיש בו מלח מפחית) וכבר ירדתי 1 ק"ג ביומיים, ואני רואה את זה על הגוף, וזה גם מה שהמאמן שלי אמר לי, שאין לי מה לדאוג(למה נכנסתי לסרטים עם עצמי) כי מה שיש לי זה נוזלים, ואחרי ייבוש אני ייראה אחרת לגמרי, אז כמו שאתם רואים הרבה שנראים לכם מוכנים חבלע"ז כבר חודש לפני, ועל הבמה נראים על הפנים, יכול להיות שאצלי זה הפוך, וביום התחרות אני ייראה הכי טוב שאפשר בעז"ה, בכל מקרה תחרות ראשונה וטבעי, הולכים לחוויה והתנסות, אף אחד לא אמר שאני הולך לזכות....

זה מה שאומר הקליפר של המאמן שלי, ועוד מכשיר בחדר כושר, בין 6.5-7.2, ובתמונת פרופיל שלי אני הייתי 9, לפי החישוב שלך אני שמה 12...
לא רואה את התמונת פרופיל בבירור, אבל גם קאליפר וגם "מכשיר בחדר הכושר" יכולים להיות עם סטיות של עד 50%. המכשיר המדוייק ביותר הוא DEXA, אחריו BOD POD ואחריו שקילה תת מימית. אם לא נמדדת באחד מאלו, אתה לא יודע את אחוז השומן שלך באופן מדוייק.

• פותח/ת השרשור
לא רואה את התמונת פרופיל בבירור, אבל גם קאליפר וגם "מכשיר בחדר הכושר" יכולים להיות עם סטיות של עד 50%. המכשיר המדוייק ביותר הוא DEXA, אחריו BOD POD ואחריו שקילה תת מימית. אם לא נמדדת באחד מאלו, אתה לא יודע את אחוז השומן שלך באופן מדוייק.
זה ברור אחי, היה ברור שזה לא מדוייק, אבל לא 10א"ש, וגם לפעמים תמונות יכולות להטעות, ואלי בגלל שהייתי שמן שהייתי קטן אז העור טיפה מטעה...

טרייספס מהיום....
394532_457818680916237_1492509202_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית