התוכנית WS4SB יכולה להתאים לכדורגלן? הרכבתי את התוכנית לפי מה שהיה כתוב. ודווקא מאוד התרשמתי והיא מאוד מתאימה לי גם.
אני דווקא מאוד בונה על דיפרנקו (זה שכתב את התוכנית) כי ראיתי תרגילים שהוא עבד עם האתלטים שלו ומאוד התרשמתי מהם (אחד שמבין).
הבעיה היחידה זה סקוואט חופשי שאני לא בטוח שיתנו לי לעשות (כי אין ראק ובטווח של 5 חזרות זה מסוכן בלי שמירה)
אבל לא חשוב אני אעשה דדליפט או סומו דדליפט אם לא יתאפשר.
בכל מקרה התוכנית יכולה להתאים לכדורגלן?
נתונים: 168-9 ס"מ , 55-56 ק"ג, בן 15
יש לי גם שאלה לגבי אימוני סטרונגמן של גרירות ודחיפות מזחלת, הפיכת צמיג, זריקת כדורי כוח, הרמות שקי חול וכל זה.
שמעתי שיש את זה בקרוספיט ואם אני הולך לשם אני יכול להתאמן חופשי בלי כל הקטע של האימון מחזורי של הקרוספיט?
פשוט לבד לפי מה שנראה לי?
אני דווקא מאוד בונה על דיפרנקו (זה שכתב את התוכנית) כי ראיתי תרגילים שהוא עבד עם האתלטים שלו ומאוד התרשמתי מהם (אחד שמבין).
הבעיה היחידה זה סקוואט חופשי שאני לא בטוח שיתנו לי לעשות (כי אין ראק ובטווח של 5 חזרות זה מסוכן בלי שמירה)
אבל לא חשוב אני אעשה דדליפט או סומו דדליפט אם לא יתאפשר.
בכל מקרה התוכנית יכולה להתאים לכדורגלן?
נתונים: 168-9 ס"מ , 55-56 ק"ג, בן 15
יש לי גם שאלה לגבי אימוני סטרונגמן של גרירות ודחיפות מזחלת, הפיכת צמיג, זריקת כדורי כוח, הרמות שקי חול וכל זה.
שמעתי שיש את זה בקרוספיט ואם אני הולך לשם אני יכול להתאמן חופשי בלי כל הקטע של האימון מחזורי של הקרוספיט?
פשוט לבד לפי מה שנראה לי?