הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סגנון אימונים אחרי פציעה

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
עכשיו אחרי פציעה של שנה וחצי + של הגב,הכאב עדיין לא עבר אבל הוא יורד לאט לאט,הרופא אמר שיזה יקח 7 שנים Oo בגלל גם העקמת שיש לי.
בכל מקרה אני יכול לעבוד עכשיו רק על חזה וגב וקצת רגליים בלי סקוואט ודדליפט,זה בסדר?אני שוקל 72 קילו עכשיו בן כמעט 17 (עוד חודשיים) ואני לא יודע אם זה חוב לראק אם זה כן אני ימחוק את המשקל,המשקל שלי בבנץ הוא 100X6 ו110X1,אני יכול להמשיך להתקדם כל אימון 2 וחצי קילו(יש אימונים שאפשר ויש כאלה שלא),אבל השאלה אם אני יכול להמשיך בתוכנית הזאת או שפשוט לחכות עד שהגב יסתדר.

• פותח/ת השרשור
עכשיו אחרי פציעה של שנה וחצי + של הגב
אם הכוונה לאיפה בגב אז גב תחתון,גב עליון חזק ,גב תחתון ממש חלש יחסית,והרופא אמר רק לא לעשות תרגילים שמשפיעים על הגב התחתון,את הבנץ פרס אני עושה עם רגליים על הספה.

לדעתי תזמין תור אצל רופא ספורט בעל שם שיגיד לך בדיוק מה אתה יכול לעשות ומה לא.
אף אחד פה לא יכול ולא מוסמך ליעץ לגבי בעיות רפואיות מהסוג הזה , מה גם שאל תסתמך על עצות של אנשים פה בבעיה כבדה כמו שלך (עקמת + פציעה+גיל צעיר )

עכשיו אחרי פציעה של שנה וחצי + של הגב
אם הכוונה לאיפה בגב אז גב תחתון,גב עליון חזק ,גב תחתון ממש חלש יחסית,והרופא אמר רק לא לעשות תרגילים שמשפיעים על הגב התחתון,את הבנץ פרס אני עושה עם רגליים על הספה.
זה אחלה שזה בגב ואחלה שבגב תחתון,מה היתה הפציעה?

• פותח/ת השרשור
הוא אמר שזה לא פריצת דיסק,וזה פשוט לעבור מעצמו בעוד 7 פאקינג שנים,בנתיים הכאב נשאר עוד,ואני לא יודע איך קוראים לזה לפציעה עצמה,רק אני יודע שזה פציעה בגב התחתון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית