שאלה קטנה על סקוואט: אני מרים כיום 82.5 קילו 3 סטים ל8 חזרות ואני מרגיש קצת כאבים בגב תחתון לאחר מכן שאחרי שעה בערך נעלמים, אמור להדאיג אותי? ביקשתי כבר מכמה מאמנים לבדוק אם אני עובד נכון וכולם אמרו לי שכן חוץ מאחד שציין שאני עולה מהר מדי לפעמים.
ולנושא השני:
אז ככה, התחלתי לפני כחודש וחצי להתאמן, עליתי נורא מהר 3.5 קילו ומאז נתקעתי, לפעמים 300 גרם יותר לפעמים 300 גרם פחות אבל בעקרון 80 קילו ולא זז.
קצת נתונים אישיים:
ולנושא השני:
אז ככה, התחלתי לפני כחודש וחצי להתאמן, עליתי נורא מהר 3.5 קילו ומאז נתקעתי, לפעמים 300 גרם יותר לפעמים 300 גרם פחות אבל בעקרון 80 קילו ולא זז.
קצת נתונים אישיים:
משקל: 80
גובה: 1.82
מתאמן כחודש וחצי
תפריט תזונה לאדם השוקל 80 ק"ג
גובה: 1.82
מתאמן כחודש וחצי
תפריט תזונה לאדם השוקל 80 ק"ג
ארוחה 1
• 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה + קופסאת קוטג' 5% או 3%
ארוחה 2
•4 פרוסות לחם מחיטה מלאה עם 2 חביתות גדולות(ביצי XL)
ארוחה 3
250 גרם פסטה + 250-300 גרם חזה עוף
אחרי אימון
סקופ חלבון עם מים
3 פרוסות לחם חיטה מלאה (אשמח לתוספת אחרת אם יש למישהו)
ארוחה 4
3-4 פרוסות לחם מחיטה מלאה + קופסאת קוטג' 3% או 5%
סקופ חלבון עם מים
3 פרוסות לחם חיטה מלאה (אשמח לתוספת אחרת אם יש למישהו)
ארוחה 4
3-4 פרוסות לחם מחיטה מלאה + קופסאת קוטג' 3% או 5%
ארוחה 5
100 גרם פייבר1(קורנפלקס) + 400 מ"ל חלב 3% או 1% (משתנה)
ביום יום אני עוד אוכל יוגורט של יופלה (0% שומן)
ולרוב גם איזה "חטיפון" כזה, ארטיק או איזה עוגייה או משהו במילים אחרות עוד 200 קלוריות ביום בממוצע -ואני לא שותה מתוקים בכלל, רק מים.
מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם התפריט?
אני בא מרקע של שנה וחצי בלי לעשות ספורט בכלל בכלל ולאכול בממוצע 4-5 ימים בשבוע ג'אנק פוד ולרוב היה מדובר על יותר מפעם ביום ולא עליתי בהרבה כפי שאפשר לראות.
תודה מראש 😃
ביום יום אני עוד אוכל יוגורט של יופלה (0% שומן)
ולרוב גם איזה "חטיפון" כזה, ארטיק או איזה עוגייה או משהו במילים אחרות עוד 200 קלוריות ביום בממוצע -ואני לא שותה מתוקים בכלל, רק מים.
מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם התפריט?
אני בא מרקע של שנה וחצי בלי לעשות ספורט בכלל בכלל ולאכול בממוצע 4-5 ימים בשבוע ג'אנק פוד ולרוב היה מדובר על יותר מפעם ביום ולא עליתי בהרבה כפי שאפשר לראות.
תודה מראש 😃
נערך לאחרונה: