עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דובר על כך רבות בפורום, אתה מוזמן להריץ חיפוש בצד השמאלי העלון של האתר.אני צריך מתכונים לגיינר ביתי עם פירוט של ערכים סופיים.
תודה לעוזרים.
אני צריך מתכונים לגיינר ביתי עם פירוט של ערכים סופיים.
תודה לעוזרים.
איך זה בדיוק יותר יעיל ויותר איכותיתרשום "גיינר ביתי" בגוגל .
אתה לא תדע מאיפה להתחיל....
מציע לך - תקנה אחד,יותר טעים, יותר איכותי, ויותר יעיל -טיפה יותר יקר-
איך זה בדיוק יותר יעיל ויותר איכותי
וזה ממש אבל ממש יותר יקר לא טיפה
מנת חלבון עולה לך 3 שקל היום וגם זה מוגזם אבל נגיד ... חלב בשקית גם ליטר ב4 אפילו ב3.5ברוב הגיינרים יש קראטין, כמיות של ויטמינים, ומשפר ספיגה ,אפשר לשמור אותו בחוץ בלי פחד משהוא יתקלקל.
לדוגמה : חבר שלי הכין גיינר: חלב יופלט אגוזים וזה...אחרי אימון שתה אותו..כנרא שהיה חם מאוד, החלב התקלקל מהחום. קיבל כאב בטן נוראי!!
הוא שלשל את עצמו למוות....
בגינר אתה מודע בדיוק לערכים ומה אתה מקבל, לפעמים בגיינר ביתי זה לא ממש מדיוק.
זה לא כל כך יקר כמו שאתה חושב. לדוגמה סופר מאס עולה 430 שקל, יש בזה 5.2 קילו כל מנה היא 170 גרם, יש 36 מנות משהוא כזה...
יוצא לך 13 שקל למנה של 26חלבון,125פחמימות,670,קלוריות.
לדעתי זה נחמד, בוא לא נשכח את הטעם...
מנת חלבון עולה לך 3 שקל היום וגם זה מוגזם אבל נגיד ... חלב בשקית גם ליטר ב4 אפילו ב3.5
ככה שיוצא לך למשל 55 חלבון 700 קלוריות ב6.5 שקל שזה ממש חצי מחיר ובוא לא נדבר שאפשר להוסיף לו עוד דברים
אני מוסיף לדיימטז בננה מלון ואגוזי פקאן וזה אלוהי עוד לא מצאתי גיינר שמתקרב לרמה כזאת של טעם !
םגבי החישוב הקלוריות מי שרוצה לחשב מדוייק יידע לחשב מדוייק !
וזה שחבר שלך שותה חלב שהיה בחוץ בחום זה לא אשמתן של הגיינר הבייתי
יש לך מחקרים שמוכיחים את הטענה הזאת ? ולמה צריך לקחת את הגיינר איתך לחדר כושר ולא לחכות שמגיעים הביתה ? כי חלילה תהפוך למצב קטובולי ותאבד שריר וכל מה שעשית באימון הלך לפח?facepalmמציון אתה יודע שהרבה יכולים לפתח רגישות לגלוטז בעקבות כמיות כאלה של חלב?
אתה יודע ש 35% מאוכלוסיה משלשלים\מרגישים כאבים בבטן לאחר כמיות כאלה של חלב.
מי שלא גר ליד מכון כושר , לוקח איתו את הגיינר לשתות בדרך- עד האימון והליכה - בקלות יכול להתקלקל.
לא מצא משהוא שמתקרב?- עניין של טעם דיימטז סופר מאס גיינר , לדעתי הדבר הכי טעים כמו שלדעתך "בננה מלון ואגוזי פקאן וזה אלוהי"
אתה מדבר כאן על אבקת חלבון+ תוספת? - הכוונה שלי הייתה על הכנה ביתית....לא להשתמש באבקות אלה רק בחלב יוגורטים וכדומה בתוספת פחמימות מורכבות...
בעקרון זה נושא רחב וכל אחד והדעה שלו...
חלב 3-3.5 חלבון ל100 גרם.
בליטר = שקית = 35 גרם חלבון ... בערך 4-5 שקל לשקית....לא אמרתי שזה לא זול...
יש לך מחקרים שמוכיחים את הטענה הזאת ? ולמה צריך לקחת את הגיינר איתך לחדר כושר ולא לחכות שמגיעים הביתה ? כי חלילה תהפוך למצב קטובולי ותאבד שריר וכל מה שעשית באימון הלך לפח?facepalm
facepalmחלב ואוריאו. תמיד עובד.
אשמח לקרוא את המחקרים , שיהיו עם רפנסים ורצוי באנגלית ולא מווינט וויקיפדיהשאפשר לפתח רגישות לגלוטז כן.
כאבי בטן- גם כן.
לא ,הליכה+הכנה....לא יודע לפעמים לוקח הרבה זמן...שעה ,לפעמים יותר כמו אצלי שעה וטיפה הליכה.....
יש לי לשאלה אלייך, למה ללכת למסעדה?- אתה יכול להכין אוכל בבית, טעים גם, פחות כסף, ומתי שבאלך.
אז למה אנשים יוצאים למסעדה?-פסיכולוגי, נוחות, כייף, טעם, אפילו שצריכים לשם יותר...
facepalm
אשמח לקרוא את המחקרים , שיהיו עם רפנסים ורצוי באנגלית ולא מווינט וויקיפדיה
וכמה אנשים יוצאים למסעדה על בסיס יומי ? לא נראה לי אפשרי אם אתה לא מבוסס טוב מאוד
ועדיין לא הבנתי למה אתה לא מחכה להגיע הביתה ולהכין את השייק בבית
מזאת אומרת מה אני מקבל משקית חלב ?
הקישור שנתת לא עובד .
ואני מודע שמשלמים על הנוחות אבל אני אישית לא הבנתי למה אתה ממליץ על זה ! ממש לא שווה את הכסף
זה רק אני או שכל שבוע בא טרול חדש להטיף על חלב ואומר שהוא יביא מחקרים ואז נעלם?:nono:
אני לא מבין איך אתם אומרים "תריץ חיפוש ותמצא מלא" כי בינתיים לא מצאתי מתכון אחד נורמלי...
ד"א אין לי אבקת חלבון אבל זה גם לא כזה משנה כי המטרה שלי זה קלוריות.