הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה| בקניית שייקר טוב

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום

היה לי שייקר עם קפיץ כזה שקיבלתי אותו כשהזמנתי את הגיינר ושכחתי אותו לילה שלם מבלי לשטוף בכל אופן הוא הסריח ניסיתי סבון לשטוף להשאיר כמה ימים בכל אופן זה לא עוזר

אם אפשר אני צריך אתר טוב לקנות שייקר במחיר של עד 50 שקל משו בסגנון אם יש יותר טוב וטיפה יקר תביאו.

ראיתי כמה ב Muscle house / israel boduyיש שם שייקר של Dymatize אני רוצה לדעת הינה הוא : http://www.muscle house.co.il/?CategoryID=179&pg=search_product&x=31&y=5

תורידו רווחים ב muscle house

בכל אופן אם יש לכם יותר טובים אני אשמח שתביאו לי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחי ניסיתי הכל עזוב את הבקבוק אני רוצה לקנות חדש כבר יש לזה ריח מעצבן וכל זה.. : )
למישו יש הצעות.

אל תקנה שייקר חדש בגלל כזאת שטות זה קרה לי מלא פעמים פשוט תשתוף אותו כמו מטורף ואחרי זה תשים בפנים מים רוטחים עם הרבה סבון כלים למשך שעתיים ואז תחזור על זה עוד פעם אחת וזה יעבור

וגם עם זה לא עובר לגמרי אחרי כמה פעמים שתשתה מהשייקר זה כבר יעבור אין סיבה להחיף שייקר כל פעם שלא תשתוף אותו זה בזבוז כסף דבילי

הציעו לך פה המון דברים שיעבירו את הריח בשניה.אבל בכללי
אני מציע לקנות שייקר שעבר בדיקה וניתן להכניס אותו למדיח מבלי שיפלוט רעלים (כמו 15 שקל וחבריהם).וככה גם במקרה כזה.ניתן להכניס למדיח וזה יוצא כמו חדש.

• פותח/ת השרשור
עשיתי את כל מה שאמרו כאן חוץ מהמים רותחים, והקפה שחור אני אנסה את זה..
אני לא בטוח שזה יעזור כי כבר עבר חודש מאז שלא לקחתי גיינר , בגלל המקרה של הבקבוק חחח < :
ואז זה יצא שבכלל לא לקחתי.

בכל אופן אני גם מעדיף לקנות חדש כי גם קרה משו לפקק של הבקבוק ... הוא לא נסגר טוב.
אם למישו יש משו טוב שלחו לי בבקשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית