הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצת מסה בצבא קרבי בקו

• פותח/ת השרשור Shamen
  • פורסם בתאריך

Shamen

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אהלן עוד חודש אני עולה לקו ולפני הצבא הייתי מתאמן..הגעתי לצבא התחטבתי פצצות אבל ירדה לי הרבה מהמסה..אני רוצה לחזור להתאמן ברגע שאני יעלה לקו.
הבעיה היא התזונה..יש למישהו עצות מניסיון איך אני דואג לשמור על תזונה טובה בשביל להתפתח יפה?
לא בא לי מסה מלוכלכת..בכל זאת אני אמור לשמור על כושר ריצות מסוים ולא מתאים לי עכשיו להשמין בצורה מגעילה (גם אין לי זמן לזה עקב קורס מכים חודשיים-ארבע חודש אחרי העלייה לקו)

איפה אתה משרת ולאיזה קו אתה עולה?

בנוגע לתזונה, חוץ מהקושי בהשגת כמות מספקת של בשר והעמידה בפיתוי של המשקר/שקם/בורקסים בחדר אוכל לא אמורה להיות בעיה כי בד"כ יש כמות גדולה של גבינה, ביצים קשות וטונה. אם אתה רוצה לשבור שגרה תמיד אפשר להזמין פיצה או שווארמה לא חסר.

לרוב האימונים הם הבעיה בגלל מחסור בציוד, או ציוד דל ולא מספק, זה ושבקושי יש זמן או אפשרות, אבל זה כבר תלוי בסד"כ ובמשימות שתתפסו.

• פותח/ת השרשור
גבעתי ועולה לעזה..
ושתי אימונים בשבוע עם תוכנית טובה תנפח אותי טיפטיפה כמו שצריך..אני מאמין שיהיה לי זמן לזה.. ישלנו אחלה סד"כ (בנתיים :|)

הווו, בן שלי. לאיזה גדוד אתה עולה?

בכל מקרה, בכל המוצבים הגדולים בעזה היום יש חדר כושר נחמד אמנם המוט לא אולימפי והמשקלים בקושי עוברים את ה-100 קילו וצריך לאלתר דרכים לעשות סקוואט, אבל תלוי בסגנון האימונים שלך אולי זה יספיק. אם תהיה במוצב פלוגתי (רוב הסיכויים) אז כנראה שלא יהיה לך שום ציוד חוץ ממוט מתח/מקבילים במקרה הטוב. וברור שיש לכם עכשיו אחלה סד"כ, אתם עדיין בהכשרה, זה עוד ישתנה משמעותית, אבל אם אתה יוצא מ"כים אמצע אז לא תסבול מזה ממש.

שים עליך קרמי ותתחיל להשתגע בתרגילי משקל גוף.
סקוואט תעשה עם קרמי וג'ריקן וכוננות מלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית