עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז יותר אסטטי!לא, זה לא יותר בריא. קרא את המאמר לפני שאתה ממחזר בדיוק את אחד המיתוסים שעליהם הוא מדבר.
לא בא להתנסות עליך או משהו אבל לפי דעתי זה בזבוז זמן , זה המסורת שלנו וה"קצת" שנשאר מימנה ותאמן לי שאני לא דוס או משהו הנחתי תפלין רק בבר מצווה ועוד פעמיים בקניון שאיזה חב"דניק תפס אותי .לא, זה לא יותר בריא. קרא את המאמר לפני שאתה ממחזר בדיוק את אחד המיתוסים שעליהם הוא מדבר.
הבעיה פה בישראל שנגיד הילד הולך לגן או לבית ספר אז הילדים האחרים רואים שהוא לא עשה ברית מילה אז מתחילים לרדת
באמת לא צוחק ככה זה בארץ
אז ההורים בשביל למנוע את האי נעיממות עושים לילד שלהם ברית מילה גם אחרי ה8 ימים ובלי קשר לדת
לא קשור נגיד הולכים לבריכה , חינוך ימי לא חסר מצבים שכאלהבאיזה בית ספר או גן למדת ששם כולם מראים אחד לשני את הבולבולים? לא זכור לי אף מקרה בבית ספר שהיה צורך להראות את איבר המין שלי למישהו, אולי אה תכנים חדשים במשרד החינוך.
לא קשור נגיד הולכים לבריכה , חינוך ימי לא חסר מצבים שכאלה
חחחחח אני מדבר במלתחות או משהובבית ספר הולכים לבריכה בלי בגדי ים? :nono:
חחחחח אני מדבר במלתחות או משהו
;atwq;atwq;atwqשם בודק איש את איבר מינו של רעהו ומוודא שיש ברית מילה תקנית ורושמים על דף כיתתי על אחד הקירות?
יש לך בית ספר מוזר מאוד, באמת.
;atwq;atwq;atwq
זו הסיבה היחידה שבגינה אני אעשה גם לילד שלי (אם אחיה בארץ). טוב, זה וכדי שכשהוא ירצה להשכיב את הצ'ו'ציה (או הצ'וצ'ון) הכיתתית/שכבתית/פלוגתית לא יהיו אי נעימויות...👉👌
באיזה בית ספר או גן למדת ששם כולם מראים אחד לשני את הבולבולים? לא זכור לי אף מקרה בבית ספר שהיה צורך להראות את איבר המין שלי למישהו, אולי אה תכנים חדשים במשרד החינוך.
זו הסיבה היחידה שבגינה אני אעשה גם לילד שלי (אם אחיה בארץ). טוב, זה וכדי שכשהוא ירצה להשכיב את הצ'ו'ציה (או הצ'וצ'ון) הכיתתית/שכבתית/פלוגתית לא יהיו אי נעימויות...👉👌
חחחחחח ידעתי תבוא תגובה כזאתבאיזה בית ספר או גן למדת ששם כולם מראים אחד לשני את הבולבולים? לא זכור לי אף מקרה בבית ספר שהיה צורך להראות את איבר המין שלי למישהו, אולי אה תכנים חדשים במשרד החינוך.
חחחחחח ידעתי תבוא תגובה כזאת
סתם נגיד הולכים להשתין דברים כאלה
חחחחחח ידעתי תבוא תגובה כזאת
סתם נגיד הולכים להשתין דברים כאלה