התייעצות בקשר לתוכנית אימונים ועלייה במסה

omer1234

משתמש קבוע
1,039
74
נק' מוניטין:
1,111
1,039
74
של קמצנים
הפרטים שלי:
בן 15
1.67
54 קילו
מתאמן כמעט 3 חודשים(עכשיו עם תוכנית ABC)
התוכנית שלי:
A:רגליים-לחיצת רגליים בישיבה-4 סטים 10-12 חזרות
כפיפת ברכיים ופשיטת ברכיים בישיבה-4 סטים 10-12 חזרות
חזה-לחיצת חזה בישיבה- 3-4 סטים 10-12 חזרות
פרפר חופשי בשיפוע עם משקולות יד- 3 סטים 10-12 חזרות
B:גב-משיכת פולי אחרי העורף- 4 סטים 10-12 חזרות
חתירה בישיבה-3 סטים 10-12 חזרות
כתפייים-הרחקת זרועות לצדדים עם משקולות- 3 סטים 10-12 חזרות
פשיטת גב במתקן-3 סטים 18-20 חזרות
C:יד קדמית-כפיפת מרפקים עם משקולת- 3 סטים 10-12 חזרות
כפיפית מרפקים עם משקולות יד- 3 סטים 10-12 חזרות
יד אחורית-פשיטת מרפקים בעמידה עם חבל-3 סטים 10-12 חזרות
פשיטת מרפק עם משקולת בהטייה-3 סטים 10-12 חזרות

עכשיו אני יודע שכנראה בשבילכם זו לא תוכנית טובה(כי אין בה סקואט ודדליפט וכל אלה) אבל חודש הבא אני רוצה להחליף לתוכנית עם סקואט ודדליפט(אני כבר יותר מחודש עם התוכנית הזאת) אז איזו תוכנית כדי לי לקחת חודש הבא מהפורטל פה? בינתיים אני מרוצה מאיך שאני מתפתח מהתוכנית הזאת.

שאלה שנייה:עכשיו אני בתקופה של עלייה במסה ואני מנסה לעלות את זה במסה נקייה(לא אוכל חטיפים,גאנק פוד ושתייה מתוקה) האם זה בכלל אפיקטבי מסה נקייה? כי ביינתים אני מצליח לעלות במשקל,ועוד שאלה האם יש הבדל משמעותי באכילת לחם לבן או שחור בתקופת עליית מסה? מה עדיף לאכול?

תעבור ל-SS. כל עוד אתה עולה במשקל הגוף ומתקדם במשקלים, יש בזה תועלת.

• פותח/ת השרשור
תעבור ל-SS. כל עוד אתה עולה במשקל הגוף ומתקדם במשקלים, יש בזה תועלת.
אתה בטוח שזו תוכנית טובה למי שרוצה לפתח את כל הגוף? כי לפי משכתוב שם אתה מתחיל להתאמן גם ידיים רק 5-6 שבועות אחרי שהתחלת תתוכנית,ואני לא רוצה לא להתאמן עליהם חודש...

אתה בטוח שזו תוכנית טובה למי שרוצה לפתח את כל הגוף? כי לפי משכתוב שם אתה מתחיל להתאמן גם ידיים רק 5-6 שבועות אחרי שהתחלת תתוכנית,ואני לא רוצה לא להתאמן עליהם חודש...

עם אתה רוצה שעוד כמה חודשיםם יהיו לך ידיים של בן אדם נורמלי תעשה עכשיו SS לפי הספר ועם כתוב 6 שבועות לא לעשות ידיים אז 6 שבועות לא לעשות ידיים! עם התכנית אימונים שאתה הצגתה פה לא תגיע לשום מקום ותשאר עם ידיים של שחיף (עוד נקודה ידיים זה לא הכל יש עוד הרבה דברים אחרים בגוף)

Back
למעלה תחתית