הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב ודיאטה

moshiko333

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
אז ככה שלום לכולם אז ככה אחרי שהייתי בכמה פורומים שלא ענו לי בצורה נחמדה אז אמרתי בוא נפתח אשכול כאן אני מכיר כאן הרבה והמליצו לי על הפרום הזה
אז ככה אני שקול 80 ומטר 1.70 אפשר לקרוא לזה מלא עכשיו אני נרשמתי לחדר כושר אחרי לא הייתי הרבה זמן בכושר אז בקיצור יש לי שאלה מותר לעשות דיאטה ולעשות חיטוב? כאילו ברמה שאני אוכל סלטים וכאלה אני רוצה האמת להרזות מה אתם אומרים? המאמן שלי אמר שאני צריך לאכול 3 ארוחות ובין לבין פרוסה עם משהו זה נשמע הגיוני? ויש לי שאלה עם אני צריך 106 גרם חלבון ביום אני יוכל להגיע עם אוכל רגיל לכמות כזאת נכון ללא עזרה של אבקת חלבון? תודה רבה לעוזרים 😃

אין הבדל בין דיאטה לחיטוב,תקרא את המאמר בפורטל.

בסדר אבל אפשר לשלב? בינהם הבנתי שזה אותו הדבר השאלה שלי זה רק לגבי התזונה ומה לגבי השאלה שלי לחלבון?
תשמע אתה צריך לאכול יותר בשר יותר מוצרי חלב ביצים במידה ואתה לא תגיע לכמות הזאת אתה יכול להשתמש באבקת חלבון.

מה זה לשלב ביניהם ? אתה לא מבין שזה אותו הדבר רק אם שם אחר ? אתה רוצה אוטו או מכונית ?

לדעתי המאמן בחדר כושר שלך טועה ואין צורך להוסיף סנדוויץ' ל-3 ארוחות שלך ביום, זה סתם יוסיף לך פחמימות מיותרות לגוף שיקשו עליך בהורדת המשקל.
לטעמי מבחינת תפריט אתה צריך לאכול הרבה חלבון- מבשר, דגים וגבינות וכמובן הרבה ירקות.
מבחינת פחמימות אני חושב שאתה לא צריך לאכול יותר מדי (יש שיגידו שאתה גם יכול לקבל אותם אך ורק מהירקות) ולכן אמליץ לך לאכול באחת הארוחות מנה טובה שיש בה פחמימות וחלבונים ובשאר הארוחות לאכול בעיקר חלבון.

• פותח/ת השרשור
אני צריך 106 גרם חלבון ביום אני צריך לעזר באבקה או שזה כמות קטנה ?

בדיאטה אתה מכניס פחות אוכל לפה, שזה דפוק לחלוטין כי זה פוגע במשהו בגוף. (לא זוכר איך קוראים לזה)
בחיטוב אתה עושה אפקט של יותר שריפה של קלוריות ושומנים מהגוף לדעתי ולאחר האימון אתה מכניס חלבונים לגוף, חלבון הוא זה שבונה את השריר בגוף.
זה מה שאני חושב, אני לא לוקח אחריות על הדברים שלי.

בדיאטה אתה מכניס פחות אוכל לפה, שזה דפוק לחלוטין כי זה פוגע במשהו בגוף. (לא זוכר איך קוראים לזה)
בחיטוב אתה עושה אפקט של יותר שריפה של קלוריות ושומנים מהגוף לדעתי ולאחר האימון אתה מכניס חלבונים לגוף, חלבון הוא זה שבונה את השריר בגוף.
זה מה שאני חושב, אני לא לוקח אחריות על הדברים שלי.

ובחיטוב אתה לא מכניס פחות אוכל לפה? אם אתה לא לוקח אחריות על הדברים שלך, אל תגיד אותם.

ובחיטוב אתה לא מכניס פחות אוכל לפה? אם אתה לא לוקח אחריות על הדברים שלך, אל תגיד אותם.

בשבוע הראשון של החיטוב אתה מכניס 3000 קלוריות וכל שבוע פחות ב500 קלוריות, כמובן שבמקביל ממשיכים להתאמן בהתאם למה שאתה רוצה, פיתוח/חיטוב.

Back
למעלה תחתית