הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל דיאטה רצינית

• פותח/ת השרשור ronizz7
  • פורסם בתאריך

ronizz7

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אז ככה אני שוקל 118-9
גובהה 183
אחוזי שומן 35-4
ואני מת להתחיל דיאטה כל מה שלא ניסיתי פשוט נכשל!
הייתי בחדר כושר - נכשלתי.

אני לא יודע מה לעשות אני כותב את זה מתוך ייאוש..

קראתי אין ספור מאמרים ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום!!

אני רוצה להתחיל דיאטה רצינית שתעזור לי אולי לשנות את חיי אבל אני לא מצליח כל מה שאני עושה אני נכשל בו!

תודה לעוזרים.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "נכשל"? במה אתה נכשל בדיוק?

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתכוון כשאתה אומר "נכשל"? במה אתה נכשל בדיוק?
ז''א שגם שאני עומד במאזן קלורי שלילי אני איכשהוא עולה במשקל!
כך דוגמא למשל לפני שנה שנרשמתי לחדר כושר הייתי שוקל 113קילו,התחלתי להתאמן מאזן קלורי שלישי - ריצות והכל
סיימתי את האימון עליתי על המשקל שקלתי 115קילו[אולי זה השתייה ואולי זה השתן שאני צריך לרוקן,אוקיי רוקנתי,למחרת עליתי שוב ונשארתי על 115קילו...]

ז''א שגם שאני עומד במאזן קלורי שלילי אני איכשהוא עולה במשקל!
כך דוגמא למשל לפני שנה שנרשמתי לחדר כושר הייתי שוקל 113קילו,התחלתי להתאמן מאזן קלורי שלישי - ריצות והכל
סיימתי את האימון עליתי על המשקל שקלתי 115קילו[אולי זה השתייה ואולי זה השתן שאני צריך לרוקן,אוקיי רוקנתי,למחרת עליתי שוב ונשארתי על 115קילו...]
נשקלים פעם בשבוע, לאחר השירותים של הבוקר, ללא אכילה או שתייה של מזון ומשקאות.
סביר להניח שאתה לא באמת במאזן קלורי שלילי אם אתה לא יורד במשקל, גם כשאתה חושב שאתה כן.

• פותח/ת השרשור
נשקלים פעם בשבוע, לאחר השירותים של הבוקר, ללא אכילה או שתייה של מזון ומשקאות.
סביר להניח שאתה לא באמת במאזן קלורי שלילי אם אתה לא יורד במשקל, גם כשאתה חושב שאתה כן.
את התפריט של המאזן הקלורי השלילי קיבלתי מהדיאטנית. ושום דבר מעבר לא הכנתי לפה!

את התפריט של המאזן הקלורי השלילי קיבלתי מהדיאטנית. ושום דבר מעבר לא הכנתי לפה!
התפריט האחרון הוא תפריט לאנשים ששוקלים 100 ק"ג (יכול להתאים לך), תעשה השוואה בינו לבין מה שהדיאטנית נתנה לך:
http://www.kilogram.co.il/614/%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%95%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93/

אם אין לך עצבים להתעסקות עם אוכל ודיאטות להרבה זמן אני ממליץ לך לקרוא את הספר PSMF זה דיאטה שמאוד מתאימה לאנשים במשקל יחסית גבוה והיא לא כזו קשה(שוב, בהתחלה כשאתה במשקל גבוה) אם אתה עובד\עסוק רוב הזמן, אם אתה תלמיד או בבית זה לא מומלץ לדעתי.
בחודשיים להערכתי תוכל להוריד כ16~קילו ולאחר מכן תוכל לעבור לדיאטה רגילה...

• פותח/ת השרשור
התפריט האחרון הוא תפריט לאנשים ששוקלים 100 ק"ג (יכול להתאים לך), תעשה השוואה בינו לבין מה שהדיאטנית נתנה לך:

קראתי ועיינתי בה והתפריט שהדיאטנית הביאה לי לא קרובה למה שכתוב באתר אז אני לא יודע מה לעשות

אם אין לך עצבים להתעסקות עם אוכל ודיאטות להרבה זמן אני ממליץ לך לקרוא את הספר PSMF זה דיאטה שמאוד מתאימה לאנשים במשקל יחסית גבוה והיא לא כזו קשה(שוב, בהתחלה כשאתה במשקל גבוה) אם אתה עובד\עסוק רוב הזמן, אם אתה תלמיד או בבית זה לא מומלץ לדעתי.
בחודשיים להערכתי תוכל להוריד כ16~קילו ולאחר מכן תוכל לעבור לדיאטה רגילה...
מה זאת אומרת דיאטת כאסח? תוכל לעזור לי אולי בפרטי ולהסביר לי ?
ואני לומד 3פעמים בשבוע ויומיים עובד.

קראתי ועיינתי בה והתפריט שהדיאטנית הביאה לי לא קרובה למה שכתוב באתר אז אני לא יודע מה לעשות

אני גם חושב שכדאי לך ללכת לפי התפריט שמשה הציעה לך וגם תקרא http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

בנוסף הייתי שמח בשביל הסקרנות שלי לדעת מה הדיאטנית הציעה לך

• פותח/ת השרשור
זרקתי את הדף שקיבלתי ממנה..
בקשר לדיאטת כאסח שהצעתם לי..
אני לא מבין מה אני צריך לקרוא שם.

פעם ירדתי מ125 ק"ג ל78 זה לקח שנה של הליכות לפחות 3 ל5 בשבוע את התוצאות ראיתי רק ב4 חודשיים אחרונים אני מדבר ל ירידות חדות של 3 ל5 בשבוע
כיום אני על 84 לאחר להעליתי מסה כרגע בחיטוב אל ה75 מקווה לטוב
רק רצון !!

זרקתי את הדף שקיבלתי ממנה..
בקשר לדיאטת כאסח שהצעתם לי..
אני לא מבין מה אני צריך לקרוא שם.
מביאים לך מאמר, למה אתה חושב שאתה צריך לקרוא רק חלק אחד משם ולא את כולו?
הכל מתחיל מכאן.. אתה מחפש קיצורי דרך, אפילו בקריאת מאמרים.

• פותח/ת השרשור
מביאים לך מאמר, למה אתה חושב שאתה צריך לקרוא רק חלק אחד משם ולא את כולו?
הכל מתחיל מכאן.. אתה מחפש קיצורי דרך, אפילו בקריאת מאמרים.
אני האחרון שילך בקיצורי דרך! כל החיים שלי סבלתי ואני מוכן לקרוע את עצמי במובן הטוב כדי לקבל תוצאות אבל אני לא יודע מה לקרוא ואני לא כ''כ מבין בחלבונים וכל השאר כך שאני לא בדיוק מבין מה אני קורא..
ז''א כיאלו אני קורא את זה ואחרי 2דקות הכל נמחק לי.

תשמע לא צריך להתחיל לקרוא ספרים ומאמרים יש פה עיקרון מאוד פשוט! להתאמן ולאכול פחות!
אימוני משקולות יעזרו לך מאוד ובקשר לאירובי - פשוט תתחיל בהליכות מהירות שים לב שקצב הלב שלך יעלה, אתה כתבת שעלית על המשקל בסוף האימון והיית אותו משקל והתבאסת על עצמך. אל תחפש תירוצים, אם אתה באמת רוצה זה אפשרי, לא צריך דיאטות כאסח. תתחיל לאט בקצב שלך ובמשקל שלך אתה באמת תראה תוצאות במהירות וזה מה שיתן לך מוטיבציה. רק אל תצפה לראות תוצאות אחרי יום יומיים כי פה אתה מכשיל את עצמך!

אז ככה אני שוקל 118-9
גובהה 183
אחוזי שומן 35-4
ואני מת להתחיל דיאטה כל מה שלא ניסיתי פשוט נכשל!
הייתי בחדר כושר - נכשלתי.

אני לא יודע מה לעשות אני כותב את זה מתוך ייאוש..

קראתי אין ספור מאמרים ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום!!

אני רוצה להתחיל דיאטה רצינית שתעזור לי אולי לשנות את חיי אבל אני לא מצליח כל מה שאני עושה אני נכשל בו!

תודה לעוזרים.

בתור התחלה הייתי ממליץ לך ללכת לתזונאי וגם יש לך פה ייעוץ אישי באתר וזה כולל ליווי אני מאמין שיכולים להתאים לך תוכנית תזונה נכונה ולתת לך לפחות את הפוש הראשוני ואת הכלים כדי שתוכל לפחות להתחיל כמו שצריך , תאמין לי שכשאתה עושה משהו כמו שצריך ובאמת משקיע בו ויודע שאתה בידיים של אנשים שאתה יכול לסמוך עליהם ומלווים אותך לאורך הדרך המצב שונה - כמובן שיש אפשרות גם לבנות תפריט עם מאזן קלורי שלילי - 500 קלוריות מתחת להוצאה היומית ולדבוק בתפריט הזה למשך תקופה ארוכה ואתה תראה תוצאות אין שום סיבה שזה לא יעבוד. הבחירה היא שלך אתה אמור לדעת מה יתאים לך יותר ....

Back
למעלה תחתית