שלום, קוראים לי אלעד ואני רוצה לקבל חוות דעת על אימונים שאני עושה.
גובה: 1.75
משקל:72 קילו בערך כשמדדתי בפעם האחרונה
לפני שהתחלתי להתאמן לא עשיתי שום קטע של מסה או חיטוב וכל זה אני בכלל לא יודע מה זה אומר, פשוט התחלתי להתאמן
טוב אז בעקרון אני עושה אימון FBW שהביאו לי בפורום אחר[ראשון, שלישי וחמישי]: [יש לציין שאני משתמש במשקולות של 3 קילו -כן אני יודע לא הרבה]
גב
מתח רחב 10X3
רגליים
סקוואטים 12X3
מכרעים 12X3
כתף
הרחקת כתף לצדדים 12X3
יד קידמית
מתח בנות CHIN UP 12X1
יד אחורית
שכיבות סמיכה יהלום 12X1
זה בעצם מה שאני עושה. עכשיו אמרו לי להוסיף עוד סט ל'מתח בנות' וגם ל'שכיבות סמיכה יהלום'.. אתם אומרים זה כדאי?
עכשיו עוד דבר, אני רוצה להתחיל לשלב גם אימוני בטן בתכנית הזאת, תוכלו להביא לי תרגילים בסדר כמו שהבאתי כאן שאני יוכל לצרף לרשימה?
אני דיי מבקש פה לדעת את דעתכם על התכנית אימונים למה אני עושה אותה כבר חודש ואני לא רואה כ"כ שיפור חוץ מבחזה וקצת ברגליים..
אז חשבתי שאולי זה קשור לתזונה שלי.. אז הנה כתבתי לכם למעלה מה הגיל שלי, גובה ומשקל ואני חושב שתוכלו לעזור לי קצת עם כל הקטע של האוכל!
אני עכשיו יעלה לצלם תמונה שלי ואני יערוך את ההודעה. עד אז תודה רבה 😃
התמונה הראשונה מאתמול לפני שהתאמנתי
*יש לציין שיש לי בבית רק מתח ומשקולות!*
גובה: 1.75
משקל:72 קילו בערך כשמדדתי בפעם האחרונה
לפני שהתחלתי להתאמן לא עשיתי שום קטע של מסה או חיטוב וכל זה אני בכלל לא יודע מה זה אומר, פשוט התחלתי להתאמן
טוב אז בעקרון אני עושה אימון FBW שהביאו לי בפורום אחר[ראשון, שלישי וחמישי]: [יש לציין שאני משתמש במשקולות של 3 קילו -כן אני יודע לא הרבה]
חזה
שכיבות סמיכה 12X3
שכיבות סמיכה 12X3
מקבילים 12X3 [כתבו לי את זה אבל אני לא עושה את זה כי אין לי איך..]
גב
מתח רחב 10X3
רגליים
סקוואטים 12X3
מכרעים 12X3
כתף
הרחקת כתף לצדדים 12X3
יד קידמית
מתח בנות CHIN UP 12X1
יד אחורית
שכיבות סמיכה יהלום 12X1
זה בעצם מה שאני עושה. עכשיו אמרו לי להוסיף עוד סט ל'מתח בנות' וגם ל'שכיבות סמיכה יהלום'.. אתם אומרים זה כדאי?
עכשיו עוד דבר, אני רוצה להתחיל לשלב גם אימוני בטן בתכנית הזאת, תוכלו להביא לי תרגילים בסדר כמו שהבאתי כאן שאני יוכל לצרף לרשימה?
אני דיי מבקש פה לדעת את דעתכם על התכנית אימונים למה אני עושה אותה כבר חודש ואני לא רואה כ"כ שיפור חוץ מבחזה וקצת ברגליים..
אז חשבתי שאולי זה קשור לתזונה שלי.. אז הנה כתבתי לכם למעלה מה הגיל שלי, גובה ומשקל ואני חושב שתוכלו לעזור לי קצת עם כל הקטע של האוכל!
אני עכשיו יעלה לצלם תמונה שלי ואני יערוך את ההודעה. עד אז תודה רבה 😃
התמונה הראשונה מאתמול לפני שהתאמנתי
*יש לציין שיש לי בבית רק מתח ומשקולות!*
נערך לאחרונה: