הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב הירקות בתפריט

Matan334

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
ראיתי שבאתר של קילוגרם בתפריטי חיטוב לא מחשבים את הירקות בתפריט (קלוריות אני חושב)
השאלה שלי היא למה?
הרי יש לזה גם ערך קלורי מסויים לא?
תודה 😃

ראיתי שבאתר של קילוגרם בתפריטי חיטוב לא מחשבים את הירקות בתפריט (קלוריות אני חושב)
השאלה שלי היא למה?
הרי יש לזה גם ערך קלורי מסויים לא?
תודה 😃
התהליך שהגוף עובר כשאתה אוכל את הירקות, שורף ערך השווה לערך הקלורי של הירקות
למרות שאני לא בטוח שהתשובה לשאלה הזאת- האם אפשר לאכול ירקות חופשי, היא חד משמעית...

לוקחים בחשבון שאכילת הירקות היא יחסית זניחה מבחינה קלורית וגם את עניין השריפה. אבל יש ירקות מסוימים (כמו פלפל) בעלי ערך פחמימות יחסית גבוה, כך שאם אתה טוחן 10 פלפלים ביום תכניס את זה לחישוב.

מחזק את מר לטיסימוס, בוא נגיד שמלפפונים, חסה, פטריות, ברוקולי, תרד, וכל העלים הירוקים למיניהם, אתה יכול לאכול בכמויות, וזה אפילו רק יעזור לך לחיטוב...

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לכל העונים,
אז אם אני אוכל סלט שמורכב מעגבנייה,מלפפון וחסה,אין טעם להכניס את הקלוריות שלו לחישוב היומי?

אז אם אני אוכל סלט שמורכב מעגבנייה,מלפפון וחסה,אין טעם להכניס את הקלוריות שלו לחישוב היומי?

ממש לא, כל פעם שאתה רעב או בא לך לנשנש משהו תאכל כמה שבא לך מהירקות שאמרתי לך, סמוך עליי, זה רק יעזור לך להתחטב, בירקות כמו גזר פלפל תגביל לאחד ביום, עגבנייה זה בין לבין, תאכל אבל אל תגזים כמו השאר....

ממש לא, כל פעם שאתה רעב או בא לך לנשנש משהו תאכל כמה שבא לך מהירקות שאמרתי לך, סמוך עליי, זה רק יעזור לך להתחטב, בירקות כמו גזר פלפל תגביל לאחד ביום, עגבנייה זה בין לבין, תאכל אבל אל תגזים כמו השאר....

מחזק את מר לטיסימוס, בוא נגיד שמלפפונים, חסה, פטריות, ברוקולי, תרד, וכל העלים הירוקים למיניהם, אתה יכול לאכול בכמויות, וזה אפילו רק יעזור לך לחיטוב...

גם אם אני אוכל עשרה מלפפונים בחיטוב אין צורך להחשיב אותם?

אתה מלך אתה לא מבין איך הצלתה אותי אני בחיטוב שבועיים לפעמים מורעב אבל מחשיב כל גרגיר שנכנס לי לפה
תודה אחי אתה תותח

בכיף אחי, ותלמד כלל לחיים, לא רק בדיאטה, מה שבא מהר הולך מהר, מה שבא לאט הולך לאט, תעשה הכל באיזי ולא בקיצוניות, והרבה סבלנות, ולא להרגיש כלוא, רק ככה הצלחתי להפוך מילד שמן ששוקל 100 קילו, בגיל 13, לבחור בן 23 ששוקל80ק"ג, עם 7%שומן, דבר שלכל בנאדם נורמלי, נראה בלתי אפשרי, בהצלחה גבר....

בכיף אחי, ותלמד כלל לחיים, לא רק בדיאטה, מה שבא מהר הולך מהר, מה שבא לאט הולך לאט, תעשה הכל באיזי ולא בקיצוניות, והרבה סבלנות, ולא להרגיש כלוא, רק ככה הצלחתי להפוך מילד שמן ששוקל 100 קילו, בגיל 13, לבחור בן 23 ששוקל80ק"ג, עם 7%שומן, דבר שלכל בנאדם נורמלי, נראה בלתי אפשרי, בהצלחה גבר....
תודה אחי אני עושה את זה מאוד באיזי כי אני יחסית רזה אבל רוצה לרדת לאחוז שומן 9-10 ואין הרבה אנשים שמסוגלים לעשות את השינוי שהעברתה באמת שאני מעריץ אותך על השינוי הזה

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה,עזרת לי מאוד 😃

בקערה גדולה של סלט אפשר להגיע לכ-100 קלוריות רק מהחסה, עלים, פטריות ועגבניות.
כנ"ל לגבי ירקות שמבשלים כמו קישואים וכרוב וכו'
מי שבמסה אולי זה לא משמעותי, אבל למי שבחיטוב, ה-100-200 קלוריות ביום יכולות לעשות הבדל, במיוחד לכאלה שלא שוקלים הרבה או לבנות שבד"כ צורכות מעט קלוריות גם ככה. זה גם יכול להיות משמעותי לאלו שסופרים פחמימות.

לגבי העניין ש"הגוף מבזבז יותר קלוריות על העיכול מאשר מה שמוכל בירקות עצמם" - תביאו בבקשה מחקר שמאשר את הטענה הזאת. למיטב ידיעתי זה חרטא.

Back
למעלה תחתית