עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ארוך מדי, אפשר שורה תחתונה?
שזה רע. (ואז תשאל למה, ואז אני אתן לך מקורות, ואז תגיד שזה ארוך מידי, ואז אני אתן לך שורה תחתונה, ואז תשאל למה ואז אני אתן לך מקורות, ואז תגיד שזה ארוך מידי, ואז אני אתן לך שורה תחתונה ואז תשאל למה....)זה ארוך מדי, אפשר שורה תחתונה?
מספיק שתעיף מבט בדקה 15:23 בסרטון ש EMZ קישר. יש שם גרף על מה קרה להשמנה בבתי ספר שהוציאו מהם את המכונות של השתיה הקלה (הניסוי נערך באנגליה). בלי להכנס לכל ענייני האינסולין, הגרף הזה לכשלעצמו פוקח עיניים. זה ייקח לך משהו כמו 30 שניות.אני רואה שכל הזמן אנשים מלכלכים על משקאות מתוקים כמו XL שמפוצצים בסוכר ומשווים אותם לרעל, אז מה בעצם הבעיה בהרבה סוכר? במה זה פוגע?
בקשר להשלכות אני יודע מה הן.. אני רוצה לדעת אבל באופן מדעי איך זה פוגע [נגיד כמו שעל מלח תגיד שסותם עורקים].מספיק שתעיף מבט בדקה 15:23 בסרטון ש EMZ קישר. יש שם גרף על מה קרה להשמנה בבתי ספר שהוציאו מהם את המכונות של השתיה הקלה (הניסוי נערך באנגליה). בלי להכנס לכל ענייני האינסולין, הגרף הזה לכשלעצמו פוקח עיניים. זה ייקח לך משהו כמו 30 שניות.
בקצרה, בגוף מפתח תנגודת לאינסולין, כלומר האינסולין נעשה פחות אפקטיבי בתפקידו כמוביל הסוכר לתוך התאים. יש לזה, כמדומני, גם השלכות לתפקידו כמאפשר לנצל את השומן מתאי השומן ליצירת אנרגיה, אבל הבעיה העיקרית היא שנשאר הרבה סוכר בדם, והוא נוטה להתגבש בכל מיני מקומות עם כלי דם קטנים. כליות, עיניים, נימי דם מרוחקים בגפיים ובטח עוד כמה ששכחתי, בנוסף לאלה במוח ובאזור הלב. בקיצור, לא משהו שאתה מעוניין.בקשר להשלכות אני יודע מה הן.. אני רוצה לדעת אבל באופן מדעי איך זה פוגע [נגיד כמו שעל מלח תגיד שסותם עורקים].
אה, אגב מלח לא סותם את העורקים אלא מעלה את לחץ הדם.[נגיד כמו שעל מלח תגיד שסותם עורקים].
אוקיי הבנתי פחות או יותר; אני לא מי יודע מה אוכל סוכר [אני נמנע מדברים מתוקים, אפשר לומר שהזדקנתי מוקדם], אבל 1-2 פחיות XL כל יום זה קריטי מבחינת סוכר?בקצרה, בגוף מפתח תנגודת לאינסולין, כלומר האינסולין נעשה פחות אפקטיבי בתפקידו כמוביל הסוכר לתוך התאים. יש לזה, כמדומני, גם השלכות לתפקידו כמאפשר לנצל את השומן מתאי השומן ליצירת אנרגיה, אבל הבעיה העיקרית היא שנשאר הרבה סוכר בדם, והוא נוטה להתגבש בכל מיני מקומות עם כלי דם קטנים. כליות, עיניים, נימי דם מרוחקים בגפיים ובטח עוד כמה ששכחתי, בנוסף לאלה במוח ובאזור הלב. בקיצור, לא משהו שאתה מעוניין.
אה, אגב מלח לא סותם את העורקים אלא מעלה את לחץ הדם.
אני לא יודע אם זה "קריטי", אבל זה לא טוב. ניסית XL DIET? אני חושב שבחשבון סופי הממתיקים המלאכותיים פחות מזיקים, ואני מכיר מישהו שעבר ל XL DIET ולא מתלונן על הטעם.אבל 1-2 פחיות XL כל יום זה קריטי מבחינת סוכר?
שתיתי את זה פעם בטעות והשפרצתי על כל הקיר. מצחיק שכשהחלפתי את 30 הפחיות האלו בסופר עם XL רגיל עוד החזירו לי כסף חחחחחחאני לא יודע אם זה "קריטי", אבל זה לא טוב. ניסית XL DIET? אני חושב שבחשבון סופי הממתיקים המלאכותיים פחות מזיקים, ואני מכיר מישהו שעבר ל XL DIET ולא מתלונן על הטעם.
אה, אגב מלח לא סותם את העורקים אלא מעלה את לחץ הדם.
אם תשפריץ את ה XL הרגיל על הקיר תחסוך את כל הבעיות. וברצינות, אם הייתי במקומך הייתי מנסה להגמל, אבל זאת חוכמה קטנה מאד להגיד את זה מהמקום בו אני נמצא.שתיתי את זה פעם בטעות והשפרצתי על כל הקיר
אני לא מכור, אני פשוט אוהב את זה מאוד [ואני באמת לא מכור, כשגרתי בהולנד הייתי קונה אותם בשקל ליחידה ובמשך שלושה חודשים כל מה ששתיתי היה רק XL, כשחזרתי לארץ לא היה לי כסף כי עוד לא מצאתי עבודה ובמשך משהו כמו חצי שנה לא נגעתי אפילו ב-XL, הוכחה לכך שאני לא מכור].אם תשפריץ את ה XL הרגיל על הקיר תחסוך את כל הבעיות. וברצינות, אם הייתי במקומך הייתי מנסה להגמל, אבל זאת חוכמה קטנה מאד להגיד את זה מהמקום בו אני נמצא.
מאחר וכבר הודעת לי שאין לך עניין לשוחח איתי ברצינות, ולי אין עניין להתחרות איתך בשנינות (אני שונא להפסיד), הייתי שמח אם היית חוסך את הפרובוקציות האלה. תאמין לי שהן הרבה פחות מתוחכמות ממה שנדמה לך.זה גם מבוסס על מאמר של כללית?
מאחר וכבר הודעת לי שאין לך עניין לשוחח איתי ברצינות, ולי אין עניין להתחרות איתך בשנינות (אני שונא להפסיד), הייתי שמח אם היית חוסך את הפרובוקציות האלה. תאמין לי שהן הרבה פחות מתוחכמות ממה שנדמה לך.
זה ארוך מדי, אפשר שורה תחתונה?
אנשים מלכלכים על משקאות מתוקים כמו XL שמפוצצים בסוכר ומשווים אותם לרעל
סיכום קצת יותר מקיף (אבל קצר מספיק) תוכל למצא ב http://www.clalit.co.il/HE-IL/General/medical_diagnosis/metabolic_system/articles/diabetes.htm בפרק שכותרתו "עלולים להיות סיבוכים?".אוקיי הבנתי פחות או יותר