ייעוץ תנו לי טיפים לעלייה במסה

אם אתה מתאמן מתחיל תעשה SS, זו תוכנית מעולה למתחילים.
ואם אתה בעל חילוף חומרים איטי אני ממליץ לך בחום לפחות בהתחלה לא להגזים עם הפחמימות, תנסה לעלות כמה שיותר נקי משבוע לשבוע גג חצי קילו.

התווכנתי באוכל

אני מתאתן חזק ויושן הרבה ולא עולה במשקל

כנראה שאתה לא אוכל מספיק

התווכנתי באוכל
לאכול מעל התחזוקה , אין פה אף אחד שיגיד לך תוכל לחם הולנדי ותעלה נקי אין דברים כאלה תדע לצרוך קלוריות מאוכל בריא לא לשכוח ירקות ולוותר על ג'אנק אין יותר מה להגיד.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן מתחיל תעשה SS, זו תוכנית מעולה למתחילים.
ואם אתה בעל חילוף חומרים איטי אני ממליץ לך בחום לפחות בהתחלה לא להגזים עם הפחמימות, תנסה לעלות כמה שיותר נקי משבוע לשבוע גג חצי קילו.

כנראה שאתה לא אוכל מספיק

אם אני מכניס 2500~3000 קלוריות ב16 שעות זהעדיין לא מספיק?

אכלת 2500-3000 קלוריות ועד עכשיו לא עלית ביכלל ? לא הגיוני ..
אז או שיש לך טעות בחישוב קלוריות או שתצטרך להוסיף עוד אוכל כי משהו פה לא מסתדר, אם קשה לך בקטע של האוכל אתה יכול להשתמש בגיינר.

אכלת 2500-3000 קלוריות ועד עכשיו לא עלית ביכלל ? לא הגיוני ..
אז או שיש לך טעות בחישוב קלוריות או שתצטרך להוסיף עוד אוכל כי משהו פה לא מסתדר, אם קשה לך בקטע של האוכל אתה יכול להשתמש בגיינר.
למה לא הגיוני אולי הוא שורף הרבה ?

חילוף חומרים מהיר גובה משקל גנטיקה,אם אתה לא עולה במשקל מ3000 אז תוסיף,אתה לא יכול לצפות לאכול 3 אלף קלוריות ופתאום לעלות במשקל.
לעשות את אותו הדבר ולקוות לתוצאות שונות זה הדבר "לא הכי חכם",שלא תעלב או משהו אמרתי את זה יפה אבל קח את זה לתשומת לב.

• פותח/ת השרשור
חילוף חומרים מהיר גובה משקל גנטיקה,אם אתה לא עולה במשקל מ3000 אז תוסיף,אתה לא יכול לצפות לאכול 3 אלף קלוריות ופתאום לעלות במשקל.
לעשות את אותו הדבר ולקוות לתוצאות שונות זה הדבר "לא הכי חכם",שלא תעלב או משהו אמרתי את זה יפה אבל קח את זה לתשומת לב.

זה לא מה שציפיתי אני בכיתה של ילדים חכמים
אני מנסה לאכול יותר... מ3000קלוריות ... אני לא יתחיל לפרט את התזונה שלי אבל אני אוכל הרבה
אבל סתם שאלתי בשביל לקבל טיפים של תזונה

אני מנסה לאכול יותר... מ3000קלוריות ... אני לא יתחיל לפרט את התזונה שלי אבל אני אוכל הרבה

טיפ שלי זה שיהיה לך תפריט תזונה שתעקוב אחריו (לא חייב להיות קיצוני ולאכול כל קלוריה כמו שכתוב) ותדע בערך כמה קלוריות וחלבון אתה אוכל כל יום.

אתה אוכל הרבה,אבל לא מספיק הרבה בשביל לעלות במשקל.
זו האמת,היחידה.

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל הרבה,אבל לא מספיק הרבה בשביל לעלות במשקל.
זו האמת,היחידה.
זאת הבעיה אז באתי לפה כדי לבקש טיפים בתזונה ? כמו מאכלים שיש בהם הרבה קלוריות ולא משביעים....

ואני אוכל הרבה אבל כנראה שאני צריך לאכול יותר מהרבה ואני התחלתי לקנות אוכל תוספת למה שאמאשלי קונה <.<

זאת הבעיה אז באתי לפה כדי לבקש טיפים בתזונה ? כמו מאכלים שיש בהם הרבה קלוריות ולא משביעים....

ואני אוכל הרבה אבל כנראה שאני צריך לאכול יותר מהרבה ואני התחלתי לקנות אוכל תוספת למה שאמאשלי קונה <.<
תכין גיינר ביתי

אתה יכול להביא לי מדריך או משהו

אני גם לוקח אבקת חלבון אחרי אימון יש לי כמות מספקת בשביל 8 חודשים
אין ממש מדריך , אתה לוקח בלנדר ומכניס אבקת חלבון , חמאת בוטנים, חלב ,ש''ש, אגוזים למינהם,פרות , לא חסר מה לדחוף לבלנדר .
וקרח אל תשכח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית