עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמעת על המקרה עם בן אדם שהגיע לתוצאות מדהימות, אכל רק עוף ואורז כל 3 שעות וממש הגיע ל 7% על 100 קילו והצליח לשמור על זה?אני מאמין שזה עדיין לא בריא עם כל החומצות שיש שם...
מה עם קפה שחור?
לא רוצה להתחיל עם כמות כזאת של קפאין שזה 200מ''ג בדרך כלל , 80 נירא לי יספיק לי כי אני לא צורך ממש קפאין.שמעת על המקרה עם בן אדם שהגיע לתוצאות מדהימות, אכל רק עוף ואורז כל 3 שעות וממש הגיע ל 7% על 100 קילו והצליח לשמור על זה?
אחח הוא עשה הכל בדרך כל כך בריאה, חבל רק שפתאום הוא נדרס ומת...
מה זה לא בריא? גם לנשום אוויר בת"א זה לא בריא...
לפותח האשכול לפי דעתי זה חרא עם טעם של תרופה גם הרגיל וגם הדיאט אלא אם כן זה מעורבב עם וודקה:P
תקח קפאין הכי אפקטיבי.
אם אתה באמת רוצה שהקפאין יעבוד צריך לקחת לפחות כדור 1לא רוצה להתחיל עם כמות כזאת של קפאין שזה 200מ''ג בדרך כלל , 80 נירא לי יספיק לי כי אני לא צורך ממש קפאין.
שמעת על המקרה עם בן אדם שהגיע לתוצאות מדהימות, אכל רק עוף ואורז כל 3 שעות וממש הגיע ל 7% על 100 קילו והצליח לשמור על זה?
לפותח האשכול לפי דעתי זה חרא עם טעם של תרופה גם הרגיל וגם הדיאט אלא אם כן זה מעורבב עם וודקה:P
תקח קפאין הכי אפקטיבי.
😃😃😃🤩אין בעיה לשתות XL ללא סוכר
תקרא את מה שכתבת שוב.שמעת על המקרה עם בן אדם שהגיע לתוצאות מדהימות, אכל רק עוף ואורז כל 3 שעות וממש הגיע ל 7% על 100 קילו והצליח לשמור על זה?
רשום בכל אתר/חנות שכדור קפאין 100 מ"ג שווה ל2-3 כוסות קפה שחור.כמה קפאין יש בכוס קפה עם כפית קפה גדושה?
אני רוצה לדעת כמה כוסות קפה יהיו שוות לכדור קפאין..