הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאסה נקייה

bargol5

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
ראשלצ
קראתי את המאמר של עלייה במאסה אבל לא הבנתי עדיין בשביל מסה נקייה צריך קצת פחמימות(בסביבות ה200-250) אבל בכמה להגדיל את הגרעון הקלורי מה RMR שלי?(מאסה נקייה ככל האפשר לא אכפת לי לגדול לאט)

פה בפורום אנחנו לא תומכים במושגים מסה "נקייה" או "מלוכלכת" פשוט תתחיל עם 300 מעל הגירעון הקלורי , וכל פעם שאתה רואה שאתה נתקע עם המשקלי עבודה תעלה עוד 150-250 קלוריות

לדעתי RMR+EMR(מצב תחזוקה)+500 קלוריות זה המאזן הקלורי הטוב ביותר ל"עלייה נקייה".
אני שמתי לב שכשאני על +500 אני עולה את החצי קילו בשבוע, לא עולה בא"ש, צובר כוח ומסת שריר לעט לעט. ברגע שעליתי ל+700-800 נגיד, ישר הרגשתי שזה קצת מוגזם...
אני בחור בעל נטייה להשמנה ולכן יכול להיות שמישהו אחר יסתדר יותר טוב עם +700 ואפילו עם +1000. אני אישית חושב שעלייה נקייה זה 500-600 קלוריות מעל התחזוקה. פחות מי זה זה פשוט לא אפקטיבי ולעט מידי, יותר מי זה זה כבר אינדיבידואלי...

פה בפורום אנחנו לא תומכים במושגים מסה "נקייה" או "מלוכלכת" פשוט תתחיל עם 300 מעל הגירעון הקלורי , וכל פעם שאתה רואה שאתה נתקע עם המשקלי עבודה תעלה עוד 150-250 קלוריות
ואם לא מעניין אותו משקלי עבודה?

כי הצ'וצ'יות בבית הספר אוהבות מאסה. 😆

צריך להתחיל לנעול כל אשכול שמכיל את המילים מאסה נקיה.

בשביל מאסה נקייה צריך להתגלח. זה לא כיף.

אני אומר שעדיף להתחיל ב+300 ומשם להעלות כל פעם 200 ככה כשאתה מתקשה.

אני לא מבין את הבעיה שלכם,גם אני אחריי תקופת חיטוב רצחנית למדיי של חצי שנה מעדיך לעלות את מסת השריר שלי בצורה הכי "נקייה" שיש...הכוונה בנקייה זה שאחוז השומן יעלה במעט...
יש בזה רע?...מאסה נקייה זו מילה גסה?...

זה מונח שלא באמת קיים. המקסימום שאפשר לעשות זה להיצמד לערכים של חלבון ושומן, ולא "להשלים" ערכים עם חפיסות של אוריאו וגלידה כמו שחלק מחברי הפורום מגדילים לעשות.

תתחיל בלהוסיף 500, ככה אתה תעלה 2 קג בערך לחודש וזה נחשב לנקי[ נראה לי]

• פותח/ת השרשור
טוב נראה לי שהבנתי פחות או יותר אני יתחיל בנייטרלי שבועיים ואחרי זה יוסיף 100 קלוריות כל פעם שאני נתקע
תודה רבה לכל מי שעזר

בטח שיש דבר כזה מאסה נקייה,זה שעושים מסה לא אומר שצריך לאכל שטויות,אם נצמדים לתזונה "נקייה ובסיסית" אפשר לעלות עם מינימום שומן..
ולא כמו שדוגלים בפורום להתחזר במסה,והעיקר "להשלים ערכים"..

Back
למעלה תחתית