הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתכנית מסה AB ארבע פעמים

• פותח/ת השרשור dagoss
  • פורסם בתאריך
אחלה תוכנית לא יגיבו לך פה כי הפורום תומך בתוכנית ss (אני לא מתחבר לss) אני עשיתי את הab והיא תוכנית סבבה אבל עדיין מעדיף את הקלאסית

למה אתה מעדיף את הקלאסית? בגלל שיש בה דדליפט וסקוואט?
תאמת אחי אני לא עושה לא סקוואט ולא דדליפט ואני רואה תוצאות די טובות אני יכול להמליץ לך אם אתה לא רוצה לעשות דדליפט וסקוואט אז אני הייתי עושה את התוכנית השנייה(לא הקלאסית) אבל עם חלוקה של שרירים כמו בקלאסית הרבה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
תאמת אחי אני לא עושה לא סקוואט ולא דדליפט ואני רואה תוצאות די טובות אני יכול להמליץ לך אם אתה לא רוצה לעשות דדליפט וסקוואט אז אני הייתי עושה את התוכנית השנייה(לא הקלאסית) אבל עם חלוקה של שרירים כמו בקלאסית הרבה יותר טוב

מה בגלל שיש כתפיים באימון של חזה ? אמרו לי שזה בסדר, כי כל הקטע זה לעשות גירוי חזק לכתפיים אפילו שהמשקל יותר נמוך בתרגילים שלו, כי הרי כתפיים עובדות גם בתרגילי חזה.
איזה תכנית אתה עובד כרגע?

דבר ראשון אף אחד לא חייב לך כלום.
ובקשר לתכנית אני לא אוהב אותה ממש, אני מעדיף פחות תרגילי בידוד והעיקר שתהיה התקדמות מאימון לאימון במשקלים.
אני הייתי הולך על FBW שלוש פעמים בשבוע.

כמה תגובות אתה עוד צריך???
התכנית היא בסדר גמור, אם תשמע עוד תגובות זה רק יכול לבלבל אותך במיוחד אם כל אחד יגיד משהו אחר, פשוט תצמד לתכנית וזהו, לא תהיה מרוצה תחליף.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אף אחד לא חייב לך כלום.
ובקשר לתכנית אני לא אוהב אותה ממש, אני מעדיף פחות תרגילי בידוד והעיקר שתהיה התקדמות מאימון לאימון במשקלים.
אני הייתי הולך על FBW שלוש פעמים בשבוע.

למה FBW? זאת יותר תכנית למתחילים לא? והיא ממש דומה לSS, אני עשיתי כבר SS ולא הייתי מרוצה בתכנית.

למה FBW? זאת יותר תכנית למתחילים לא? והיא ממש דומה לSS, אני עשיתי כבר SS ולא הייתי מרוצה בתכנית.

FBW זה לא רק למתחילים וגם אם כן אז מעולה כי אתה מתאמן מתחיל.
לא אין שום קשר בין זה לSS חוץ מהתרגילים המורכבים,הטווח חזרות יותר גבוה וגם הסטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית