הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבועיים לפני מר ישראל עד 75 ק"ג...

• פותח/ת השרשור
גנטי לא, בגלל שהייתי שמן בעבר, כן, אבל אחרי ייבוש נוזלים נראים אחרת, ככה סיפרו לי, בקיצור, מה שיהיה יהיה, בעז"ה יהיה טוב....

• פותח/ת השרשור
בצד ימין, עם התחתון האדום, יישמע מצחיק, אבל השופט אמר שפסלו אותי, בגלל תחתונים לא תקניים... 558378_338795102877255_1416667861_n.jpeg 558378_338795102877255_1416667861_n.jpeg

תעלה עוד תמונות באיכות יותר טובה שיהיה אפשר להבין באמת
אבל בכול מקרה נראה בסדר גמור

נראה כאילו יש עליך הרבה יותר מסת שריר משני המתחרים שלידך(לפחות בפלג העליון)

• פותח/ת השרשור
אין עדיין עוד תמונות, אני רק יכול לומר שכולם היו בהלם ואמרו שהגיע לי להיכנס לשלישייה בטוח, והמאמן שלי שאל תשופט והוא אמר לו שפסלו אותי בגלל שהתחתונים לא היו חוקיים, כלומר עם הדפס מאחורה ורחבים קצת בצדדים, עד שלא ראיתי תתמונות חשבתי שאני פשוט נראה הכי פחות טוב, לא הבנתי...

אין עדיין עוד תמונות, אני רק יכול לומר שכולם היו בהלם ואמרו שהגיע לי להיכנס לשלישייה בטוח, והמאמן שלי שאל תשופט והוא אמר לו שפסלו אותי בגלל שהתחתונים לא היו חוקיים, כלומר עם הדפס מאחורה ורחבים קצת בצדדים, עד שלא ראיתי תתמונות חשבתי שאני פשוט נראה הכי פחות טוב, לא הבנתי...
איך פוסלים על שטות כזאת?
איך אתה שעבדת כל כך קשה להגיע למה שהגעת נפלת על השטות הזאת?
זה רציני?@1!

אני לא מבין משהו לא מדרכים אותכם על דברים כאלו? שטות לפסול מישהו על כזאת שטות מיוחד לאור כול העבודה שעוברתה לפניי התחרות

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין משהו לא מדרכים אותכם על דברים כאלו? שטות לפסול מישהו על כזאת שטות מיוחד לאור כול העבודה שעוברתה לפניי התחרות
כל האירגון הזה על הפנים, זה היה נראה כאילו באו לעשות קופה וללכת הביתה אף אחד לא הסתכל על המתחרים בכלל, תעלו, תעשו פוזינג, כל אחד דקה רוטינה, ויאלללה נעבור לקטגוריה הבאה... עשר שניות, זה מה יש לבינתיים, תחתון אדום...

[video=facebook;462609057103866]http://www.facebook.com/photo.php?v=462609057103866[/video]

נערך לאחרונה:
נראה כאילו אתה אוכל אותם בלי מלח, פסלו אותך על שטות, תירוץ עלוב של השופטים..

האמת שמהוידאו אי אפשר לראות כלום ולדעתי יש גם טעם לפסול על תחתון לא תקני, אבל בעולם של היום, אירגון שיומיים אחרי התחרות לא מוציא הודעה באתר שלו ואין תמונות רשמיות או וידאו באיכות טובה ... מרמז על איכותו של האירגון.
בלי קשר שמישהו בשרשרת המזון שם בין כל השקילות היה צריך לעלות על זה ולהעיר לך, אולי אפילו אחד המתמודדים.

בן אדם מכין את עצמו חודשים על גבי חודשים, מוציא ים של כסף, מאות ואלפי רגעים ומצבים של "כמעט נשבר" מבחינת תזונה , מבחינת אימונים , עובד חזק כדי להרשים את הקהל והשופטים ברוטינה שונה ובסוף פוסלים על תחתונים? , מה זה אמור להביע ? , פשוט בושה ובדיחה. תעבור לNAC , אתה בנאבא נכון?

לדעתי, טעות של המאמן שלך... אתה מגיע לתחרות פיתוח גוף עם תחתונים לא תקניות בעיה שלך. המאמן שלך היה אמור להגיד לך בדיוק איזה סוג תחתון ללבוש.

• פותח/ת השרשור
תשמע צור, אתה הגולש הכי חכם בפורום, וכל מה שתגיד אני מוריד תראש ומסכים, צודק במאה אחוז....

רגע, תן לי להבין. אנשים ראו אותך במלתחה מורח צבע עם התחתונים, אני מניח שגם חלק מהמארגנים, נתנו לך לעלות לבמה, לעשות פוזינג והכל, ואז פסלו אותך בגלל התחתונים?

רגע, תן לי להבין. אנשים ראו אותך במלתחה מורח צבע עם התחתונים, אני מניח שגם חלק מהמארגנים, נתנו לך לעלות לבמה, לעשות פוזינג והכל, ואז פסלו אותך בגלל התחתונים?

אה אה, חוץ מהשופטים, לאף אחד לא היה מושג שהתחתונים לא תקניים....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית