הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנושא תקופת חיטוב והתוצאות

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
שלום לכולם,
יש לי שאלה למבינים ולמנוסים ואני צריך תשובה ברורה כי המוטיבציה שלי קצת ירדה לאחרונה...

אז ככה:
אני בתקופת חיטוב, בערך שבועיים כבר, התחלתי במשקל 79 ק"ג וכרגע אני כך:
כשאני קם בבוקר, לפני שמשהו נכנס לי לפה אני שוקל 74.9 (מינימום שראיתי) עד 75.4
וכל ערב כשאני הולך לישון אני שוקל בין 76 ק"ג ל-77 ק"ג

בכל מקרה אני רק נתתי לכם רקע.

השאלה שלי היא למה אחרי שבוע בערך שהורדתי מ-79 ק"ג ל-76 ק"ג ואני מקפיד על תזונה ואני בגירעון קלורי בכל יום ולא עושה אירובי כלל,
למה אני תקוע על המשקל 76.5 בערב ו-75 בבוקר?

אני שואף לפחות מ-75 ק"ג, אני רוצה מקסימום 72-73 ק"ג ואנסה פחות מכך.

השאלה בגדול היא מה אני אמור לעשות כדי לרזות מעבר ל-75 ק"ג? (שזה המשקל הנמוך ביותר ששקלתי)
אני בגירעון קלורי בכל יום, מה עוד אני יכול לעשות? גם להיות בגירעון וגם לעשות אירובי שעתיים? לא נראה לי הכי בריא...

תודה לעונים!

אתה שבועיים בחיטוב וכבר ירדת 4 קילו לפי שקילת הבוקר שלך...(שככה נשקלים דרך אגב)...
אני לא חושב שזה ההגדרה ל"תקוע"...לפי מה שאתה כותב כאן אתה מגיע ליעד שלך בעוד כשבועיים...לא צריכה להיות לך ירידה במוטיבציה...בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה שבועיים בחיטוב וכבר ירדת 4 קילו לפי שקילת הבוקר שלך...(שככה נשקלים דרך אגב)...
אני לא חושב שזה ההגדרה ל"תקוע"...לפי מה שאתה כותב כאן אתה מגיע ליעד שלך בעוד כשבועיים...לא צריכה להיות לך ירידה במוטיבציה...בהצלחה

אתה אומר במילים אחרות שאני אתן לזה עוד שבועיים ואני אגיע ליעד?
ותודה רבה, אין לך מושג כמה זה נותן מוטיבציה - אתה וכל הפורום פה.... עושים עבודה פשוט מצוינת

אני אומר במילים אחרות שאתה עושה עבודה טובה עד עכשיו ואין צורך בשום שינוי (בהנחה שאתה לא מאבד מסת שריר בתהליך).
בהצלחה בהמשך.

אם אתה יורד בצורה קבועה והדרגתית, אתה בדרך הנכונה.
אל תשכח גם שבהתחלה מה שיורדים בחיטוב זה הרוב נוזלים...יש לך תפריט? תוכנית אימונים?

Back
למעלה תחתית