הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אי נעימות בברכיים בסקוואט מלא

מצב
השרשור נעול

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
שאני עושה סקוואט מלא יש לי אי נעימות מתמשכת בברכיים והטכניקה טובה והכל אז פשוט לא לעשות סקוואט מלא כי זה מאוד מציק וזה נמשך ימים..

כנראה שהסקוואט לא מלא. תעלה סרטון.

גם אם הסקוואט מלא יכולה להיווצר אי נעימות בברכיים. אבל לפני זה צריך לשלול שזו בעיית טכניקה. תעלה סרטון ונראה.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט מלא (האגן מתחת לקו הברך), ישבן יורד אחורה, גו ישר, רגליים מצביעות 30-40 מעלות החוצה, עמידה ברוחב הכתפיים.
אני מכיר את הטכניקה טוב והסקוואט בסדר גמור

לפי התיאור שלך לטכניקה לא נוכל לעזור. הכי טוב שתעלה סרטון.

הסקוואט מלא (האגן מתחת לקו הברך), ישבן יורד אחורה, גו ישר, רגליים מצביעות 30-40 מעלות החוצה, עמידה ברוחב הכתפיים.
אני מכיר את הטכניקה טוב והסקוואט בסדר גמור
אז עזוב לא צריך סרטון, לפי התיאור נשמע שהסקוואט בסדר. לשאלתך, כן, אל תעשה סקוואט, זה תרגיל גרוע וזה יפתור את הבעייה.
:🙁

• פותח/ת השרשור
אני הפסקתי לעשות סקוואט במקום זה אני עושה מכרעים..
ותגידו יש בעיה עם מכרעים צידיים (Side lunge)? זה לא מעמיס יותר מידי משקל על הברכיים?

תעלה סרטון אני חושב שאתה בכלל יושב על הברכים ולא יושב אחורה מהאגן וזה יוצר לך לחץ על הברכים

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון אני חושב שאתה בכלל יושב על הברכים ולא יושב אחורה מהאגן וזה יוצר לך לחץ על הברכים
דווקא לא אחי.. קו הברכיים ממש לא מתקרב לקו האצבעות כך שאני לא יושב על הברכיים

הברכיים לא גולשות בתחתית? הן מקובעות ולא זזות קדימה או לצדדים כשאתה למטה?

נערך לאחרונה:
הדיון הזה עקר. או שתעלה סרטון או שתפתור את הבעיה בעצמך, עושה רושם שאתה יודע בדיוק מה שאתה עושה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית