ייעוץ צריך עזרה עם BOR

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
היום ניסיתי BOR בפעם השנייה עם 25 ק"ג
הרגליים היו יציבות וניסיתי ליישר את הגב כמה שאפשר ושיהיה מקביל לקרקע
וכשהרמתי לא הרגשתי שום שריר עובד, לא את הגב ולא כלום
כשסיימתי הרגשתי לא נוח בגב התחתון ואני מרגיש בזה עד עכשיו (לא כאב) מרגיש את הגב התחתון די במרכז שלו
לא כואב אבל מרגיש משהו שלא יודע אם זה טוב או לא..

אני אישית לא אוהב את התרגיל בגלל שמתי שאתה מגיע למשקלים הכבדים יותר זה מפעיל הרבה לחץ על החוליות של עמוד השדרה אפילו בטכניקה נכונה.
יכול להיות שהמשקל קל מידי?
ושאתה עושה את זה תדמיין כאילו אתה מכווץ את השכמות ופותח את החזה ולא סתם מושך את המוט אליך

אני אישית לא אוהב את התרגיל בגלל שמתי שאתה מגיע למשקלים הכבדים יותר זה מפעיל הרבה לחץ על החוליות של עמוד השדרה אפילו בטכניקה נכונה.
יכול להיות שהמשקל קל מידי?
ושאתה עושה את זה תדמיין כאילו אתה מכווץ את השכמות ופותח את החזה ולא סתם מושך את המוט אליך

כמובן שזה מפעיל לחץ. אתה מכיר תרגיל מורכב שלא מפעיל לחץ על עמוד השדרה?

כמובן שזה מפעיל לחץ. אתה מכיר תרגיל מורכב שלא מפעיל לחץ על עמוד השדרה?
אני נכנס לדיון כי המאמן שלי אמר בדיוק מה שniven5 אמר הוא הוסיף משהו אחר משהו שלא הבנתי כ"כ- שהוא לא אוהב תרגילים שהגב נמצא במצב איזומטרי כי זה מפעיל לחץ על החוליות... אני לא יודע מזה איזומטרי אבל תוכל להסביר לי מזה ולהסביר אם זה הגיוני מה שהמאמן אמר?

אני נכנס לדיון כי המאמן שלי אמר בדיוק מה שniven5 אמר הוא הוסיף משהו אחר משהו שלא הבנתי כ"כ- שהוא לא אוהב תרגילים שהגב נמצא במצב איזומטרי כי זה מפעיל לחץ על החוליות... אני לא יודע מזה איזומטרי אבל תוכל להסביר לי מזה ולהסביר אם זה הגיוני מה שהמאמן אמר?

אם אני לא טועה איזומטרי הכוונה היא ללא שינוי באורך השריר ובמצב המפרק, ובפעם המאה תפסיק להקשיב למאמנים במכבי ;azban

אם אני לא טועה איזומטרי הכוונה היא ללא שינוי באורך השריר ובמצב המפרק, ובפעם המאה תפסיק להקשיב למאמנים במכבי ;azban
המאמן שאמר לו את זה החזיק בסקוואט של כמעט כפול שלוש משלך. אתה צריך להתחיל לתת כבוד לאנשים.

חסר לגב שהוא לא יהיה בכיווץ איזומטרי, כי אז נפצעים.
מה שהמאמן אמר זה שהוא לא אוהב תרגילים שקיים בהם כיווץ איזומטרי של הגב, כי במידה ומאבדים את המתח בשריר יש סיכוי גבוה להיפצע. (אני מנחש שיש לו היסטוריה עם פציעה כזו, הוא מאוד רגיש לנושא הזה של פציעות גב)
כנראה שהוא לא הסביר את עצמו ברור.. זאת הצרה עם מאמנים רוסים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית