הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength

Berland

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
אחרי קרוב לשנה שפחות או יותר סתם בזבזתי את הזמן שלי במכון כושר אני מתחיל SS.

נתונים:
גובה: 1.70~ (מחר בבוקר אני אבדוק במדויק)
משקל: 53

משקלים התחלתיים:
סקוואט: 45 (20% פחות מהמשקל המקסימלי)
בנץ' פרס: 35 (כנ"ל)

דדליפט, פרס וחתירה זה תרגילים שעדיין לא עשיתי אז אני אעדכן את המשקל לאחר שאני אעשה אותם.
כרגע אני לא עושה פאוורקליין, אני אנסה רק לאחר שאני אשלוט בטכניקה של הדדליפט.

מחר (יותר נכון היום) אימון ראשון ;susss

• פותח/ת השרשור
תודה 😃

אימון A1:
סקוואט 5X3 במשקל 45 - היה סבבה.
בנץ' פרס 5X3 במשקל 35 - היה דיי קל.
דדליפט 5X1 במשקל 50 - פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל, אני חושב שהטכניקה הייתי דיי טובה אחרי שהתאמנתי בבית עם המטאטא 😃

בגדול האימון היה קצר, הסקוואט היה היחיד שלא היה קל. הבנץ' והדדליפט היו דיי קלים.
מחכה לאימון ביום ראשון 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון B1:
סקוואט 5X3 במשקל 47.5 (עלייה של 2.5kg) - היה קשה, אבל הצלחתי הכל.
פרס 5X3 במשקל 22.5 - היה על הפנים. כשל בחזרות 4/5. אימון הבא אני עושה מוט ריק.
חתירה 5X3 במשקל 35

• פותח/ת השרשור
אימון A2:
סקוואט 5X3 במשקל 50 (עלייה של 2.5kg)
בנץ' פרס 5X3 במשקל 37.5 (עלייה של 2.5kg)
דדליפט 5X1 במשקל 52.5 (עלייה של 2.5kg)

מתקדם יפה, היו קשיים באימון האחרון?
לגבי הפרס, מה השתבש? ואיך היה הסקוואט באימון האחרון? כי אימון לפני אמרת שהוא יחסית קשה..

• פותח/ת השרשור
מתקדם יפה, היו קשיים באימון האחרון?
לגבי הפרס, מה השתבש? ואיך היה הסקוואט באימון האחרון? כי אימון לפני אמרת שהוא יחסית קשה..
תודה על התעניינות!
הסקוואט עדיין היה קשה, אבל הצלחתי הכל שוב. בימים של המנוחה ובמיוחד אחרי האימון הרגליים כבדות לי חח אני לא יודע בדיוק להסביר, זה נורמלי?
לגבי הפרס - לא ידעתי שזה יהיה לי כ"כ קשה אז התחלתי עם 25 קילו, ראיתי שממש ממש קשה אז הורדתי ל22.5 ועדיין היה מאוד קשה. בנוסף היה לי קשת בגב לכל אורך התרגיל ולא הצלחתי ליישר את הגב (אני כמעט בטוח שזה בגלל שהיה לי כבד מדי...)

• פותח/ת השרשור
אימון B2:
סקוואט 5X3 במשקל 55 (עלייה של 5kg)
פרס 5X3 במשקל 20
חתירה פנדלי 5X3 במשקל 40 (עלייה של 5kg). אני מהפלאפון אז ההודעה יצאה קצת מבולגנת. הסקוואט היה קשה, אימון הבא אני אעלה רק 2.5. פרס היה גם קשה אבל הפעם הטכניקה הייתה הרבה יותר טובה. פנדלי היה סבבה 😃

נערך לאחרונה:
כמה קשה היה הפרס והסקוואט? אתה לא מאמין שתוכל עוד 5 אימון הבא?

• פותח/ת השרשור
אימון A3:
סקוואט 5X3 במשקל 60 (עלייה של 5kg) - הטכניקה הייתה לא משהו כי היה לי כבד מדי. כשל בחזרה 4 בסט השלישי (לא הצלחתי לעלות והחלקתי עם רגל אחת).
בנץ' פרס 5X3 במשקל 42.5 (עלייה של 5kg) - היה סבבה.
דדליפט 5X1 במשקל 50 (ירידה של 2.5kg :\) - ירדתי במשקל בגלל שאחד המדריכים במכון העיר לי על הטכניקה בזמן שהייתי בחימום. הוא עזר לי והסביר לי על התרגיל. העדפתי להוריד משקל ולעשות עם טכניקה נכונה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה אחשלי !

תעבוד על הטכניקה זה חשוב ..
תודה 😃

אימון B3:
סקוואט 5X3 במשקל 62.5 (עלייה של 2.5kg) - לא ירדתי מספיק :\
פרס 5X3 במשקל 22.5 (עלייה של 2.5kg) - התחלתי ממש לאהוב את התרגיל הזה!
חתירה פנדלי 5X3 במשקל 45 (עלייה של 5kg) - דיי קשה.

• פותח/ת השרשור
אימון A4:
סקוואט 5X3 במשקל 65 (עלייה של 2.5kg)
בנץ׳ פרס 5X3 במשקל 42.5 (אין שינוי) - היה טוב מאוד.
דדליפט 5X1 במשקל 50 (אין שינוי) - הטכניקה עדיין לא טובה. הגב התחתון קצת כואב כשאני מסיים את התרגיל.​

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון B4:
סקוואט 5X3 במשקל 67.5 (עלייה של 2.5kg)
פרס 5X3 במשקל 25 (עלייה של 2.5kg)
חתירה פנדלי - אחד המדריכים ניגש אליי בזמן החימום (מוט ריק) ואמר לי להפסיק את התרגיל. הוא טען שהתרגיל הזה "לא בשבילי" ושאני צריך לעשות עוד תרגילים לפני שאני עושה את התרגיל הזה (כאילו שיש לו מושג מה עשיתי לפני).
במקום זה עשיתי
עליות מתח 5X3 בלי משקל

אני עצבני רצח מהגישה של המדריך. הוא ניגש בשחצנות ודיבר בטון מתנשא ומעצבן.
זה בסדר שעשיתי עליות מתח במקום? אימון B הבא אני אגש לאחד המאמנים שיסביר לי איך לעשות את הפנדלי בתקווה שיתנו לי כן לעשות את התרגיל פעם הבאה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון A5:
סקוואט 5X3 במשקל 70 (עלייה של 2.5kg) - לא טוב. לא ירדתי מספיק, אני לא מוסיף משקל אימון הבא.
בנץ' פרס 5X3 במשקל 45 (עלייה של 2.5kg) - היה טוב.
דדליפט 5X1 במשקל 55 (עלייה של 5kg) - סוף סוף הטכניקה משתפרת בעזרת הספר הזה. לא היה כ"כ קשה, אפילו דיי קל.

• פותח/ת השרשור
אימון B5:
היה פשוט אימון נוראי. לא היה לי כוח בשיט ואני חושב שזה בגלל שלא אכלתי מספיק. ד"א - קרה לי משהו דיי מוזר, לפני שהלכתי לישון שקלתי 54.7 וכשקמתי שקלתי 51. בדרך כלל בבוקר אני שוקל 700 גרם פחות אבל לא 3.7 קילו :S
סקוואט 5X3 במשקל 70 (אין שינוי) - נוראי. בסט האחרון הצלחתי לעשות רק 3 חזרות.
פרס 5X3 במשקל 27.5 (עלייה של 2.5kg) - על הפנים. בסט השלישי לא הצלחתי להרים את המוט אפילו חזרה אחת. יצא לי 4X2.
מתח 5X3 (בלי משקל) - בסדר.

זה דיי מוזר כי אני עוקב אחרי התפריט שלי אבל פתאום ירדתי במשקל :\

נערך לאחרונה:
תמשיך עם החתירה, שים זין על המדריך, אתה לא חייב לו כלום, שילמת למכון? זכותך לעשות איזה תרגילים שאתה רוצה.
מה שינית בכמה ימים האחרונים? ישנת מספיק? אכלת כמו שצריך? מספיק פחמימות? נחת טוב?
אתה מרגיש עייף יחסית לאימונים קודמים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית