הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל תוכנית אימון חדשה

• פותח/ת השרשור Iddo
  • פורסם בתאריך

Iddo

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-4
64
0
שלום לכולם 😃
עשיתי עד עכשיו SS, התחלתי בחודש מאי.
המשקלים שהתחלתי איתם:
סקוואט: 60 ק"ג, דדליפט: 70 ק"ג, חזה: 60 ק"ג, פרס: 35 ק"ג.
(לגבי התרגיל החמישי היה לי בעיה איתו... בהתחלה עשיתי BOR, אח"כ ניסיתי PC והגעתי עד 60 ק"ג ואז שוב הייתה לי בעית טכניקה, ולקרת הסוף (שבועיים אחרונים) עשיתי מתח רחב עם קצת משקל...)
משקלים סופיים:
סקוואט: 117.5 ק"ג 5*3 (היה לי כשל ב120), דדליפט: 120 ק"ג 5*1, חזה 85 ק"ג 5*3, פרס 55 ק"ג 5*3.

סה"כ הייתה לי התקדמות די יפה... התחלתי במשקל 68-69 ק"ג, והגעתי בערך ל74 קילו... (3 וחצי חודשים).
כבר שבוע שאני לא מתאמן כמו שצריך: פספסתי 2 אימונים כי נתפסו לי הרגליים אחרי טיול מאוד ארוך.... גם ירדתי איזה 2 קילו באותו טיול. אני עכשיו סביבות 72-73 קילו. מוזר.

אני רוצה להחליף תוכנית אימון כי אני לא מסוגל להמשיך לאכול ככה =\ אני מרגיש שאני טוחן מלא אבל בקושי עולה במשקל... מרגיש לי לא טוב.
אני רוצה לעשות תוכנית חיטוב ולרדת במשקל.
קראתי בלינקייה ושמה המליצו לעשות תוכנית FBW.

1) איזה תוכנית יותר יעילה לשמירה על מסת השריר? ואם אין אז מה ההבדל בין הAB לFBW?
2) אפשר להוסיף סטים לתוכנית? יש שם רק סקוואט לרגליים.. אני רוצה להוסיף תרגיל לתאומים. כנ"ל לגבי חזה, גב.... נראה לי מאוד מעט תרגילים.. :X

תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
לדעתי לך על הלינארית של ביל סטאר 5*5! יש לך מאמר עליה בפורטל
כתוב שזה תוכנית שלוקחת חודשיים לפחות....
העניין הוא שנשאר לי חודש וחצי בערך למנוי, ואני לא חושב שאני אחדש אותו.

תוכנית ללא תלות בזמן תתאים לי יותר

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על התוכנית הזאת?

אימון A
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
סקוואט חופשי כנגד מוט
3
6

תאומים
2
15
חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט
3
8

לחיצה בשיפוע חיובי
3
10
גב
חתירה בהטיה כנגד מוט
3
8

מתח באחיזה רחבה
2
כשל
כתפיים
בישיבה לחיצת כתפיים לפנים עם משקוליות יד
3
10

הרחקת ידיים לצדדים
3
10
יד קידמית
בישיבה כפיפת מרפקים כנגד משקוליות יד
3
6
יד אחורית
מקבילים באחיזה צרה
3
10
בטן
כפיפות גו במכונה ייעודית
3
12

תוכנית כוח תהיה מאוזנת יותר, ידיים אתה תמיד יכול להוסיף זה לא מפריע

אתה יכול להתאמן כמו ב 5X5 עם תרגילי עזר
ולחטב, אתה לא תתדקם עם משקלי העבודה

או לעשות AB מהפורטל

אם אני לא טועה אתה מתאמן איתי במכון. מהפעמיים שראיתי אותך אתה ממש לא על אחוז שומן שמצריך חיטוב,
אבל בסך הכל זאת החלטה שלך. אני ממליץ לך להמשיך עם הss עוד קצת, ואם לא אז לפחות תהיה במאזן ניטראלי...

תתפלא, אבל די מזמן אפשר להוריד אחוזי שומן ולהעלות מסת שריר, כמו ב-AD.
לא הבנתי איך ה״די מזמן״ משתלב במשפט.

אם אני לא טועה אתה מתאמן איתי במכון. מהפעמיים שראיתי אותך אתה ממש לא על אחוז שומן שמצריך חיטוב,
אבל בסך הכל זאת החלטה שלך. אני ממליץ לך להמשיך עם הss עוד קצת, ואם לא אז לפחות תהיה במאזן ניטראלי...

שכחתי לכתוב גילו.
די מזמן גילו שאפשר וכו'.

• פותח/ת השרשור

אתה חבר של עומר, לא? זה עם הבגד ים שנקרע? XD

ולנושא:
קצת שיניתי את התוכנית מהפורטל, כי לא נראלי שהייתי מצליח להרים משקל כבד 6*3 בסקוואטים וכו'...
אז אני עושה ככה:
10*3 סקוואטים, 12*2 תאומים בלג פרס.
10*3 בנץ'
10*2 (כל יד) משיכת משקולות כשאתה נשען על ספסל.. (גב) + מתח רחב עד כשל
10*3 לחיצת כתפיים בישיבה
10*2 (כל יד) יד קדמית
מקבילים עד כשל
בטן

מה אתם אומרים? בעקרון כל תרגיל עושים 8-12 חזרות...

אתה חבר של עומר, לא? זה עם הבגד ים שנקרע? XD

ולנושא:
קצת שיניתי את התוכנית מהפורטל, כי לא נראלי שהייתי מצליח להרים משקל כבד 6*3 בסקוואטים וכו'...
אז אני עושה ככה:
10*3 סקוואטים, 12*2 תאומים בלג פרס.
10*3 בנץ'
10*2 (כל יד) משיכת משקולות כשאתה נשען על ספסל.. (גב) + מתח רחב עד כשל
10*3 לחיצת כתפיים בישיבה
10*2 (כל יד) יד קדמית
מקבילים עד כשל
בטן

מה אתם אומרים? בעקרון כל תרגיל עושים 8-12 חזרות...
לא הבנתי, אתה עושה SS ואחרי זה רוצה להיות בודיבילדר (:bad:)?
אם אתה עושה חיטוב תעשה דיאטה כמו AD (כאן) עם הלינארית של ביל סטאר (כאן)

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, אתה עושה SS ואחרי זה רוצה להיות בודיבילדר (:bad:)?
אם אתה עושה חיטוב תעשה דיאטה כמו AD (כאן) עם הלינארית של ביל סטאר (כאן)
בוא אני אגלה לך סוד, אבל אל תספר לאף אחד...
אני לא אהיה לא בודיבילדר, ולא פאוורליפטר.
פיווו, איזה הקלהההה!

עכשיו בכל הרצינות, אני לא מתכוון להיות מקצועי בתחומים האלה...
התוכנית שלי היא לחודש וחצי הנותרים במנוי, ואני לא חושב שאני אחדש אותו אח"כ כי אני לא יכול.
אני יעשה ההפך ממה שעשיתי במאסה בSS - במקום לאכול הרבה, אני אוכל מעט XD ומוסיף אירובי.
זה אמור לעבוד 😃

בוא אני אגלה לך סוד, אבל אל תספר לאף אחד...
אני לא אהיה לא בודיבילדר, ולא פאוורליפטר.
פיווו, איזה הקלהההה!

עכשיו בכל הרצינות, אני לא מתכוון להיות מקצועי בתחומים האלה...
התוכנית שלי היא לחודש וחצי הנותרים במנוי, ואני לא חושב שאני אחדש אותו אח"כ כי אני לא יכול.
אני יעשה ההפך ממה שעשיתי במאסה בSS - במקום לאכול הרבה, אני אוכל מעט XD ומוסיף אירובי.
זה אמור לעבוד 😃
להיות בילדר או ליפטר (גם וויט וגם פאוור) לא אומר שאתה צריך להיות מקצועי.
פאוורליפטינג (כולל SM ו-WL) ובודיבילדינג אלו שיטות אימונים, לכל אחת מטרה שונה.
הבודיבילדינג עם בין 6 ל-12 חזרות (לא יורדים מ-8 בדרך כלל) ומספר סטים של 3, אבל זה יכול להשתנות לכאן ולכאן, בזמן ש-PL הוא בין 1 ל-5 חזרות בדרך כלל + מספר סטים לא קבוע (יכולים להיות 12 ויכול להיות 1). אני מעריך שאתה יודע את זה אבל אני רק מבהיר- להיות פאוורליפטר לא דורש ממך להיות אלוף העולם, רק להתאמן לפי השיטה.
אם אתה לא יכול אני לא רואה טעם להאתמן חצי שנה- חצי שנה תגדל ואז סתם הפסקת? חבל...
אם אתה עדיין לא מוכן לאנאבוליק דיאט + תוכנית כמו הלינארית של ביל סטאר, לך על שלך או מה שהיה בפורטל...

הבודיבילדינג עם בין 6 ל-12 חזרות (לא יורדים מ-8 בדרך כלל) ומספר סטים של 3, אבל זה יכול להשתנות לכאן ולכאן, בזמן ש-PL הוא בין 1 ל-5 חזרות בדרך כלל + מספר סטים לא קבוע (יכולים להיות 12 ויכול להיות 1). אני מעריך שאתה יודע את זה אבל אני רק מבהיר- להיות פאוורליפטר לא דורש ממך להיות אלוף העולם, רק להתאמן לפי השיטה.
אם אתה לא יכול אני לא רואה טעם להאתמן חצי שנה- חצי שנה תגדל ואז סתם הפסקת? חבל...
אם אתה עדיין לא מוכן לאנאבוליק דיאט + תוכנית כמו הלינארית של ביל סטאר, לך על שלך או מה שהיה בפורטל...

למתאמן מתחיל מומלץ לעשות SS כי מתקדמים איתה הכי מהר.

• פותח/ת השרשור
יש לי חודש וחצי למנוי. אנאבוליק דיאט יהיה לי בלתי אפשרי בבית... מסובך מידי להכין הכל לבד. X: בכל מקרה אין מספיק זמן בשביל שזה יהיה יעיל, לא?
ומה הבעיה להתאמן בתוכנית של BB?... אני רוצה להראות יותר טוב, לא להיות יותר חזק. יש לי חברים שנראים קטנים, לא התאמנו בחיים אבל הם יותר חזקים ממני. זה בא להם טבעי... לי יש מבנה גוף יותר אתלטי ופחות חזק. מה לעשות.
למתאמן מתחיל מומלץ לעשות SS כי מתקדמים איתה הכי מהר.
עשיתי SS 3 וחצי חודשים עכשיו...
נתקעתי בעלייה במשקל גוף והגעתי לריסטים כבר בהכל...

תודה רבה על התגובות !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית