עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צריך לדעת להבדיל בין דומס/תפיסת שריר/כאב בזוקפים לבין כאב "אמיתי" שיכול לנבוע מטכניקה לקויה באחד מהתרגילים. תעלה סרטוני עבודה למען הסר ספק.
לגבי היד שאיבדה פרופורציה, זה הגיוני שבתחילת התכנית אתה תראה גדילה יותר משמעותית ברגליים ותחשוב שהידיים שלך בפיגור. כשתתחיל למשוך הרבה ולעשות פרס כבד, הידיים שלך לא יהיו בפיגור. חוץ מזה במאמר בפורטל יש התייחסות על הוספת תרגילי עזר, ממליץ לקרוא
אחרי התרגילים כואב לך? בזמן שבין אחרי התרגיל עד שעתיים אחרי האימון יש כאב? אם לא והכאב הוא אך ורק בזמן ריצה, סביר להניח שאין לך בעיה רצינית בטכניקה, יש הרבה מאוד גורמים שיכולים לגרום לכאב אם אתה משלב אירובי ואנאירוביהעלתי וטכניקה שלי בסדר, אבל בריצה משום מה כואב לי , אולי מהעלייה במשקל ?
כשאני עושה את התרגילים אין לי את הכאב בזה...
אני בSS גם חודש וחצי חודשיים והעלתי 6 קילו דומה למצב שלך (שיחקתי כדורסל פה ושם אז זה כמו הריצות) בכול מקרה עכשיו חזרתי מכירופרקט (בגל כאבים בגב תחתון) הוא אמר שזה שומדבר לא פריצת דיסק לא כילה.. הוא אמר שזה השרירים שהתפתחו שלוחצים על החוליות או משהו כזה אמר לי קח שבוע מנוחה מסקוואטים ודדליפט ותחזור זה הכול אז בלי לחץ:)יש לי שאלה , אני בSS בסביבות חודש וחצי , עליתי בסביבות 6 קילו.
אני מנסה לרוץ ואין כואב לי הגב התחתון בריצה , ממה זה יכול לנבוע ?
והאם אפשר להוסיף תרגילי עזר ליד קדמית ? (היד קדמית שריר נורא חלש , שכבר מאבד פרופורציה עם שאר הגוף).
הוא אמר שזה השרירים שהתפתחו שלוחצים על החוליות או משהו כזה אמר לי קח שבוע מנוחה מסקוואטים ודדליפט ותחזור זה הכול אז בלי לחץ:)
משהו כזה בשפה המקצועית הוא אמר שקוראים לזה לחץ על רקמה רכה:suicide:שרירים שהתפתחו לוחצים על החוליות?
השרירים העיקריים בריצה הם ההאמסטרינג (שריר הירך האחורי) כנראה שהעומס עליהם בגלל הדד ליפט והסקווטים גורם לך לכאבי גב.אני מנסה לרוץ ואין כואב לי הגב התחתון בריצה , ממה זה יכול לנבוע ?
השרירים העיקריים בריצה הם ההאמסטרינג (שריר הירך האחורי) כנראה שהעומס עליהם בגלל הדד ליפט והסקווטים גורם לך לכאבי גב.
לא נראה לי רעיון טוב לשלב ריצה עם SS, זה עומס גדול מדי על הגוף בו זמנית.