הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחיר באנדל בזק+בזק בינלאומי

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
אני עובר לדירה חדשה ואני רוצה כמובן להתחבר לאינטרנט. התקשרתי לבזק כדי לברר בקשר לבאנדל וקיבלתי הצעת באנדל של בזק+בזק בינלאומי ב 75 שח לשנה למהירות של 5 מגה והם לא מוכנים לרדת מהמחיר הזה ואומרים שזה מה יש TAKE IT OR LEAVE IT. אני יודע שהנטייה, גם ללקוחות חדשים, היא ישר לתת את המחיר הרגיל, ולכן אני חושב ש 75 ש"ח ל 5 מגה זה אולי גבוה מדי ואפשר בפחות. יצא לי לקרוא על אנשים שמחוברים במהירויות של 10 ומעלה במחירים לא כאלה גבוהים (80-90 שח).

בעיקרון אני לא מעוניין בתשתית של הוט. השאלה היא האם יש טעם להמשיך לנסות להתמקח איתם? האם המחיר הוא הגיוני ל 5 מגה?

תסתכל ב"כמה זה" אני חושב שהם מציגים את המחירים הכי זולים שקיימים בשוק

יש לי חבר שעובד שם (ראש צוות בתמיכה טכנית) ואני בדיוק חידשתי למשפחה שילשום (לא דרכו, אבל הוא אמר לי מה אפשר לשאוב מקישרי לקוחות):
בזק (תשתית) ל-10MB מחיר של 45 שקלים ל-6 חודשים ואז 6 חודשים ב 99 שקלים (אחרי חצי שנה מתקשרים ואומרים "יקר לי" ולא באמת משלמים 99 ש"ח).
בזק בין לאומי 29.90 ש"ח לחודש ל-10MB + חודש מתנה (ממוצע של 26.5 ש"ח).
סה"כ 71.5 ש"ח לחודש ל-10MB ל-6 חודשים ואם לא מתקשרים אחרי 6 חודשים זה עולה ל- 130 ש"ח לחודש.
על הדרך גם קיבלו איזה 20 ש"ח הנחה על שיחות, כי הם היו מדברים יחסית הרבה (700 דקות בחודש).
תתקשר ותגיד שאתה רוצה להתנתק, ותתכוון לזה. תגיד שאתה עובר דירה ויש פה הוט ואתה רוצה הוט כי הם יותר זולים. תהיה אסטרטיבי, תועבר לקישרי לקוחות. גם שם תגיד שאתה מעוניין להתנתק כי המחיר לא מתאים לך. הם לא ינתקו אותך כל כך מהר, הם מכירים את אלו שטוענים שהם רוצים להתנתק אבל לא באמת מתכוונים לזה, תעשה את זה כאילו אתה באמת מתכוון לזה. הם יבלבלו לך את המוח שהוט זו רשת שיתופית והיא מגבילה גלישה, תגידי קשקשת, תנתקי.
הם לא ינתקו אותך כי בזק בהפסדים חזקים מאוד ברבעון האחרון והם ירדו איתך למחירי בושת עד שבאמת תנותק.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר שעובד שם (ראש צוות בתמיכה טכנית) ואני בדיוק חידשתי למשפחה שילשום (לא דרכו, אבל הוא אמר לי מה אפשר לשאוב מקישרי לקוחות):
בזק (תשתית) ל-10MB מחיר של 45 שקלים ל-6 חודשים ואז 6 חודשים ב 99 שקלים (אחרי חצי שנה מתקשרים ואומרים "יקר לי" ולא באמת משלמים 99 ש"ח).
בזק בין לאומי 29.90 ש"ח לחודש ל-10MB + חודש מתנה (ממוצע של 26.5 ש"ח).
סה"כ 71.5 ש"ח לחודש ל-10MB ל-6 חודשים ואם לא מתקשרים אחרי 6 חודשים זה עולה ל- 130 ש"ח לחודש.
על הדרך גם קיבלו איזה 20 ש"ח הנחה על שיחות, כי הם היו מדברים יחסית הרבה (700 דקות בחודש).
תתקשר ותגיד שאתה רוצה להתנתק, ותתכוון לזה. תגיד שאתה עובר דירה ויש פה הוט ואתה רוצה הוט כי הם יותר זולים. תהיה אסטרטיבי, תועבר לקישרי לקוחות. גם שם תגיד שאתה מעוניין להתנתק כי המחיר לא מתאים לך. הם לא ינתקו אותך כל כך מהר, הם מכירים את אלו שטוענים שהם רוצים להתנתק אבל לא באמת מתכוונים לזה, תעשה את זה כאילו אתה באמת מתכוון לזה. הם יבלבלו לך את המוח שהוט זו רשת שיתופית והיא מגבילה גלישה, תגידי קשקשת, תנתקי.
הם לא ינתקו אותך כי בזק בהפסדים חזקים מאוד ברבעון האחרון והם ירדו איתך למחירי בושת עד שבאמת תנותק.
בהצלחה.

תודה על התשובה. ממה שאתה אומר אני מבין שזה לא באנדל? כלומר צריך להתקשר לכל חברה בנפרד ולהתמקח?

תודה על התשובה. ממה שאתה אומר אני מבין שזה לא באנדל? כלומר צריך להתקשר לכל חברה בנפרד ולהתמקח?
כן, אתה לא תשיג מחיר טוב בבאנדל.
בבזק בין לאומי אמרתי שאני קיבלתי בנטויז'ן הצעה של 20 ש"ח לכל המהירויות, וככה קיבלתי 29.90 + חודש מתנה.
תגיד לנציג/ת קשרי לקוחות שנציג שדיברת איתו לפני כן (מטעמם), אמר לך שאין להם מחיר כזה של 20 שקלים לחודש ל 10MB, אבל קשרי לקוחות (עם מי שאתה מדבר כרגע) יכולים להציע 29.90 + חודש מתנה. היא תגיד לך מי אמר לך את זה? תגיד לא יודע מה שמו, עם מי שדיברתי קודם לכן, כנראה מופיע לך במחשב. היא תגיד "לא" ואז תגיד תשמעי זה מה שהוא אמר, מצידי תריצי את ההקלטות של השיחה שלנו אם את לא מאמינה לי. ואז היא תגיד לא לא אני מאמינה בלה בלה בלה קח 29.90 + חודש מתנה.

כל פעם שאני מתקשר לשירות לקוחות בישראל, יורדת לי בערך שנה מהחיים. איך שהתקשרתי לבזק בין לאומי, ענה לי נציג "איך אני יכול לעזור לך אחשלו", אמרתי אין אין גן חיות, אם בארה"ב היו עונים לי ככה, הבן אדם הזה היה מפוטר אחרי שעה.

אולי תנסה להשתמש בפלאפון כמודם אם יש לך אינטרנט חופשי, הבנתי שזה יכול לעבוד. אם אתה בשכירות ולא גולש המון אז זה יכול להיות אופציה דיי טובה.

כל פעם שאני מתקשר לשירות לקוחות בישראל, יורדת לי בערך שנה מהחיים. איך שהתקשרתי לבזק בין לאומי, ענה לי נציג "איך אני יכול לעזור לך אחשלו", אמרתי אין אין גן חיות, אם בארה"ב היו עונים לי ככה, הבן אדם הזה היה מפוטר אחרי שעה.

LOL

• פותח/ת השרשור
אוקיי,הוצאתי מבזק בינלאומי 29.90 ל 10 מגה.
בזק בונקר. לא מוכנים לרדת מ 65 שח + חודש חינם

נערך לאחרונה:
אוקיי,הוצאתי מבזק בינלאומי 29.90 ל 10 מגה.
בזק בונקר. לא מוכנים לרדת מ 65 שח + חודש חינם
זה מחיר טוב ללקוח חדש, אני קיבלתי ב 45 ש"ח כי הייתה לי חבילה לפני כן. הם מביאים חצי שנה מהירות כפולה במחיר שהייתה בו לפני כן. מה שתעשה הוא דבר כזה:
לך על המחיר הזה, תתקשר שבוע הבא תגיד שאתה רוצה להתנתק, תבקש לעלות ל-20MB. בבזק בין לאומי זה 30 שקל לכל המהירויות, ככה ששם זה קלי קלות. בזק סביר להניח יעשה לך הא דה ובסוף יסכים, לפי מה שאנשים אחרים כותבים באינטרנט, זה מה שהם עושים.

• פותח/ת השרשור
אחלה. עכשיו, הם אומרים שבקשר לראוטר אני צריך ללכת לבזק סטור, לרכוש ראוטר ואז אני מקבל משלם עליו בחיוב זיכוי בחשבונית.
יש משהו שכדאי לעשות בעניין הזה? הראוטר הזה שווה משהו? יש מושג מה הראוטר שהם נותנים היום כדי שאוכל לבדוק?

אחלה. עכשיו, הם אומרים שבקשר לראוטר אני צריך ללכת לבזק סטור, לרכוש ראוטר ואז אני מקבל משלם עליו בחיוב זיכוי בחשבונית.
יש משהו שכדאי לעשות בעניין הזה? הראוטר הזה שווה משהו? יש מושג מה הראוטר שהם נותנים היום כדי שאוכל לבדוק?
יש לך ראוטר בבית? אם כן, תגיד שאתה רוצה מודם בהשאלה ולא רוצה ראוטר כי יש לך כבר אחד. אם יגידו לך אין מודם בהשאלה, תגיד שהיית בבזק סטור ואמרו לך שיש, רק שצריך להתקשר למוקד ולקבוע.
אם אין לך ראוטר, תרכוש ב KSP ראוטר ADSL של TP-LINK עולה משהו כמו 150 ש"ח.

מאיפה אתה בארץ? חבל שפסלת את הוט + הוט מובייל כספקית כ"כ מהר, סה"כ ברוב האזורים בארץ התשתית איכותית והייתי יכול לסדר לך מחיר מעולה בתור לקוח חדש...

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה בארץ? חבל שפסלת את הוט + הוט מובייל כספקית כ"כ מהר, סה"כ ברוב האזורים בארץ התשתית איכותית והייתי יכול לסדר לך מחיר מעולה בתור לקוח חדש...

אני מחיפה. לא פסלתי את הוט. התקשרתי להוט וקיבלתי מהם קדחת. נתחיל בזה שלהוט קודם כל אין 10 מגה אלא צריך לעשות 12 ואני לא מעוניין ב 12. גם 10 זה תכלס יותר מדי אבל ההפרש היה ממש זניח אז הלכתי על 10. דבר שני המנהלת שדיברה איתי הייתה כזו חצופה ודיברה בזלזול שממש נתנה לי הרגשה שאני צריך להתחנן אליה ולא שהיא צריכה אותי בתור לקוח. אמרה לי תשתית ל 12 מגה 89 שח ואין פחות מזה וזה לא נתון לויכוח ואם אני לא מעוניין אני לא חייב להתחבר אליהם. ממש עיצבנה אותי. ועם הוט מובייל יש לי גם סיפור לא נעים, אז הוט מבחינתי ירדו מהפרק

יש לך ראוטר בבית? אם כן, תגיד שאתה רוצה מודם בהשאלה ולא רוצה ראוטר כי יש לך כבר אחד. אם יגידו לך אין מודם בהשאלה, תגיד שהיית בבזק סטור ואמרו לך שיש, רק שצריך להתקשר למוקד ולקבוע.
אם אין לך ראוטר, תרכוש ב KSP ראוטר ADSL של TP-LINK עולה משהו כמו 150 ש"ח.

העניין היחיד שאני חושש ממנו בקטע הזה, זה האחריות. כלומר אם יהיו בעיות ברשת יכולים להגיד לי הבעיה אולי בראוטר אבל בגלל שהראוטר לא שלנו אנחנו לא מטפלים בזה.

אגב, צריך שיהיה עם תמיכה בתקן ספציפי? B G N?

נערך לאחרונה:
אני על ספק של בזק בינלאומי וקיבלתי אותו ב 30 ש"ח לחודש דרך קשרי לקוחות ויש לי 100M. תשתית של הוט.
עברתי להוט ולכן התקשרתי לבזק בינלאומי לבטל אותם, הם בילבלו לי את השכל על ה NGN ועוד כמה שטויות והציעו לי ב 30 במקום ב 20 שהייתי מקבל מהוט אז החלטתי להישאר.

• פותח/ת השרשור
אה, שכחתי לציין שהם רוצים 68 שח על ההתקנה. יש מצב להוריד אותם מזה? הם ירדו מזה עם עוד קצת לחץ?

לגבי הראוטר, אני אבקש מודם בהשאלה ואלך לקנות אחד בעצמי.
האם על המודם גם יש התחייבות כלשהי ומשלמים עליו בשיטת חיוב זיכוי?

כמובן שאני לא מבזק אבל לפי מה שאני יודע אצלנו(בהוט) מודם בהשאלה הכוונה לחינם ללא תשלום חודשי, יש מודם בהשכרה שזה כבר תשלום חודשי מינימלי.
אצלנו אם מתאמצים מספיק אפשר להגיע להתקנה חינם כמובן ואני מאמין שגם בבזק זה ככה...

אני מחיפה. לא פסלתי את הוט. התקשרתי להוט וקיבלתי מהם קדחת. נתחיל בזה שלהוט קודם כל אין 10 מגה אלא צריך לעשות 12 ואני לא מעוניין ב 12. גם 10 זה תכלס יותר מדי אבל ההפרש היה ממש זניח אז הלכתי על 10. דבר שני המנהלת שדיברה איתי הייתה כזו חצופה ודיברה בזלזול שממש נתנה לי הרגשה שאני צריך להתחנן אליה ולא שהיא צריכה אותי בתור לקוח. אמרה לי תשתית ל 12 מגה 89 שח ואין פחות מזה וזה לא נתון לויכוח ואם אני לא מעוניין אני לא חייב להתחבר אליהם. ממש עיצבנה אותי. ועם הוט מובייל יש לי גם סיפור לא נעים, אז הוט מבחינתי ירדו מהפרק

העניין היחיד שאני חושש ממנו בקטע הזה, זה האחריות. כלומר אם יהיו בעיות ברשת יכולים להגיד לי הבעיה אולי בראוטר אבל בגלל שהראוטר לא שלנו אנחנו לא מטפלים בזה.

אגב, צריך שיהיה עם תמיכה בתקן ספציפי? B G N?
אין כמעט בעיות עם ראוטרים במידה ולא נוגעים בהגדרות כל שני וחמישי. את כל ההגדרות אתה יכול למצוא באינטרנט והיום הממשקים של הראוטרים מאוד פשוטים לתפעול.
B ו G זה סטדנרט, ה N הוא דיי מיותר, אלא אם אתה מתחבר באופן אלחוטי ברדיוס של 5-8 מטר לראוטר ואוהב לשתף קבצים גדולים (נניחס סרטים) בין מחשבים ברשת בבית, אחרת אין לך שום שימוש בו.

• פותח/ת השרשור
משה, אז אם אני לוקח מודם בהשאלה וקונה נתב, איך בדיוק זה אמור להיות? מה אני מחבר למחשב שלי? את המודם או הנתב? האם אני אמור להשתמש בשניהם? כלומר אני מניח שכשהטכנאי יגיע, הוא יצטרך לבדוק שהכל עובד כמו שצריך אז הוא יצטרך לחבר משהו מהם.

משה, אז אם אני לוקח מודם בהשאלה וקונה נתב, איך בדיוק זה אמור להיות? מה אני מחבר למחשב שלי? את המודם או הנתב? האם אני אמור להשתמש בשניהם? כלומר אני מניח שכשהטכנאי יגיע, הוא יצטרך לבדוק שהכל עובד כמו שצריך אז הוא יצטרך לחבר משהו מהם.
הוא יחבר את המודם למחשב ישירות ויבדוק. אולי אם יהיה נחמד, הוא יחבר גם את הנתב ויבדוק דרכו (את האמת זה יותר קל, אז להחלטתו ובהתאם לנהלי החברה).
בעיקרון אתה מחבר את המודם לראוטר ומהרואטר אתה מחבר חוט למחשב (או מתחבר לראוטר באלחוטי, תלוי בקונפיגורציה שיש לך בבית).
לראוטר בד"כ ניגשים ע"י כתובת בדפדפן 192.168.1.1 או 10.0.0.1 או כל צירוף אחר בהתאם להוראות הפעלה של הראוטר שלך. שם אתה נכנס ל WAN ואז יהיה לך PPPoE שזה חייגן של בזק, שם אתה מכניס את שם המשתמש והסיסמה שקיבלת מספק האינטרנט שלך וזהו הראוטר מחובר כל הזמן אוטומטית, גם אם יש הפסקות חשמל או כל דבר כזה או אחר הוא יתחבר אוטומטית לאחר שיחזור אליו החשמל (יקח לו 30-60 שניות). הגדרות ראשוניות בגדול יחסית פשוטות היום ולא צריך בשביל זה תמיכה ממרכז השירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית