מידע למי שמבזבז כסף על גלוטמין..

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
אפשר לחיות בלי זה ועוד הרבה תוספים של ביזבוז כסף שלא תראה מהם שום דבר (חוץ מחור בכיס וודאי).

תאכלס רוב התוספים זה פסיכולוגי ולא יותר..
רק:קפאין,קריאטין,אבקת חלבון,שווים השקעה כספית..

תשמע רוב הבילדרים משתמשים בגלוטמין בשימוש יום יומי אם זה כדורים,אבקה,או באבקת חלבון
מתוך המחקרים מראה שגלוטמין לא באמת משפיע ועוזר בהתאוששות...
לדעתי התוספים החשובים לכול מתאמן:קריאטין,אומגה 3,מולטי וויטמין,קפאין,ארגנין

תלוי במצב, מתאמן רגיל שרוצה רק להתאמן ולגדול, ובתקופת מסה, לא צריך שום דבר חוץ מלאכול ולנוח נכון ומדוייק, אפשר אפילו לוותר על אבקת חלבון, זה פשוט עניין של נוחות וטעם מקריאטין אישית לא ראיתי שינוי, לעומת זאת בחיטוב אחרי שמגיעים לאחוז שומן נמוך והגוף במצב קטבולי, חייב תוספים בשביל להישאר חזק ולשמור על המסה, מתחילת חיטוב חייב מולטי וויטמין, אומגה שלוש, ובהמשך ככל שמתקדמים לשלב חומצות אמינו וגלוטמין, קפאין, אני אישית נהנה לשתות קפה שחור או אספסו מאשר לקחת טבליות, בתחילת החיטוב ובמסה, אני מסתדר עם כוס קפה אחת בבוקר, ובסוף החיטוב אני מגיע גם לחמש כוסות ביום...

• פותח/ת השרשור
כמה גלוטמין לוקחים בשלבים לפני התחרות?

זה די זניח לקחת כפית של 5 גרם, ויודע מה, גם 20 גרם זה זניח ביחס למה שאתה מקבל מתזונה. לך תדע מה קורה לזה בקיבה.

כמה גלוטמין לוקחים בשלבים לפני התחרות?

זה די זניח לקחת כפית של 5 גרם, ויודע מה, גם 20 גרם זה זניח ביחס למה שאתה מקבל מתזונה. לך תדע מה קור לזה בקיבה.
עד עד לפני חודש הייתי לוקח עשר גרם ביום, חודש לפני תחרות אני לוקח 20 גרם...

לא חדש, המתאמן הממוצע ואפילו מתאמן כוח חובבן לא צריך לתסף כלום (אולי חלבון, מולטי, אומגה 3 וקריאטין)
מי שמתאמן אינטסיבי צריך (6 אימונים בשבוע +)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית