הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודת נפח - תאומים

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
אני עובד בתוכנית כוח לפי אחוזים.
במקביל אני מתאמן MMA ויש שם כמובן המון עבודת רגליים.
מהירות זריזות כוח מתפרץ וכו'
משום מה אחרי כל העבודה הזאת עדיין יש פיגור קל בין התאומים לשאר הרגל ובכלל לשאר הגוף.
באימון רגליים בחדר הכושר אני מוסיף לסקוואט עבודה על התאומים שבה אני מבצע 5 סטים של 6 חזרות עם משקל כבד בסמית' .

אני רץ עם זה כבר זמן מה , יש שיפור עצום במשקלים, אבל לא משמעותית בצורה.
יש הצעות לשיפור/ייעול העבודה?
תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
תפסיק לשאול למה,פשוט תעשה 20 חזרות ותראה גדילה

גבר, אולי אותך מספק שזורקים תשובות לאויר. אם אתה יודע מה עושים-תסביר למה.

תנהג על סמיטריילר או שתרקוד בלט. יש להם תמיד תאומים פיגוז.

תחזיק דמבלים ותקפוץ על רגל אחת הכי מהר שאתה יכול, אבל לא גבוה. וכשאתה באוויר תצביע עם האצבעות למעלה כדי לפתח את החלק הקדמי.

כן בתכלס עבודה עם דלגית ותרגילי זריזות הניבו תוצאות. השאלה אם להתחיל לפמפם גם במכון יהיה אפקטיבי?

רוב האנשים מאשימים את הגנטיקה או אני טבעי שהתאומים שלהם לא גדלות. ומה אתם עושים? 4X20? זהו מספיק? לא נראה לי. תאומים זה שריר חזק עם הרבה סיבולת, צריך לתת לו גירוי חזק מכמה "זוויות" וכן .אתה תראה גדילה.

ריצה על חול רך
עבודה עם משקל כבד ל20 חזרות באופן איטי במיוחד בכיווץ
מתיחות ועיסויים הרבה פעמים הם פשוט נוקשים יותר מדי ומכווצים כל היום

• פותח/ת השרשור

נשמע מעניין זה גם הגיוני...ולפי השיטה הזאת אני אמור לעשות אימון רגליים בלי עבודה על התאומים?

ריצה על חול רך
עבודה עם משקל כבד ל20 חזרות באופן איטי במיוחד בכיווץ
מתיחות ועיסויים הרבה פעמים הם פשוט נוקשים יותר מדי ומכווצים כל היום

הכוונה שהם נושאים את משקל הגוף ולכן זה חיוני?

נשמע מעניין זה גם הגיוני...ולפי השיטה הזאת אני אמור לעשות אימון רגליים בלי עבודה על התאומים?

הכוונה שהם נושאים את משקל הגוף ולכן זה חיוני?
האמת שלא ניסיתי , פשוט נזכרתי בזה בעקבות האשכול הזה קראתי תכתבה הזאת פעם וחשבתי שזה יהיה רלוונטי לפה..

אני מאמין שעושים את זה בלי קשר לאימון עצמו\אחרי אימון רגלים
למרות שלדעתי זה לא שפוי לעשות כל יום 100 הרמות עקבים וזה יפגע לדעתי בהתאוששות של הסקואט\דדליפט לדעתי 3 פעמים בשבוע בערך אחרי הסקואט \דדליפט זה גם יכול לעבוד
אבל שוב אין לי נסיון עם זה

• פותח/ת השרשור
האמת שלא ניסיתי , פשוט נזכרתי בזה בעקבות האשכול הזה קראתי תכתבה הזאת פעם וחשבתי שזה יהיה רלוונטי לפה..

אני מאמין שעושים את זה בלי קשר לאימון עצמו\אחרי אימון רגלים
למרות שלדעתי זה לא שפוי לעשות כל יום 100 הרמות עקבים וזה יפגע לדעתי בהתאוששות של הסקואט\דדליפט לדעתי 3 פעמים בשבוע בערך אחרי הסקואט \דדליפט זה גם יכול לעבוד
אבל שוב אין לי נסיון עם זה

וואללה שווה לנסות סתם בשביל לראות מה קורה.
תודה רבה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית