תמונה שבועיים לפני מר ישראל עד 75 ק"ג...

אלירמבו גם מארק ריפטו אומר שהוא לא מתעסק עם היפרטרופיה
והוא גם רושם בספר שלו את הטווחים שאתה מדבר עליהם בPPST

לגבי הטענות שלך אני עשיתי את האימונים שאתה עושה וגם עשיתי אימוני כוח אינטנסיביים
אני אומר לך שאתה חותך וורידים אחרי שבוע אחד בסמולוב או לפחות קופץ מהגג של עזריאלי

אתה לא יודע מזה עומס בכלל

דבר אחד שאני אוהב אצלך זה שאתה בחרת את הדרך שלך ואתה מאמין בה והולך איתה למרות מה שיגידו לך
אבל ללא ספק אני אומר לך שאם תעשה אחרי התחרות תקופה של תוכנית כוח בשילוב מעט תרגילי עזר אתה תראה התקדמות מטאורית
תשאל גם את גיל מה הוא חושב על זה
משקלי עבודה הם לא סתם, אתה חייב לעבוד עם משקלים כבדים כדי להיות גדול, לא יעזור כלום כל הטופ בילדרים מאוד מאוד חזקים
ומרימים משקלים כבדים אם זה 700-800 פאונד דדליפט של קולמן וארנולד
וסקוואטים כבדים
ולחיצות כבדות

אני אגיד לך משהו שישמע מעצבן בלי סקוואט ודדליפט מעל 200 קילו אתה (לא אתה אישית) לא שווה כלום

מאמר של איתי זיו בלי רפרנסים או מאמר מYNET
וויקיפדיה (ועוד בעברית) זה לא מקורות ששווה לדון עליהם

רן, לפי מה שאתה אומר שבשביל לגדול חייב להרים כבד, אז בילדר שלא הרים כבד אף פעם והתעסק רק בהיפטרופטיה במשקלים נמוכים אז הוא לא יהיה גדול?
והאם הגיוני שהשרירים יהיו מפותחים אבל הוא ישאר קטן בגודלו, או שזה הולך ביחד - ומי שיש לו שרירים מפותחים אז הוא גם הוא יהיה גדול?

אני לא נכנס לכל הוויכוחים פה אני רק יכול להגיד שאתה נראה מעולה,המון בהצלחה בתחרות.

רן, לפי מה שאתה אומר שבשביל לגדול חייב להרים כבד, אז בילדר שלא הרים כבד אף פעם והתעסק רק בהיפטרופטיה במשקלים נמוכים אז הוא לא יהיה גדול?
והאם הגיוני שהשרירים יהיו מפותחים אבל הוא ישאר קטן בגודלו, או שזה הולך ביחד - ומי שיש לו שרירים מפותחים אז הוא גם הוא יהיה גדול?

גדול זה יחסי אני מכיר אנשים גדולים שלא היו דקה בחדר כושר
הוא לא יהיה גדול כמו שהוא יכול להיות

קודם כל , כל הכבוד על הדרך.
אנשים אוהבים להגיד ככה ולהגיד ככה, בתור בנאדם שהיה שמן בעבר אני מבין שיש לך עור עודף ושומן עיקש שמצטבר בחלק הכי קשה זה לרוב גב תחתון ובטן תחתונה או חזה במקרים מסויימים, בגלל זה יש לך גם הרבה עור בחזה לפי מה שזה נראה .
בכל אופן אני מסתכל עליך בתור מקרה אינדבדואלי ומהסט פוינט שלך, התוצאה כרגע מרשימה.
ובכללי לתחרות ראשונה אני בטוח שתגיע בשייפ מרשים, שיהיה בהצלחה חבר!

• פותח/ת השרשור
קודם כל , כל הכבוד על הדרך.
אנשים אוהבים להגיד ככה ולהגיד ככה, בתור בנאדם שהיה שמן בעבר אני מבין שיש לך עור עודף ושומן עיקש שמצטבר בחלק הכי קשה זה לרוב גב תחתון ובטן תחתונה או חזה במקרים מסויימים, בגלל זה יש לך גם הרבה עור בחזה לפי מה שזה נראה .
בכל אופן אני מסתכל עליך בתור מקרה אינדבדואלי ומהסט פוינט שלך, התוצאה כרגע מרשימה.
ובכללי לתחרות ראשונה אני בטוח שתגיע בשייפ מרשים, שיהיה בהצלחה חבר!
תודה רבה גבר, ובעז"ה על הבמה, נפתיע ונראה הרבה יותר טוב עם צבע, וייבוש, נעדכן אחרי התחרות....

אלירמבו גם מארק ריפטו אומר שהוא לא מתעסק עם היפרטרופיה
והוא גם רושם בספר שלו את הטווחים שאתה מדבר עליהם בPPST

לגבי הטענות שלך אני עשיתי את האימונים שאתה עושה וגם עשיתי אימוני כוח אינטנסיביים
אני אומר לך שאתה חותך וורידים אחרי שבוע אחד בסמולוב או לפחות קופץ מהגג של עזריאלי

אתה לא יודע מזה עומס בכלל

דבר אחד שאני אוהב אצלך זה שאתה בחרת את הדרך שלך ואתה מאמין בה והולך איתה למרות מה שיגידו לך
אבל ללא ספק אני אומר לך שאם תעשה אחרי התחרות תקופה של תוכנית כוח בשילוב מעט תרגילי עזר אתה תראה התקדמות מטאורית
תשאל גם את גיל מה הוא חושב על זה
משקלי עבודה הם לא סתם, אתה חייב לעבוד עם משקלים כבדים כדי להיות גדול, לא יעזור כלום כל הטופ בילדרים מאוד מאוד חזקים
ומרימים משקלים כבדים אם זה 700-800 פאונד דדליפט של קולמן וארנולד
וסקוואטים כבדים
ולחיצות כבדות

אני אגיד לך משהו שישמע מעצבן בלי סקוואט ודדליפט מעל 200 קילו אתה (לא אתה אישית) לא שווה כלום

מאמר של איתי זיו בלי רפרנסים או מאמר מYNET
וויקיפדיה (ועוד בעברית) זה לא מקורות ששווה לדון עליהם

תוכל לתת דוגמה של תוכנית כזאת ?

תוכל לתת דוגמה של תוכנית כזאת ?
אם ללכת על הכי בסיסי, אז אפשר לתת לדוגמה SS עם קצת בידודים לידיים (מקבילים, curls) או להוסיף 2 סטים נוספים של משיכה (נניח להוסיף מתח באימון החתירה).

אני עושה A: סקוואט בנץ מתח ל3X5 ואז משיכה במכונה (לפעמים) תאומים ויד קדמית. B: סקוואט פרס דדליפט ואז מקבילים עם משקל (או לחיצה צרה אבל נדיר) ובטן.

עוד לא נתקעתי במשקלים בתרגילים המורכבים ככה שהתרגילי עזר לא כל כך מפריעים לי, לפעמים אני מפמפם בתרגילי עזר ולפעמים עובד יותר כבד (6 חזרות).

קודם כל תוכנית כמו הליניארית להוסיף משקל למוט (אפשר לעשות אם התרגילי עזר שרשומים בקובץ אקסל)
אפשר להוסיף מתח/מקבילים לחזרות 4X8-12 וידיים אפשר להוסיף אם זה מה שהוא רוצה

אחר כך אפשר לעשות קצת יותר נפח 5X5 אקרוס בתרגילים

לפעמים אני נדהם איך אנשים ששוקלים בדיוק כמוני נראים הרבה יותר גדולים ממני :] כל הכבוד אחי אחלה גוף!

• פותח/ת השרשור
לפעמים אני נדהם איך אנשים ששוקלים בדיוק כמוני נראים הרבה יותר גדולים ממני :] כל הכבוד אחי אחלה גוף!

יש הרבה פרמטרים חוץ ממשקל אחי, גובה, אחוז שומן, מבנה גוף, בסוף המסה כשהייתי 18 אחוז שומן, שקלתי 95 ק"ג, וזה רחוק מלהיות שמן, זה א"ש נורמלי, וגם אל תשכח שלתחרות עושים ייבוש, שאתה יורד בין 3-2ק"ג של נוזלים.... שבוע אחרי התחרות אני יאכל נורמלי, ובלי לעלות כמעט בכלל באחוז שומן, ואני מעריך שאני אשכול בסביבות ה80 ק"ג....

• פותח/ת השרשור
תמונה מהיום, הבעיה היחידה שלי זה העור העודף בבטן, בגלל זה זה נראה כאילו אני לא חטוב מספיק, והמאמן שלי אמר שאחרי הייבוש זה משתפר משמעותית....
418571_460158184015620_147201627_n.jpg

נערך לאחרונה:
אתה בטוח שזה לא גנטי? יש הרבה אנשים שאני מכיר שחווים את אותם קשיים בחיטוב וסביר להניח שזה אחד ה הדברים שאתה תיצרך לעבור אגב והיותך טבעי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית