עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא עושה לי טובות... יש פה עוד אלפי משתמשים שיכולים לעזור.60-100 מ"ג
ודרך אגב תודה על המוניטין השלילי שנתת לי... מהיום לא מגיב להודעות שלך
המינון המומלץ הוא בין 1-2 גרם ליום תקח קפסולות של שחרור מושהה ( slow release ) ככה רוב החומר נספג בגוף
Pog יש סיבה מאוד מוצדקת למוניטין השלילי ! אתה סתם מטעה משתמשים
המינון שהוא רשם זה לילד בכיתה א׳ לא לספורטאי שמתאמן אימוני כוח עצימים.הוא לא בדיוק מטעה, אם אתה נכנס לגוגל ורושם מינון של ויטמין סי, אז באמת התוצאה היא כמו שהוא אמר, הוא לא יכול לנחש שפה בפורום ממליצים על בין 1 ל-2.
לא רשום על זה שיחרור מושהה אז אני מאמין שזה רגיל, לא קניתי את זה במקרה היה לי בבית מלפני שנה שאמא שלי קנתה לי שהייתי מצונן.המינון המומלץ הוא בין 1-2 גרם ליום תקח קפסולות של שחרור מושהה ( slow release ) ככה רוב החומר נספג בגוף
Pog יש סיבה מאוד מוצדקת למוניטין השלילי ! אתה סתם מטעה משתמשים
רשמת שתקנה שחרור מהיר שורה אחרונה ...חחח אופס שמתי לב עכשיו
הוא לא בדיוק מטעה, אם אתה נכנס לגוגל ורושם מינון של ויטמין סי, אז באמת התוצאה היא כמו שהוא אמר, הוא לא יכול לנחש שפה בפורום ממליצים על בין 1 ל-2.
תקרא! http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17485&page=3 הודעה אחרונה של EMZ ,אבל אל תשכח בו זמנית לקחת את הCLA והקיראטנין שלך אחרת לא תרד באחוזי שומן וחבל..עזוב אותך, יש פה ילדים בני 16 שבקושי יודעים לקרוא אנגלית שיתווכחו אם
Government recommended intakes
Recommendations for vitamin C intake have been set by various national agencies:
- 40 milligrams per day: the United Kingdom's Food Standards Agency[SUP][1][/SUP]
- 45 milligrams per day: the World Health Organization[SUP][87][/SUP]
- 90 mg/day (males) and 75 mg/day (females): Health Canada 2007[SUP][88][/SUP]
- 60–95 milligrams per day: United States' National Academy of Sciences.[SUP][82][/SUP]
אבל לא משנה תן לבני 16 המצחיקים האלה להמשיך לזרוק מספרים..
תקרא! http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17485&page=3 הודעה אחרונה של EMZ ,אבל אל תשכח בו זמנית לקחת את הCLA והקיראטנין שלך אחרת לא תרד באחוזי שומן וחבל..
ממש לא משחק אותה חכם גדול ,אבל מי פה ולהקניט שאני בן 16 שלא יודע לקרוא אנגלית תעשה חושבים בסך הכל הראיתי לו שהוא לא גאון!אל תהיה חכם גדול, אתה יותר זמן ממנו בפורום הזה ככה שאני בספק אם בהתחלה ידעת איפה להסתכל, זה שהרפואה היום היא בדיחה בכל מה שקשור להמלצות תזונתיות עדיין זה לא אומר שכל אחד צריך לדעת את זה אוטומטית, רוב האנשים יסמכו על מה שרופאים אומרים להם ועל כל ההמלצות של משרד הבריאות, FDA וכו'.
בקיצור אפשר פשוט לתקן את הבנאדם ולא ישר לקטול אותו ולהתחיל לחלק מוניטין שלילי.
pog, תתחיל לקרוא מאמרים בפורטל, תראה את הסרט FATHEAD(בהנחה שלא ראית), יש אותו לצפיה ישירה ביוטיוב, יתן לך קצת התחלה ויעזור לך להבין מה נכון ומה לא.
את המוניטין השלילי בכלל לא הבאתי לו על התגובה הזאת, הוא כתב שטות שממש לא יכולתי לראות. שטות שגם מתחיל לא אמור לכתוב.אל תהיה חכם גדול, אתה יותר זמן ממנו בפורום הזה ככה שאני בספק אם בהתחלה ידעת איפה להסתכל, זה שהרפואה היום היא בדיחה בכל מה שקשור להמלצות תזונתיות עדיין זה לא אומר שכל אחד צריך לדעת את זה אוטומטית, רוב האנשים יסמכו על מה שרופאים אומרים להם ועל כל ההמלצות של משרד הבריאות, FDA וכו'.
pog, תתחיל לקרוא מאמרים בפורטל, תראה את הסרט FATHEAD(בהנחה שלא ראית), יש אותו לצפיה ישירה ביוטיוב, יתן לך קצת התחלה ויעזור לך להבין מה נכון ומה לא.
אחד שמטעה ומתווכח על עובדות ועוד לא במתחילים בתזונה ואימונים אלא בוותיקים אין שום סיבה שלוותר לו על מוניטין שלילי!אל תהיה חכם גדול, אתה יותר זמן ממנו בפורום הזה ככה שאני בספק אם בהתחלה ידעת איפה להסתכל, זה שהרפואה היום היא בדיחה בכל מה שקשור להמלצות תזונתיות עדיין זה לא אומר שכל אחד צריך לדעת את זה אוטומטית, רוב האנשים יסמכו על מה שרופאים אומרים להם ועל כל ההמלצות של משרד הבריאות, FDA וכו'.
אתה משהו מדהים...תודה על זה ששיתפת את כולנו בידע הנפלא הזה אחרי זה היינו נופלים להמלצותיהם של ילדים בני 16 שפה יותר זמן ממך וכבר הבינו איך המע' עובדת..עזוב אותך, יש פה ילדים בני 16 שבקושי יודעים לקרוא אנגלית שיתווכחו אם
Government recommended intakes
Recommendations for vitamin C intake have been set by various national agencies:
- 40 milligrams per day: the United Kingdom's Food Standards Agency[SUP][1][/SUP]
- 45 milligrams per day: the World Health Organization[SUP][87][/SUP]
- 90 mg/day (males) and 75 mg/day (females): Health Canada 2007[SUP][88][/SUP]
- 60–95 milligrams per day: United States' National Academy of Sciences.[SUP][82][/SUP]
אבל לא משנה תן לבני 16 המצחיקים האלה להמשיך לזרוק מספרים..
ברגע שמישהו מגיע לפורום וחושב שהוא יכול ללמד את כולם ועושה את זה בצורה כזו לא נעימה מה אתה מצפה שיקרה?אל תהיה חכם גדול, אתה יותר זמן ממנו בפורום הזה ככה שאני בספק אם בהתחלה ידעת איפה להסתכל, זה שהרפואה היום היא בדיחה בכל מה שקשור להמלצות תזונתיות עדיין זה לא אומר שכל אחד צריך לדעת את זה אוטומטית, רוב האנשים יסמכו על מה שרופאים אומרים להם ועל כל ההמלצות של משרד הבריאות, FDA וכו'.