הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בקשר לתפריט מסה שלי

Matan Nayer

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
בניתי לי תפריט מסה אני לא יודע את הערך הקלורי במדויק ניראלי בסביבות ה2300 אני רוצה שהיא תיהיה מסה נקייה אני כבר איזה 3 שבועות עם זה ואני עולה מהר במשקל ניראלי בעיקר שומן.. לקחתי פשוט את התפריט חיטוב שלי והוספתי בכל ארוחה פחמימות ושומן קצת אז תאמרו לי איך התפריט ואם צריך לשנות בשביל מסה נקייה..

ארוחת בוקר: ברנפלקס 30 גרם , כוס חלב 3% , 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא , 2 כפיות שמן זית , 2 כפות קוט'ג 5% , מלפפון בינוני

ארוחת ביניים: לחמנייה מקמח מלא , 120 גרם חזה עוף\בקר , 2 כפיות סלט טחינה מוכן , חצי מלפפון בינוני , 4 עלי חסה , חטיף שיבולת שועל (נייטור ואלי)

ארוחת צהריים: 150 גרם פסטה מקמח מלא\אורז\פתיתים , 150 גרם חזה עוף , סלט ירקות קטן , 2 כפיות שמן זית

ארוחת ערב: 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא , כף גבינת סקי 5% , מלפפון בינוני , תפוח\אפרסק\שזיף , חטיף שיבולת שועל

ארוחת לילה לפני שינה: 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא , ביצה קשה מלאה , כפית שמן זית , כף וחצי קוט'ג 5% , סלט קטן , חצי כפית טחינה

שחכתי להוסיף לארוחת ערב זה חשוב גם 10 שקדים ו5 אגוזי מלך

אני לא מבין הרבה בזה אבל אם אתה ראה שהגוף עולה מהר תיזהר משומן
כנראה שאתה משמין מהר (גנטיקה)
אז תוריד כל הקישקושים מסביב שמן זית אגוזים שקדים טחינה וכו.. חבל
במקום זה תוסיף קוסקוס חיטה מלאה קטניות למנייהם או יותר לחם גם בשביל המסה וגם לכוח
שוב מדגיש אני ממש לא מבין הרבה
אבל גם לפי התפריט שלך אתה ממש משועבד חבל תקצר

אני לא מבין למה לא הוספתה חלבון ?, זה ניראה לי היה צריך להיות דבר ראשון שאתה מוסיף
אתה חייב לספור בדיוק כמה קלוריות יוצא לך ולאיזה ערכיים סופיים אתה מגיעה
ואם עד עכשיו היית בחיטוב ורק התחלתה מסה , אז בימים הראשונים אתה תראה עלייה חדה במשקל בגלל נוזלים ולא שומן, לא בטוח אשמח אם יתקנו אותי

• פותח/ת השרשור
שלומי אתה רואה מה אתה רושם בכלל להתנזר משומן זה דבילי.. והוספתי קצת חלבון אחי זה יוצא לי על המינימום 160 גרם חלבון ליום בערך

אתה צורך שומנים אבל כנראה שהוא שאתה נוטה להשמנה אז אני מדבר על המסביב
ברור שאם תוריד כל הקשקושים מסביב עדיין יהיה לך שומן בתפריט
יש מחשבון ערכים תבדוק שם
תקיש בגוגל מחשבון קלוריות ותראה לבד

מה עם קצת פרטים עלייך?...גיל,משקל,גובה,אחוז שומן,RMR...
תבדוק גם ערכים סופיים של התפריט ותציין אותך שנדע לעזור לך.

שלומי אתה רואה מה אתה רושם בכלל להתנזר משומן זה דבילי.. והוספתי קצת חלבון אחי זה יוצא לי על המינימום 160 גרם חלבון ליום בערך
תוסיף פרטים על עצמך משקל גיל גובה, ותרשום את התחזוקה שלך, ותציין ערכיים קלוריים סופיים הם יותר חשובים מהפרוט שנתתה לגבי כל ארוחה

• פותח/ת השרשור
המשקל שלי הוא 71 70 לא יודע הוא כל הזמן משתנה ניראלי התקין הוא 70 וחצי נגיד גובה 1.73 , אחוז שומן 13 , רשום לי שהRMR שלי בדקתי באיזה אתר הוא שאני צריך לצרוך 2,435.06 קלוריות.. כולל הספורט.
חישבתי את כמה קלוריות אני מכניס סופי לגוף יוצא לי 2400 ביום שאני לא עושה משקולות ביום שאני עושה משקולות זה עוד טונה אחרי אימון ותמר זה יוצא 2550 משו כזה
בינתיים אני עולה במישקלים יפה אין לי בעיה בעליית מסה מה שרציתי לדעת זה אם זה מסה נקייה מה שאני עושה למה אני עולה מהר במשקל יכול ליהיות זה שומן.. אני רואה שאני עולה בשומן אני רואה הבדלים

יש מצב שזה נוזלים? אני גומר ביום בכיף איזה 2 וחצי ליטר וזה המינימום.. יש מצב שרואים את זה גם על הגוף? זה מבאס ת'תחת שאני עולה בשומן ככה

Back
למעלה תחתית