הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי אני אוכל לעשות תרגילים מורכבים?

בוא אני אהיה כנה משקולת יד אני מרים 15 קילו..בגלל זה אני חושב שאני לא אצליח מבין?;maeq
במשקולת יד אתה כמעט ולא מערב שום שריר חוץ מהיד ! בסקוואט אתה מערב המון שרירים ככה שתוכל להרים יותר ! אני עושה 140 קילו סקוואט וכפיפות מרפקים עם מוט בלחץ 45 קילו ל5 נגיד , ככה שתבין פחות או יותר את יחסי הכוחות
צודק, אתה לא תצליח, אל תתאמן.
אם אין לך הסבר או משהו חכם להגיד פשוט תשתוק אל תתנשא/ תרד על מישהו אחר כיאלו שאתה עושה 200 סקוואט על רגל אחת !

אם אין לך הסבר או משהו חכם להגיד פשוט תשתוק אל תתנשא/ תרד על מישהו אחר כיאלו שאתה עושה 200 סקוואט על רגל אחת !
אתה לא שם לב שהוא לא מנסה לקבל עזרה וסתם טוחן מים? זה סתם לבקש תשומת לב להגיד "אני לא עושה סקוואט עם מוט ריק" ולחכות שיגידו לך "כן כן אתה תצליח".
כמה אפשר לשכנע בן אדם לעשות משהו שהוא בכלל לא מנסה?

• פותח/ת השרשור
אתה לא שם לב שהוא לא מנסה לקבל עזרה וסתם טוחן מים? זה סתם לבקש תשומת לב להגיד "אני לא עושה סקוואט עם מוט ריק" ולחכות שיגידו לך "כן כן אתה תצליח".
כמה אפשר לשכנע בן אדם לעשות משהו שהוא בכלל לא מנסה?

אחי אני ממש לא בנאדם כזה..אני פשוט רושם את מה שאני חושב כי אני לא יודע ואני מפחד לנסות בשביל שלא יצא שאני מרים ואני צונח עם זה

ותגיד אם אין לי כלוב במכון אני יוכל לעשות את זה ככה?

לול זה סרטון שלי מלפני מלא זמן (100 קילו). תשמע א. הנעליים שלי שם לא טובות תשתדל לעשות עם נעליים שטוחות ב. שעשיתי את הסקוואט ככה לא התקדמתי ליניארית כל אימון כי לא היה לי איפה להכשל, הייתי יוצא עם המוט מהבנץ רק עם משקל שהייתי בטוח שאני יכול לתת איתו חזרות אז זה קצת בעייתי להתקדם ככה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לול זה סרטון שלי מלפני מלא זמן (100 קילו). תשמע א. הנעליים שלי שם לא טובות תשתדל לעשות עם נעליים שטוחות ב. שעשיתי את הסקוואט ככה לא התקדמתי ליניארית כל אימון כי לא היה לי איפה להכשל, הייתי יוצא עם המוט מהבנץ רק עם משקל שהייתי בטוח שאני יכול לתת איתו חזרות אז זה קצת בעייתי להתקדם ככה.
לא רק בעייתי להתקדם ככה, כל ההליכה הזו עם המוט (במשקלים גבוהים) יכולה בהחלט לגרום לפציעה.

זה נכון מה שמשה אמר זה מסוכן, לכן שהייתי עושה את זה זה היה עם 70 אחוז מהRM 5 שלי, משהו כזה... בכל מקרה לא ממולץ אבל שאין ברירה, אין ברירה...

Back
למעלה תחתית