הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיתוח חזה

QWE1234

משתמש מתחיל
96
1
נק' מוניטין:
1
96
1
היי כולם,
אני צריך מבחינה רפואית להגדיל את החזה שלי ולפתח אותו בפרק זמן של משהו כמו 3חודשים כדי להימנע מניתוח קשה. ואין לי זמן עכשיו לתוכנית מסה ואז חיטוב, אני מחפש שיטה אחרת מהירה יותר...לחזה. (אני יודע שאני נשמע טמבל אבל אין לי ברירה)
תודה
😃
(אני אשמח אם תענו בזמן הקרוב)

עם אתה לא רוצה מסה וחיטוב ואתה באמת רוצה לעלות אז תעבוד לפי תפריט נייטרלי עם שבנוי טוב ממאכלים איכותיים בחודשיים הראשונים תתמד בכל שבוע להרים יותר משקל בבנץ ובחודש האחרון תוסיף נפח

היי כולם,
אני צריך מבחינה רפואית להגדיל את החזה שלי ולפתח אותו בפרק זמן של משהו כמו 3חודשים כדי להימנע מניתוח קשה. ואין לי זמן עכשיו לתוכנית מסה ואז חיטוב, אני מחפש שיטה אחרת מהירה יותר...לחזה. (אני יודע שאני נשמע טמבל אבל אין לי ברירה)
תודה
😃
(אני אשמח אם תענו בזמן הקרוב)
למה לא לעשות מסה ? 3 חודש זה בהחלט תקופת זמן מתאימה למסה אם תעשה ניטרלי כמו שהבחור מעליי אמר זה סתם יקשה עליך וההתעכבות שלך תהייה זעירה ולא אפקטיבית כל כך

• פותח/ת השרשור
למה לא לעשות מסה ? 3 חודש זה בהחלט תקופת זמן מתאימה למסה אם תעשה ניטרלי כמו שהבחור מעליי אמר זה סתם יקשה עליך וההתעכבות שלך תהייה זעירה ולא אפקטיבית כל כך
איזה מסה???

איך זה שכולם התעלמו מההסבר שהוא הביא פה? הוא צריך לפתח את החזה, כדי להמנע מניתוח, WAT.
ותאכל כל מה שזז, אם אתה צריך להגדיל תחזה מה אכפת לך מחיטוב? או שזאת מחלה שמחייבת חזה חטוב וריבועים בבטן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית