הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשת המלצה | בקשר לאבקות ודברים אחרים . . .

מצב
השרשור נעול

YairTseytlin

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
תקשיבו נכנסתי לאתר Body bulidng וראיתי שיש אבקות תוספי תזונה לנוער כאלו נכנסתי לקטגוריה של זה . . .

אבל יש עוד מלא דברים אחרים למטה כמו Whey proteion טבליות אנרגיה ועוד מלא שטויות אחרות כבר קראתי מאמרים על מסה טבעית בפורום והחלטתי שזה לא

בשבילי אני לא יכול לאכול כמות כזאת של אוכל כול יום אני רק בן 16 כמובן שניסיתי בהתחלה אבל אני לא מצליח לאכול כול כך הרבה חחחח

אז משהו יכול להמליץ על משהו מהרשימה שם , כולל אבקות חלבון כי שם 3 חברות שונות ואני לא יודע מה הכי כדי , ועם יש עוד משהו מומלץ מהדברים האחרים שם ?

תודה .

הייתי מפרסם קישור לדף הראשי אבל אני לא יכול כי אין לי 10 הודעות חחחח

אז פשוט כנסו לאתר BODYBULDING.COM תכנסו ל-STORE תעשו שם "זכר" --> "בניית שרירים" --> ואז Teen ותראו שיש שם כול מיני אבקות וכו

אני גם חדש כאן אבל אני לא יודע עד כמה המנהלים פה מאפשרים המלצות על אבקות כי זה יכול להיות אקט שיווקי/מסחרי
וגם אתה בעצמך מפנה לאתר אחר

בכל מקרה... אתה צריך להסגר על עצמך איזה אבקה אתה צריך. תן לנו נתונים שלך שנוכל לדעת אם אתה צריך חלבון טהור או גיינר.
אם אתה מתכוון לקנות אבקת חלבון בלבד ולא גיינר שמכיל פחמימות דבר שיעזור לך לעלות במשקל, להתנפח ולגדול (גיינר הוא כמו תחליף לארוחה)
אז אני ממליץ להשתמש באבקת החלבון של סיינטרקס MATRIX 5 בטעם תות- מה שאני משתמש. טעימה מאוד ומומלצת לפי מה שהבנתי..
בהצלחה

אני גם חדש כאן אבל אני לא יודע עד כמה המנהלים פה מאפשרים המלצות על אבקות כי זה יכול להיות אקט שיווקי/מסחרי
וגם אתה בעצמך מפנה לאתר אחר

בכל מקרה... אתה צריך להסגר על עצמך איזה אבקה אתה צריך. תן לנו נתונים שלך שנוכל לדעת אם אתה צריך חלבון טהור או גיינר.
אם אתה מתכוון לקנות אבקת חלבון בלבד ולא גיינר שמכיל פחמימות דבר שיעזור לך לעלות במשקל, להתנפח ולגדול (גיינר הוא כמו תחליף לארוחה)
אז אני ממליץ להשתמש באבקת החלבון של סיינטרקס MATRIX 5 בטעם תות- מה שאני משתמש. טעימה מאוד ומומלצת לפי מה שהבנתי..
בהצלחה
האבקה שאתה ממליץ עליה לא מומלצת בכלל!
מדובר באבקה שסתם יקרה ויצאה בבדיקות מעבדה לא משהו...

לפותח האשכול עקב שפירסמת אתר מחו״ל אני לא חושב שהאשכול חוקי.

האבקה שאתה ממליץ עליה לא מומלצת בכלל!
מדובר באבקה שסתם יקרה ויצאה בבדיקות מעבדה לא משהו...

לפותח האשכול עקב שפירסמת אתר מחו״ל אני לא חושב שהאשכול חוקי.
סתם בשביל לדעת- על מה אתה מסתמך את מה שאתה כותב?
אני ראיתי 2 בדיקות מעבדה שעשו לסיינטרקס M5 שלא נפלו, ולפי מה שהבנתי משתמשים באבקה הזו בבתי חולים בארץ כתוסף תזונה- מה שאומר שהאבקה אבקה מבחן איכות מסויים אם היא ניתנת בבתי חולים.
את הבדיקות תוכל לראות פה:
http://www.2shared.com/complete/LLLVxGKf/syntrax.html

אני כותב את זה כדי להחכים. האבקה הזו זו האבקה הראשונה שאני שותה, לא שתיתי כלום לפני כן וקניתי אותה כי הבנתי שהיא נחשבת איכותית.
אם יש לך משהו שאתה מתבסס עליו אני אשמח לדעת.

אסור לדבר על אתרים מח"ול, בכל מקרה, BB הוא אתר יקר מאוד, איזה 60$ רק למשלוח!
אם אתה רוצה, תן מייל אני יתן לך אתר יותר טוב.
ומה הקטע של אבקת חלבון ל"נערים"?! במה בדיוק זה יהיה שונה מל"גברים"?! שטויות במיץ, לדעתי..

• פותח/ת השרשור
הממממ למי שמחפש פרטים עלי . . .

גובה - בסביבות 1.72 . - 1.75 .

משקל : 60 .

עוד משהו ? - אם יגידו לי למחוק את האתר אז אני יערוך את האשכול וימחק את זה 😛

דבר ראשון תמחק את האתר, דבר שני אתה בתת משקל, אתה יכול ללכת על גיינר אבל זה לא משתלם לדעתי, עדיף כבר לאכול יותר..

• פותח/ת השרשור
האמת למה שהוא אני לא יכול לערוך את הנושא . . .

עם איזה מנהל יקפוץ אז שימחוק בבקשה D:

אגב ואיזה משקל אני אמור להיות ? . . . וכמו שאמרתי אני כמעט ולא יכול לאכול הרבה :/

הנושא ננעל.
אין לדבר על הזמנות מחו"ל באתר. קרא את חוקי הפורום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית