הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה תכנית אימונים

winston_1994

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-10
46
0
18
1.70
75

טוב הייתי שנה בחדר כושר, בלי תרגילים מורכבים חוץ מבנץ'
כל שאר התרגילים היו מכונות בעיקר
שמרתי על 2000 קלוריות ביום- התוצאות היו בלי שינוי במשקל גוף ועלייה של 3 ס"מ היקף יד.
את כל התרגילים שהייתי עושה- 5 חזרות , 3 סטים ( הדגש היה על בניית בסיס טוב של משקלים גבוהים )

כעת המטרה היא עלייה במסת שריר כשכעת יש לי את הבסיס של משקלים גבוהים

חוזר לאימון של 10 חזרות, 3 סטים

זה האימון שחשבתי:

בנץ פרס
פולי עליון
סקוואט
כפיפות מרפקים מוט w
Pull over
עוד שני תרגילים של חזה- חזה עליון בשיפוע עם דמבלים וחזה תחתון עם שני כבלים ( לא יודע את השם של התרגיל)
shrugs

לא עושה דדליפט, וגם לא יעשה. כרגע הגמישות שלי על הפנים ואני לא רוצה לעשות את התרגיל עם חרא טכניקה

מה אתם ממליצים לי לעשות בנוגע לקלוריות ביום ואיך התכנית בכללי?

18
1.70
75

טוב הייתי שנה בחדר כושר, בלי תרגילים מורכבים חוץ מבנץ'
כל שאר התרגילים היו מכונות בעיקר
שמרתי על 2000 קלוריות ביום- התוצאות היו בלי שינוי במשקל גוף ועלייה של 3 ס"מ היקף יד.
את כל התרגילים שהייתי עושה- 5 חזרות , 3 סטים ( הדגש היה על בניית בסיס טוב של משקלים גבוהים )

כעת המטרה היא עלייה במסת שריר כשכעת יש לי את הבסיס של משקלים גבוהים

חוזר לאימון של 10 חזרות, 3 סטים

זה האימון שחשבתי:

בנץ פרס
פולי עליון
סקוואט
כפיפות מרפקים מוט w
Pull over
עוד שני תרגילים של חזה- חזה עליון בשיפוע עם דמבלים וחזה תחתון עם שני כבלים ( לא יודע את השם של התרגיל)
shrugs

לא עושה דדליפט, וגם לא יעשה. כרגע הגמישות שלי על הפנים ואני לא רוצה לעשות את התרגיל עם חרא טכניקה

מה אתם ממליצים לי לעשות בנוגע לקלוריות ביום ואיך התכנית בכללי?
בתוכנית יש יותר מדי נפח. תתאמן בטווח חזרות 5-8, עם מעט גיוון של 8-12 (בעיקר שרירים קטנים כמו ידיים).
הייתי מוריד כמה תרגילים ובקשר לקלוריות, תתחיל מ 2800 ותעלה בהתאם לעליות במשקל בהתאם לשקילה השבועית.

Back
למעלה תחתית