הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ss מה לעשות במקום פאוור קלין-TBAR,מתח, או וינץ?

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
אני עושה SS, ואני בשום פנים ואופן לא מתכוון לעשות פאוור קלין, אני ניסיתי לעשות חתירה וגם את זה לא כל כך אהבתי,
נשארו לי כמה אפשרויות שחשבתי עליהם:
1.TBAR- דומה מאד לBOR ולכן חשבתי שהוא יכול להוות תחליף טוב
2.מתח - תרגיל מצויין לשרירי הגב הבעיה היא שאני עושה רק 1-4 חזרות לסט ( וגם לא ממש מלאות )
3.וינץ' - שאני מסתכל על הוינץ מנקודת מבט לא מקצועית הוא מאד דומה למתח רק שאני בוחר את משקל ההתנגדות ( שיהיה פחות ממשקל הגוף שלי מה שיכול לעזור לי לעשות מתח טוב יותר בעתיד).

אם יש הצעות לתרגיל אחר אני אשמח לשמוע, ולא משנה איזה תרגיל אני אבחר אני עדיין צריך לעשות אותו 3 סטים ו5 חזרות נכון?

עריכה : אני יודע שבמאמר שמדבר על SS מסבירים למה לא לעשות תרגילים אחרים כמו TBAR, אבל בכל זאת אלו הם הברירות שיש לי..

מתח. כל השאר זה לא חלק מהתכנית (גם חתירה זה לא חלק מהתכנית, והרעיון להחליף קלין בחתירה הוא לא של ריפטו.)

• פותח/ת השרשור
מתח. כל השאר זה לא חלק מהתכנית (גם חתירה זה לא חלק מהתכנית, והרעיון להחליף קלין בחתירה הוא לא של ריפטו.)

ולא כדאי לעשות וינץ' כדי להשתפר במתח ?

כי בשביל להשתפר במתח עושים מתח גם אם אתה לא יכול לעשות בכלל, אתה מנסה לעשות ובסוף תצליח.

Back
למעלה תחתית