עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התהליך שהגוף עובר כשאתה אוכל את הירקות, שורף ערך השווה לערך הקלורי של הירקותראיתי שבאתר של קילוגרם בתפריטי חיטוב לא מחשבים את הירקות בתפריט (קלוריות אני חושב)
השאלה שלי היא למה?
הרי יש לזה גם ערך קלורי מסויים לא?
תודה 😃
אוקיי תודה רבה לכל העונים,
אז אם אני אוכל סלט שמורכב מעגבנייה,מלפפון וחסה,אין טעם להכניס את הקלוריות שלו לחישוב היומי?
אז אם אני אוכל סלט שמורכב מעגבנייה,מלפפון וחסה,אין טעם להכניס את הקלוריות שלו לחישוב היומי?
מחזק את מר לטיסימוס, בוא נגיד שמלפפונים, חסה, פטריות, ברוקולי, תרד, וכל העלים הירוקים למיניהם, אתה יכול לאכול בכמויות, וזה אפילו רק יעזור לך לחיטוב...
אכן.....
אתה מלך אתה לא מבין איך הצלתה אותי אני בחיטוב שבועיים לפעמים מורעב אבל מחשיב כל גרגיר שנכנס לי לפה
תודה אחי אתה תותח
תודה אחי אני עושה את זה מאוד באיזי כי אני יחסית רזה אבל רוצה לרדת לאחוז שומן 9-10 ואין הרבה אנשים שמסוגלים לעשות את השינוי שהעברתה באמת שאני מעריץ אותך על השינוי הזהבכיף אחי, ותלמד כלל לחיים, לא רק בדיאטה, מה שבא מהר הולך מהר, מה שבא לאט הולך לאט, תעשה הכל באיזי ולא בקיצוניות, והרבה סבלנות, ולא להרגיש כלוא, רק ככה הצלחתי להפוך מילד שמן ששוקל 100 קילו, בגיל 13, לבחור בן 23 ששוקל80ק"ג, עם 7%שומן, דבר שלכל בנאדם נורמלי, נראה בלתי אפשרי, בהצלחה גבר....