הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גדול חחח

חחחחחח לחשוב שאני מתכנן שכיתה יב שאני מתחיל עכשיו תראה ככה... קצת עצוב אבל מצד שני נותן הרבה מאוד סיפוק!

חחחחחח לחשוב שאני מתכנן שכיתה יב שאני מתחיל עכשיו תראה ככה... קצת עצוב אבל מצד שני נותן הרבה מאוד סיפוק!
ברצינות? היית מותר על פצצה בשביל לא לחרוג במעט מהרוטינה שלך? ועוד חשבתי שאני אובססיבי ברמה קשה :/
(לפי דעתי אם אתה לא עולה על במה או משהו אז אין טעם לפתח אובססיה ברמה הזאת).

ברצינות? היית מותר על פצצה בשביל לא לחרוג במעט מהרוטינה שלך? ועוד חשבתי שאני אובססיבי ברמה קשה :/
למה לא לשלב?
אפשר לאכול בחוץ, להיות עם החברה ולהתאמן

"צריך לשתות pre-workout שייק ואז לצפות בסרטי בודיבילדינג לקבל מוטיבציה לפני האימון"
"אני לא יכול לדבר איתך בזמן האימון כי אני עסוק ומקשיב למוזיקת היפ הופ"

LOL

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף אנשים שיוותרו על פצצה בשביל אימון מאשר אלו שיוותרו על הכל בשביל פצצה

כשיש לך מטרה וכולם אומרים לך שאין סיכוי שתצליח אתה תעשה הכל בשביל להצליח אני מקווה שזה מסכם את העיניין...

חחחחחחחחחחחחח ענק ענק ענק. בדיוק אתמול דיברתי על זה עם ידידה שנדלקה על וואנה-בי באדיבילדר שלא מוכן לעשות טיול על הים כי זה אירובי והוא במסה.

חחח אני מת על החברה הטבעיים שלוקחים את הפיתוח גוף ברצינות יתרה ועדיין נראים כאילו שלא מתאמנים.

חחח אני מת על החברה הטבעיים שלוקחים את הפיתוח גוף ברצינות יתרה ועדיין נראים כאילו שלא מתאמנים.

Uploaded with ImageShack.us

חחחחח סתם גם אני כזה בערך למרות שאפשר להגיע לתוצאות סבבה ברמה הטבעית (אולי אחרי גיל 21 שההורמונים ייסתדרו אבל עד אז - טבעי בראבק 😛 )

ההמשך למה שאלפא פרסם למי שלא ראה חחחח אחד החזקים ויש סה"כ 4 סרטונים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית