הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ XL (דיאט) לפני אימון

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
מה אתם אומרים על לשתות XL דיאט לפני אימון כדי לקבל מרץ אם מינימום קלוריות במידה וכדורי קפאין זה לא אופציה ?

אני שותה אקסל מפעם לפעם, נותן לי אחלה כוח לאימון
כל דבר בסופו של דבר מזיק בצורה מסויימת, זה כמו סיגריות, כולם יודעים שזה לא בריא ועדיין ממשיכים לעשן, ואני ממשיך לשתות XL מפעם לפעם..

כל דבר בסופו של דבר מזיק בצורה מסויימת, זה כמו סיגריות, כולם יודעים שזה לא בריא ועדיין ממשיכים לעשן, ואני ממשיך לשתות XL מפעם לפעם..
אתה משווה סיגריות לאקסל?

• פותח/ת השרשור
סיגריות בטוח שיזיקו לי אסקל לא נירא לי כי זה בתכלס דומה לקולה זירו רק שבXL יש כול מיני חומרי חומץ למנהם שאני בטוח שיש גם בקולה רק שהם נשמעים פחות מזיקים

דבר בשם עצמך על סיגריות.
לדעתי אנשים שיודעים שזה מסוכן ולא מפסיקים הם מפגרים

דבר בשם עצמך על סיגריות.
לדעתי אנשים שיודעים שזה מסוכן ולא מפסיקים הם מפגרים

הרגע קראת "מפגרים" אולי ל 70% מהמעשנים שרוצים להפסיק ולא מצליחים, אתה בטח אחד שלא מעשן, אז אתה גם לא יודע מה זה להפסיק לעשן.
אבא שלי מעשן 30 שנה, ניסה הרבה טיפולים, ולא מסוגל להפסיק לעשן עם כל הרצון שלו, מפגר הוא? לא היתי קורא לו..

ואני לא מדבר על מקדונלנדס, לך תעבור ל 3 ארוחות ביום שם, לא מסוכן? ועדיין מליוני אנשים אוכלים שם, אז בוא לא נכנס לזה, אף אחד לא בא לריב או להמשיך להתווכח, תשאר עם הדעה שלך, אני עם שלי והכל יהיה טוב 😃

נערך לאחרונה:
הרגע קראת "מפגרים" אולי ל 70% מהמעשנים שרוצים להפסיק ולא מצליחים, אתה בטח אחד שלא מעשן, אז אתה גם לא יודע מה זה להפסיק לעשן.
אבא שלי מעשן 30 שנה, ניסה הרבה טיפולים, ולא מסוגל להפסיק לעשן עם כל הרצון שלו, מפגר הוא? לא היתי קורא לו..

ואני לא מדבר על מקדונלנדס, לך תעבור ל 3 ארוחות ביום שם, לא מסוכן? ועדיין מליוני אנשים אוכלים שם, אז בוא לא נכנס לזה, אף אחד לא בא לריב או להמשיך להדווכח, תשאר עם הדעה שלך, אני עם שלי והכל יהיה טוב 😃
דווקא כן, מי שבאמת רוצה להפסיק, יכול.
תכלס זה רק בעייה של רצון, ויש גם כדורים דרך הקופת חולים שעוזרים מאוד.

יש בזה כל מיני חומרים שאתה מעדיף לא להכניס לגוף.. כל פחית כזאת שלא עוזרת לך בכלום עולה קצת פחות מסקופ של חלבון.. ויותר בהרבה מכדור קפאין.
תקנה כדורי קפאין(הבנתי שזה עולה 60 שקל ל 180 או משהו כזה ככה שזה הרבה יותר משתלם) וזה גם יותר אפקטיבי שזה לדעתי אפילו עוד יותר חשוב.
בקיצור לא בריא לא עוזר ויקר. קנה קולה zero ותשתה את זה איתו אם אתה מתעקש להכניס זבל לגוף..

כולם נהיו פה "בריאים" XL זה רעל
חחחח אפשר לחשוב שאתם לא אוכלים ירקות/בשר/ביצים או כל דבר שנעשה בתנאים יותר גרועים
ומגדלים את הירקות בגינה ואת החיות שוחטים בבית

ואני לא מדבר על מקדונלנדס, לך תעבור ל 3 ארוחות ביום שם, לא מסוכן? ועדיין מליוני אנשים אוכלים שם, אז בוא לא נכנס לזה, אף אחד לא בא לריב או להמשיך להתווכח, תשאר עם הדעה שלך, אני עם שלי והכל יהיה טוב 😃

לדעתי הם מפגרים גם כי הם התחילו עם זה(צבא/פוזה אנערף) וגם מי שיודע שזה מזיק ולא מנסה אפילו להגמל הוא מפגר לדעתי.
וזה שרשמת שהם יודעים שזה לא בריא וממשיכים לעשן לא עוזר להם בדיוק... אם הם באמת היו מודעים לזה הם לפחות היו מנסים.

כולם נהיו פה "בריאים" XL זה רעל
חחחח אפשר לחשוב שאתם לא אוכלים ירקות/בשר/ביצים או כל דבר שנעשה בתנאים יותר גרועים
ומגדלים את הירקות בגינה ואת החיות שוחטים בבית
כאשר יש לך אפשרות לבחור בין מוצר שלא ״בריא״ לבין מוצר שפחות מזיק עדיף לקחת מה שפחות מזיק,
וגם שהמוצר שלא ״בריא״ לא משתווה מבחינת ביצועים למוצר שפחות מזיק.

כאשר יש לך אפשרות לבחור בין מוצר שלא ״בריא״ לבין מוצר שפחות מזיק עדיף לקחת מה שפחות מזיק,
וגם שהמוצר שלא ״בריא״ לא משתווה מבחינת ביצועים למוצר שפחות מזיק.

Alias אחת הסדרות הכי טובות שראיתי, סדרה מדהימה JJ במיטבו...
סדרה הכי אנדרייטד בעולם:🙁

זיינתם לו תמוח 👉👌 בקיצקוץ אם זה נותן לך אנרגיה ה XL תשתה רק תהיה מודע לשאר המרכיבים שבפחית.
בתכלס מה שאמרו לך זה נכון , לך על קפאין , זול, מוכח , עובד!!! 🖕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית