עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק אחיייייייייי המדינה חראאאא!!!!!!!מדינה חרא , תמיד אמרתי את זה .
תראו למה המדינה הזבל הזאת מביאה אנשים לעשות !!!
סאמק ,
זה רק מוכיח עד כמה המצב במדינה שלנו קשה
אמאות לילדים הולכות להתפרנס בזנות בגלל שבכל עבודה לא משלמים כמו שצריך
פשוט עצוב חרא של מדינה אמן מישהו יתעורר ויבין מה הולך פה וישנה הכל .
טפיייי מדינה חרא .
צודק אחי לכי ברגלזין בעין הייתה שם אחת אומרת שעם 10000 היא לא מצליחה לסגור את החודש.. מה זה השטויות האלה??
לא נוסעת במכוניות חדשות- אבל מכונית בבית יש לה שזה הוצאה גדולה מאוד אז מה הבעיה למכור אותה אז תלכי ברגל מה כבר קרה
ציניות מתאימה למצב כאשר נאמר משהו מגוחךצודק אחיייייייייי המדינה חראאאא!!!!!!!
זאת תמיד התשובה לכל דבר!! המדינה חרא!!
צודק אחי לכי ברגל
וגם לכי עם תחתון קרוע
וגם לכי בלי גרביים..עזבי! בואי תאכלי בקופסאות שימורים ואורז כל יום"
אתה גאון מאיפה אתה מביא את זה אני חייב לדעת
ציניות מתאימה למצב כאשר נאמר משהו מגוחך
אני אשמח לדעת למה אתה חושב שארץ זבת חלב ודבש היא מקום אידיאלי לנהל בו חיים ב2012...
בסה"כ מדובר פה בתהליך שנשים אקדמיות עברו כדי לנהל משפחה..אף אחד פה לא בגיל שלהם או במצב כדי לחלוק על שיקול הדעת שלהם לפי דעתי..
אנשים קוטלים אותן כאילו הן אמרו מאז שהן ילדות קטנות"אני רוצה להיות זונה" וכיוונו לזה כל חייהן..כמו שראו בכתבה,לכל אישה הייתה מטרה ואותה היא השיגה בלימודים אקדמאים.
המצב הנוכחי גורם להן לוותר על כל מה שהן למדו כמה שנים,על מה שהן אהבו לעשות כדי לפרנס משפחה
זאת הקרבה מאוד גדולה לפי דעתי ..
להחזיק מכונית זה פריווילגיהצודק אחי לכי ברגל
וגם לכי עם תחתון קרוע
וגם לכי בלי גרביים..עזבי! בואי תאכלי בקופסאות שימורים ואורז כל יום"
אתה גאון מאיפה אתה מביא את זה אני חייב לדעת
קודם כל אתה מוזמן בכל עת לעזוב את המדינה אני מקווה שאף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח..ציניות מתאימה למצב כאשר נאמר משהו מגוחך
אני אשמח לדעת למה אתה חושב שארץ זבת חלב ודבש היא מקום אידיאלי לנהל בו חיים ב2012...
הם לא קבעו כמה לשלם אבל הם המון דברים היום מכסחים את המשכורת הזאת בשניות שהממשלה כן יכולה להשפיע אליהם.הוא רשם שהבעיה היא שהמעסיקים משלמים קצת, ושהגורם לבעיה זה המדינה. כאילו לבני אדם פה אין רצון חופשי, המדינה החליטה בשבילם כמה לשלם. אתה יכול לחשוב על משהו יותר מגוחך מזה?
דבר ראשון פעם אחרונה שאתה קורא לי טמבל או למישהו בפורום הזה.להחזיק מכונית זה פריווילגיה
וזה שאתה משווה מכונית לאוכל ובגדים אז אתה טמבל
תודה שאתה נותן לי אישור לעזוב,בשניה שתהיה לי אזרחות אחרת אני טס מפה ואם יש לך הצעות כיצד להשיג אני אשמחקודם כל אתה מוזמן בכל עת לעזוב את המדינה אני מקווה שאף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח..
אבל עכשיו ברצינות, נכון יש מקומות יותר טובים אבל מה גם יש יותר גרועים.
לא אמרתי ולא חשבתי שישראל זה מקום אידיאלי לגור בו אבל הדיבור המסריח הזה שהוא דיבר על המדינה זה פשוט בושה.
יש חרא במדינה, אני לא אומר שלא, אבל הדיבור והטענות שלו פשוט לא נכונות.