הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הצצה לתפריט דל פחמימה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אשמח לשמוע דיעות. בן 30, 1.74 85 ק"ג.עושה חיטוב כרגע מעריך על 13% שומון,קצב הירידה נעשה נמוך בשבועיים האחרונים.מעמיס אחת לשבוע(אולי הבעיה היא שם..).1)טונה בשמן+קפה עם קצת שמנת מתוקה 22%.
2)שייק חלבון-סקופ.
3)שניצל 250ג' + 5-6 כפות טחינה גולמית(מדלל במים).
4)קוטג' 3% ועוד קצת קפה עם שמנת מתוקה(שוב,כמות קטנה).
5)לילה-2ביצים שלמות+טונה+2גבנ"צ(22%)+ 100ג' קוטג' 3%
חוצמזה במהלך היום עוד 1-2 כף שמן,מרק מאבקה(דל קלוריות ביותר)+אומגה3 +מולטיויטמין.
בסה"כ יוצא לערך:חלבון 210ג',פחמימה 20-30ג',שומן 100-110(אלה הערכים ששואף להגיע אליהן)

• פותח/ת השרשור
עד 30ג'.
האמת שמרגיש תקוע לאחרונה וזה מטריד...חשבתי אולי לעשות שינוי ולהעלות את כמות הפחמימה ל70-80ג' ולהעמיס אחת לשבועיים-10ימים.
אולי ה6 ימי דל פחמימהואפילו דילול לא מספיקים

גם על 60-70 צריך להעמיס אחת לשבוע, מה שיותר נראה לי בעייתי זה הגירעון קלורי פשוט לא מספיק, תוריד איזה 20 גרם שומן ואני מאמין שתחזור לראות ירידה...

• פותח/ת השרשור
לצערי,אני חושב שיש מצב שאתה צודק וצריך להפחית עוד מממה שמכניס במהלך היום..מבאס לחשוב שעם כל האימונים והאירובי עדין צריך לרדת לאיזור 1800-1900קל' ולהגדיל את הגירעון..יכול להיות שזה קשור לכך שהחילוף חומרים יורד עם הדיאטה...

אם עשית העמסות טובות אין סיבה שהח"ח ירד בצורה משמעותית, זה פשוט המשקל יורד=BMR יורד.
איך העמסות שלך נראות?

עד 30ג'.
האמת שמרגיש תקוע לאחרונה וזה מטריד...חשבתי אולי לעשות שינוי ולהעלות את כמות הפחמימה ל70-80ג' ולהעמיס אחת לשבועיים-10ימים.
אולי ה6 ימי דל פחמימהואפילו דילול לא מספיקים
עד 30 ושניצל?
לא חושב.
בספר AD כתוב בפירוש הפחמימות היחידות שצריכות להכנס לך לגוף הן הפחמימות שיש בקוטג',שקדים וכ'ו
ושניצל הפירורי לחם מונעים ממנה להכנס כאחד המאכלים בדיאטה הנל

• פותח/ת השרשור
שידרגת לי את השניצל בנאדם...הכוונה הייתה לחזה עוף הנקי.ואכן לא עובר את ה30 לפעמים גם פחות מזה.
מנסה לחשוב מה תוקע אותי...אולי השילוב של האירובי והדיאטה..בכל מקרה בהעמסה אני חושב שמגיע לסביבות ה600ג' פחמימה,מעט שומן וחלבון בסביבות ה100ג'.
החל אחרי ההעמסה הקרובה אני אוריד את צריכת הקל' ל1900 ,נראה איך זה משפיע.
מבחינת האימונים אני עושה יום פלג גוף עליון עם תרגיל כוח לחיצה וחתירה ואח"כ ממשיך באימון דילול ולמחרת אותו דבר לפלג גוף תחתון.יומיים הבאים בעיקר אירובי ואז שוב אימון כוח קצר.

• פותח/ת השרשור
עם כל הלחמניות,דגנים(ברנפלקס)אייסקפה ואורז..חושב שלי מספיק יום העמסה אחד...מתלבט האם לעשות מחר אימון כוח או להתחיל דילול ואירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית