הצד האחר של הזנות

מה כ"כ עצוב ונורא?
הנשים בכתבה אומרות בעצמן שהן עשו זאת מבחירה חופשית, שאינן זקוקות לשיקום ואחת אף אמרה ש"היא זונה וגאה בזה".
זכותן לבחור לעבוד במקצוע הזה.
מתחילת הכתבה: "אז לאן דוחפת המדיניות הכלכלית של ממשלת נתניהו את מעמד הבינים? בואו ותראו".
מסוף הכתבה: "במדינה אחרת, שאינה מובילה את מעמד הביניים שלה לקריסה כלכלית ונפשית, הייתה יכולה להיות כל אחת מהן אשת קריירה מצליחה. מדינת ישראל מודל 2012 הביאה את הנשים האינטליגנטיות והרהוטות הללו לבחור ביודעין אחרת".
מה שמעניין זה שהנשים בעצמן לא טוענות שום דבר כזה.

זין בעין הייתה שם אחת אומרת שעם 10000 היא לא מצליחה לסגור את החודש.. מה זה השטויות האלה??
לא נוסעת במכוניות חדשות- אבל מכונית בבית יש לה שזה הוצאה גדולה מאוד אז מה הבעיה למכור אותה אז תלכי ברגל מה כבר קרה

אני כ"כ מקווה שהתקשורת בישראל לא מייצגת\מייצרת את הדעות בארץ.
עד שיש מרואיינות שמציגות כ"כ יפה את הצד הלגיטימי וההגיוני בעיסוק בזנות.
אושרת קוטלר מעדיפה לאנוס את הכתבה עם מסקנה פופוליסטית ולא קשורה בעליל - "נתניהו מוריד את מעמד הביניים לזנות"

מצד אחד אכן עצוב שיש גננת שצריכה לעבוד בזנות בשביל להשלים הכנסה.
מצד שני, הן יכלו לעבוד בעבודה שנייה בתור מלצרית או קופאית בסופר בשעות הערב-לילה, אבל כנראה שבזנות משלמים פי 20 יותר, אז למה לא.

ביג דיל ,כאילו שחסרות בימנו בחורות שמזדיינות בשביל כסף ולא עובדות בזנות. במשך אלפי אם לא עשרות אלפי שנים זנות היתה מקצוע מקובל והיא עדיין כזו בחלקים גדולים בעולם. אבל כמובן שגם רובע החלונות האדומים באמסטרדם הוא אשמתו של ביבי. אני חושב שכל הדמוניזציה שעשו למקצוע הזה היא סתם שטיפת מוח של הדת.

• פותח/ת השרשור
כמעט כולן זונות, השאלה היא רק מה המחיר. יש כאלה שנכנסות למיטה של מי שיש לו BMW/כרטיס אשראי פלטינום ויש כאלה שעושות את זה תמורת 50 ש"ח (לא שאני יודע מניסיון.) 👉👌

מדינה חרא , תמיד אמרתי את זה .
תראו למה המדינה הזבל הזאת מביאה אנשים לעשות !!!
סאמק ,
זה רק מוכיח עד כמה המצב במדינה שלנו קשה
אמאות לילדים הולכות להתפרנס בזנות בגלל שבכל עבודה לא משלמים כמו שצריך
פשוט עצוב חרא של מדינה אמן מישהו יתעורר ויבין מה הולך פה וישנה הכל .
טפיייי מדינה חרא .

מדינה חרא , תמיד אמרתי את זה .
תראו למה המדינה הזבל הזאת מביאה אנשים לעשות !!!
סאמק ,
זה רק מוכיח עד כמה המצב במדינה שלנו קשה
אמאות לילדים הולכות להתפרנס בזנות בגלל שבכל עבודה לא משלמים כמו שצריך
פשוט עצוב חרא של מדינה אמן מישהו יתעורר ויבין מה הולך פה וישנה הכל .
טפיייי מדינה חרא .
צודק אחיייייייייי המדינה חראאאא!!!!!!!
זאת תמיד התשובה לכל דבר!! המדינה חרא!!

זין בעין הייתה שם אחת אומרת שעם 10000 היא לא מצליחה לסגור את החודש.. מה זה השטויות האלה??
לא נוסעת במכוניות חדשות- אבל מכונית בבית יש לה שזה הוצאה גדולה מאוד אז מה הבעיה למכור אותה אז תלכי ברגל מה כבר קרה
צודק אחי לכי ברגל
וגם לכי עם תחתון קרוע
וגם לכי בלי גרביים..עזבי! בואי תאכלי בקופסאות שימורים ואורז כל יום"
אתה גאון מאיפה אתה מביא את זה אני חייב לדעת
צודק אחיייייייייי המדינה חראאאא!!!!!!!
זאת תמיד התשובה לכל דבר!! המדינה חרא!!
ציניות מתאימה למצב כאשר נאמר משהו מגוחך
אני אשמח לדעת למה אתה חושב שארץ זבת חלב ודבש היא מקום אידיאלי לנהל בו חיים ב2012...

בסה"כ מדובר פה בתהליך שנשים אקדמיות עברו כדי לנהל משפחה..אף אחד פה לא בגיל שלהם או במצב כדי לחלוק על שיקול הדעת שלהם לפי דעתי..
אנשים קוטלים אותן כאילו הן אמרו מאז שהן ילדות קטנות"אני רוצה להיות זונה" וכיוונו לזה כל חייהן..כמו שראו בכתבה,לכל אישה הייתה מטרה ואותה היא השיגה בלימודים אקדמאים.
המצב הנוכחי גורם להן לוותר על כל מה שהן למדו כמה שנים,על מה שהן אהבו לעשות כדי לפרנס משפחה
זאת הקרבה מאוד גדולה לפי דעתי ..

נערך לאחרונה:
צודק אחי לכי ברגל
וגם לכי עם תחתון קרוע

אני אשמח לדעת למה אתה חושב שארץ זבת חלב ודבש היא מקום אידיאלי לנהל בו חיים ב2012...

בסה"כ מדובר פה בתהליך שנשים אקדמיות עברו כדי לנהל משפחה..אף אחד פה לא בגיל שלהם או במצב כדי לחלוק על שיקול הדעת שלהם לפי דעתי..
אנשים קוטלים אותן כאילו הן אמרו מאז שהן ילדות קטנות"אני רוצה להיות זונה" וכיוונו לזה כל חייהן..כמו שראו בכתבה,לכל אישה הייתה מטרה ואותה היא השיגה בלימודים אקדמאים.
המצב הנוכחי גורם להן לוותר על כל מה שהן למדו כמה שנים,על מה שהן אהבו לעשות כדי לפרנס משפחה
זאת הקרבה מאוד גדולה לפי דעתי ..

הוא רשם שהבעיה היא שהמעסיקים משלמים קצת, ושהגורם לבעיה זה המדינה. כאילו לבני אדם פה אין רצון חופשי, המדינה החליטה בשבילם כמה לשלם. אתה יכול לחשוב על משהו יותר מגוחך מזה?

לא מבין על מה הרחמים ? חלקן מרגישות שזה ממש שליחות, הן מטפלות בנכים ובאוטיסטים, מספקות אוזן קשבת לזקנים, נשמע ממש superwhore.
לפי הגירסא שלהם, מגיע להם אפילו צלש, זה הוא שירות לציבור. כל הכבוד לדאגה לציבור.

הכי קל ונוח להאשים את המדינה, הרבה יותר קשה למצוא עבודה נוספת בסופר, וכך היא בעצמה אומרת, לא נוח לה להיות קופאיות.
אבל אם הם מרגישות גיבורות וממלאות את תפקידן בלתת שירות לציבור, אז אני בהחלט לא רואה כאן צורך להאשים את המדינה או לרחם עליהן.

צודק אחי לכי ברגל
וגם לכי עם תחתון קרוע
להחזיק מכונית זה פריווילגיה
וזה שאתה משווה מכונית לאוכל ובגדים אז אתה טמבל

• פותח/ת השרשור
לא, מכונית זה לא פריווילגיה. רק במדינה מטומטמת כמו שלנו מכונית נחשבת פריווילגיה.

קודם כל אתה מוזמן בכל עת לעזוב את המדינה אני מקווה שאף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח..
אבל עכשיו ברצינות, נכון יש מקומות יותר טובים אבל מה גם יש יותר גרועים.
לא אמרתי ולא חשבתי שישראל זה מקום אידיאלי לגור בו אבל הדיבור המסריח הזה שהוא דיבר על המדינה זה פשוט בושה.
יש חרא במדינה, אני לא אומר שלא, אבל הדיבור והטענות שלו פשוט לא נכונות.

הוא רשם שהבעיה היא שהמעסיקים משלמים קצת, ושהגורם לבעיה זה המדינה. כאילו לבני אדם פה אין רצון חופשי, המדינה החליטה בשבילם כמה לשלם. אתה יכול לחשוב על משהו יותר מגוחך מזה?
הם לא קבעו כמה לשלם אבל הם המון דברים היום מכסחים את המשכורת הזאת בשניות שהממשלה כן יכולה להשפיע אליהם.
להחזיק מכונית זה פריווילגיה
וזה שאתה משווה מכונית לאוכל ובגדים אז אתה טמבל
דבר ראשון פעם אחרונה שאתה קורא לי טמבל או למישהו בפורום הזה.
דבר שני
אתה באמת מצפה ממשפחה כיום לא להחזיק כלי תחבורה וללכת ברגל ממקום למקום?
אז אתה חי בסרט
אני לא משווה שום צורך במשהו כמו צורך באוכל..אבל אתה יכול לחיות יפה מאוד מקופסאות שימורים של טונה ולבשל אורז...אתה חוסך פה המון כסף על חשמל של לשמור את האוכל במקרר.אתה משלם רק טיפה גז ואתה יכול מ7 בערב לחיות בחושך או הכי הרבה.להדליק נר..אף אחד לא מת מזה..אז חשמל זה גם פריווילגיה? (אני משתמש בכוונה בהקצנה).
תן לי דבר אחד שבביתך הפרטי צורך חשמל שבלעדיו לא תוכל להתקיים (סיכמנו שאתה חי מאורז וקופסאות שימורים כבר)
קודם כל אתה מוזמן בכל עת לעזוב את המדינה אני מקווה שאף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח..
אבל עכשיו ברצינות, נכון יש מקומות יותר טובים אבל מה גם יש יותר גרועים.
לא אמרתי ולא חשבתי שישראל זה מקום אידיאלי לגור בו אבל הדיבור המסריח הזה שהוא דיבר על המדינה זה פשוט בושה.
יש חרא במדינה, אני לא אומר שלא, אבל הדיבור והטענות שלו פשוט לא נכונות.
תודה שאתה נותן לי אישור לעזוב,בשניה שתהיה לי אזרחות אחרת אני טס מפה ואם יש לך הצעות כיצד להשיג אני אשמח
אתה גם אומר שיש חרא של מדינה,משמע אתה גם מדבר מסריח..נראה לי שאתם מסכימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית