ייעוץ תפריט של RAPID FAT LOSS + המלצות לתוספים.

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני קראתי את הספר ועדיין לא ממש הבנתי-
אני בן 13, 19% שומן, שוקל 66, בגובה של 172 ס"מ, מתאמן משקולות + אירובי.
אם אני אוכל 2.75 גרם חלבון על כל קילו מהגוף אני מגיע למצב של 725 קלוריות ביום...
ה-RMR שלי הוא 2075, דהיינו זהו גירעון קלורי גדול מדי.
תוכלו לתת לי תפריט ליום אימון ויום מנוחה?
אני צורך במנוחה 2100 קלוריות וביום של חדר כושר בערך 2600 (אירובי קל עם משקולות של שעה).
ודבר נוסף-
תוכלו להמליץ לי על אומגה 3, סידן, מגנזיום, קפאין, ליטרוזין וויטמין C?
חשוב לי שהם גם יהיו משתלמים למחיר, ולא יקרים מדי. התקציב ממש לחוץ.
אני מתכוון לעשות את הדיאטה כחודש מאחר ואני אמור להגיע בתום החודש ל-15% שומן, אולי טיפה פחות, ושם נחליף לדיאטה אחרת עד משהו כמו 8% - 9% שומן.
אגב-
איזו דיאטה עדיפה, ה-Anabolic Diet
או זו? המטרה ירידה כמה שיותר מהירה באחוזי שומן.

אתה בן 13, אל תתקרב לדברים האלה, אל תחשוב על דיאטות דלות פחמימות ואתה ממש לא צריך לאכול 725 קלוריות ביום (אני לא צריך לציין איפה היו אוכלים כמות כזאת)
תבנה לך תפריט לפי המדריך הבא :
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

ודרך אגב, אתה לא צריך תוספים זה גימיק שיווקי
אם התקציב לוחץ ואתה מרגיש צורך להשתמש בתוסף, תקנה קריאטין

אני קראתי את הספר ועדיין לא ממש הבנתי-
אני בן 13, 19% שומן, שוקל 66, בגובה של 172 ס"מ, מתאמן משקולות + אירובי.
אם אני אוכל 2.75 גרם חלבון על כל קילו מהגוף אני מגיע למצב של 725 קלוריות ביום...
ה-RMR שלי הוא 2075, דהיינו זהו גירעון קלורי גדול מדי.
תוכלו לתת לי תפריט ליום אימון ויום מנוחה?
אני צורך במנוחה 2100 קלוריות וביום של חדר כושר בערך 2600 (אירובי קל עם משקולות של שעה).
ודבר נוסף-
תוכלו להמליץ לי על אומגה 3, סידן, מגנזיום, קפאין, ליטרוזין וויטמין C?
חשוב לי שהם גם יהיו משתלמים למחיר, ולא יקרים מדי. התקציב ממש לחוץ.
אני מתכוון לעשות את הדיאטה כחודש מאחר ואני אמור להגיע בתום החודש ל-15% שומן, אולי טיפה פחות, ושם נחליף לדיאטה אחרת עד משהו כמו 8% - 9% שומן.
אגב-
איזו דיאטה עדיפה, ה-Anabolic Dietאו זו? המטרה ירידה כמה שיותר מהירה באחוזי שומן.
אתה אוכל 725 קלוריות ביום?!

• פותח/ת השרשור
לא הבנתם- לפי המה שהבנתי מראפיד פאט לוס דיאט זה שאני אוכל רק חלבון. רשום שם לקטגורייה שלי (וויטליפטר) 2.75 גרם חלבון ביום, והבנתי שאין שומנים ואין פחמימות, אז זה יוצא 725 קלוריות ביום שכולן מחלבון.
אולי עוד 300 נלוות, בהגזמה, סה"כ 1000 קלוריות ביום. עכשיו מובן?
אולי אני לא אעשה את זאת בגלל שזה מטורף, אבל אם לא אני לפחות אעשה את AD...
אני לא בונה תפריט, אני בא עוד 3 ימים לדיאטנית, מראה לה תפריט של אחת הדיאטות, והיא תתאים לי העמסת פחמימות לאימון, בלי אימון, יום דל פחמימות לאימון ויום דל פחמימות מנוחה.
ואם גם לא את ה-AD, מה רע בה בדיוק?

ועוד שאלה-
למה לא לקחת מולטי ויטמין, מגנזים, סידן, ויטמין C וקפאין?
אחרי כל מה שאני קונה (כולל אבקת דימטייז עלית גורמט 10LBS וגם עלית איסולייט 5LBS) אני אפילו מקבל אספקת קפאין לבין 16 חודשים עד שנתיים\ (עוד לא חישבתי בדיוק לכמה זמן זה יספיק לי) תמורת 11.99$!!!
ואולי בכל זאת תוכלו להמליץ לי על התוספים?
כעיקרון אני מזמין את אלה של ויטה קוסט (הם נראו לי אחלה), איך הם?

איך אתה יודע שאתה 19% שומן?
קשה לי להאמין שאתה 19% שומן עם משקל וגובה שכזה. אם נמדדת במכשיר בחד"כ או על משקל שאתה עומד עליו, זה ממש לא מדוייק ויש לזה סטיות של כ-50%. אני ממליץ לך לעלות תמונה להערכת אחוז שומן.
יש מאמר על PSMF בפורטל:
http://www.kilogram.co.il/1872/דיאטת-כאסח-the-rapid-fat-loss-psmf/

• פותח/ת השרשור
http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=9&art_id=39
השתמשתי בזה.
אני לא ממש שמן, אבל אני ראה שמן ללא ספק.
קראתי, וגם את הספר, אבל לפי מה שהבנתי אני צורך רק חלבונים, דהיינו 725 קלוריות מחלבון (2.75 גרם לכל קילו), ובהגזמה עוד 275 קלוריות משומנים ופחמימות שיש במוצרי חלבון, ממש בהגזמה, והגענו ל-1000 קלוריות- חצי מה-RMR שלי, וביום של חבר כושר כמעט שליש =/
היה מאמר באתר שיש גירעון קלורי מקסימלי, BODY FAT WEIGHT X 69 = גירעון מקסימלי, ויצא לי 850, אז לא מבין בדיוק את הדיאטה הזו, מה גם שזה נשמע לי טירוף מוחלט. נראה לי שאני אוותר, 1000 קלוריות ביום זה מוגזם בשבילי...
איך האנאבוליק דיאט? הבנתי שאפשר לרדת איתה גם בסדר גודל דומה- 2.5 ק"ג שומן בשבועיים, או שטעיתי?

הAD זה סתם חרטא אם כבר עדיף CKD של לייל.
אבל למה להתעסק בשטויות? אתה בן 13, תעשה דיאטה רגילה עם פחממה והכל רגיל ועם גירעון של 500-800 לכל היותר לדעתי...
RFL זה לא בשבילך זה בשביל השמנים הOBESE בד"כ, אתה לפי דעתי תהיה קטגוריה 1 וזה סתם רצח...
עדיף שתגיע ל X בחודש בלי סבל מאשר בשבוע רצח שאחריו ילד שמן ברחוב יראה לך כמו סטייק עסיסי...

• פותח/ת השרשור
הAD זה סתם חרטא אם כבר עדיף CKD של לייל.
אבל למה להתעסק בשטויות? אתה בן 13, תעשה דיאטה רגילה עם פחממה והכל רגיל ועם גירעון של 500-800 לכל היותר לדעתי...
RFL זה לא בשבילך זה בשביל השמנים הOBESE בד"כ, אתה לפי דעתי תהיה קטגוריה 1 וזה סתם רצח...
עדיף שתגיע ל X בחודש בלי סבל מאשר בשבוע רצח שאחריו ילד שמן ברחוב יראה לך כמו סטייק עסיסי...
חרטא? הבנתי דווקא שאפשר להוסיף בין 1.5 פאונד ל-2 פאונד בשבוע, דהיינו בין קילו וקצת בשבוע לכמעט 2 קילו, או ש-2.5 ק"ג לפי איזה מאמר בפורטל (לא זוכר איפה ראיתי את זה בדיוק)...
אני אברר על ה-CDK 😃
רגילה? לפי מה שראיתי והבנתי בדיאטות "המיוחדות" אפשר להוריד בקצב מהיר פי כמה וכמה ועם עוד שלל יתרונות.
דווקא באנבוליק דיאט מוצהר שאין רעב מפאת שיש הרבה שומנים...
תודה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית