הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה מ"ג ויטמין C מומלץ לצרוך ביום?

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
יש לי קפסולות של וויטמין C חמש מאות מיליגרם מה הצריכה היומית הממולצת ליום למשקל 70?

התגובה השלילית הגיעה אחרי שדי קטלו אותו, אבל יש משהו גם במה שאתה אומר.
אבל אין טעם להיגרר לויכוח על זה.

בגלל זה משאירים לביל סטאר את עניין האימונים , ולייל את עניין התזונה
אין פה להקשיב או לא להקשיב בעניין התזונה, כל בן אדם שעבר 1-2 שנים באקדמיה ולקח קצת קורסים בביולוגיה, כימיה ופיזיולוגיה, יוכל לנתח מחקרים בתזונה ולקחת מהם מסקנות.
מה שלייל עושה זה סה"כ לחסוך לאנשים כמוך וכמוני זמן. הוא לוקח 300 רפרנסים, מסכם את כולם ומרכיב מזה ספר ומוכר אותו ב 80 דולר. לי שווה לקנות ספר כזה, כי אין לי כוח ללכת ולקרוא 300 מחקרים.

אין פה להקשיב או לא להקשיב בעניין התזונה, כל בן אדם שעבר 1-2 שנים באקדמיה ולקח קצת קורסים בביולוגיה, כימיה ופיזיולוגיה, יוכל לנתח מחקרים בתזונה ולקחת מהם מסקנות.
מה שלייל עושה זה סה"כ לחסוך לאנשים כמוך וכמוני זמן. הוא לוקח 300 רפרנסים, מסכם את כולם ומרכיב מזה ספר ומוכר אותו ב 80 דולר. לי שווה לקנות ספר כזה, כי אין לי כוח ללכת ולקרוא 300 מחקרים.
משה יש לך איזשהם המלצות לספרים טובים שקשורים לתזונה , עדיף שהאנגלית תהייה כמה שיותר קלילה

ב- UD2 של לייל כל החלק של ההקדמה יחסית כליל לקריאה ומכיל הרבה מידע. גם בספר של השומן העיקש יש הרבה על ליפוליזה של שומן.
הספר של החלבון של לייל מכיל המון מידע על חלבון, אבל בלתי ניתן לקריאה בחלק אחד ומשמש יותר כאינציקלופדיה. יש הרבה ספרים אקדמאים, אבל הם יקרים ולא ניתנים להורדה באינטרנט.

המינון הממשלתי המומלץ הוא תוצאה של :
1. לחצים פוליטיים של ארגונים חקלאיים, שמשפיעים על תוצאות של-
2. ניסויים שבודקים מתי אתה נהיה חולה אם אתה מקבל פחות מ X מויטמין מסוים.

לדעתי, אין הרבה קשר בין המינימום שיחזיק אותך בחיים, למה שיחזיק אותך בתיפקוד טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית