הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל עזר למשיכה

• פותח/ת השרשור Zodon
  • פורסם בתאריך

Zodon

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
5
72
0
עד עכשיו הייתי מבצע בתור תרגיל משיכה בSS את הבנט אובר, ובאותו יום כתרגיל עזר הייתי מבצע מתח ללא משקל 2X8
לאחר כבר כחודשיים בתוכנית החלטתי שאני לא רוצה להמשיך לבצע את הבנט אובר ומהסיבה שאני לא מסתדר עם התרגיל(כאבים בגב התחתון, ולא מצליח לגרום למשיכה של המוט עד לגוף, הוא נעצר באמצע, הגעתי למשקל של 70 קילו בבנט אובר), החלטתי במקום זה לעבור למבנה האחר של הSS ולבצע מתח בתור תרגיל מרכזי ולהעלות בו משקל מאימון לאימון, במקרה כזה, איזה תרגיל אני יכול לבצע בתור תרגיל עזרה? האם אני יכול להוסיף בנט אובר במשקל נמוך יותר ולבצע 2X8?

תתעסק בטכניקה ולא במשקל.

• פותח/ת השרשור
תתעסק בטכניקה ולא במשקל.
התמקדמתי בעיקר בטכניקה, אבל לא הצלחתי לבצע את התרגיל כמו שצריך, ניסיתי להתפרץ ופשוט לא הצלחתי להעלות משקלים( לא הייתי מבצע חזרה מלאה, המוט נעצר לי באמצע הדרך תמיד).

אתה לא חייב עוד תרגיל עזר, מתח תרגיל לא פחות טוב מחתירה.
במתח גם יש לך אינדיקציה יותר ברורה לכמה חזרות עשית, אין את העניין של צ׳יטינג כמו בחתירה.

עריכה: יכול להיות שאתה לא מצליח לגעת עם המוט בחזה בגלל שאת מחזיק צר מדיי, זה דיי נפוץ תאמת.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית