עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מקבל אזהרה על ההודעה המטופשת הזאת..אל תתטריל לי בפורוםתגיד אתה ליצן או מה ?? פרק זמן יכול להיות שניות דקות שעות שנים שנות אור ...
אם אני לא טועה דובר בעבר על יום כן יום לא ..או יום כן,יומיים לאבאמת פעם בכמה זמן צריך לעשות הפסקה מקפאין כדי שהגוף לא יתרגל ונצטרך לעלות מינונים?
אתה לא שותה בכלל קולה,קפה ביום יום? ודברים כאלו?טוב הקיצר הקפאין הגיע ולקחתי 2 סה"כ 400 מ"ג על בטן ריקה וזה לא הזיז לי לא הרגשתי כלום...
יש לציין שאני בכלל לא שותה כלום עם קפאין ולא מקבל קפאין.
כל הזין... נולדתי דפוק גם תרופות לא משפיעות עליי כנראה זה מערכת העצבים או משהו
זה בסדר גם אני ככה.טוב הקיצר הקפאין הגיע ולקחתי 2 סה"כ 400 מ"ג על בטן ריקה וזה לא הזיז לי לא הרגשתי כלום...
יש לציין שאני בכלל לא שותה כלום עם קפאין ולא מקבל קפאין.
כל הזין... נולדתי דפוק גם תרופות לא משפיעות עליי כנראה זה מערכת העצבים או משהו
אתה מקבל אזהרה על ההודעה המטופשת הזאת..אל תתטריל לי בפורום
במבה תגיד דיאט ספרייט ,הוא משקה עם אותה כמות קפאין כמו בדיאט קולה/קולה זירו?אם אני לא טועה דובר בעבר על יום כן יום לא ..או יום כן,יומיים לא
אתה לא שותה בכלל קולה,קפה ביום יום? ודברים כאלו?
עד כמה שאני יודע תשתמש עד שאתה מתחיל להרגיש שההשפעה כבר פחות מורגשת ואז תעשה הפסקה מוחלטת מקפאין (בלי קולה, שוקולד קפה) של שבוע-שבועיים.באמת פעם בכמה זמן צריך לעשות הפסקה מקפאין כדי שהגוף לא יתרגל ונצטרך לעלות מינונים?
הוא ודאי התבלבל. 20 מ"ג זה הרבה פחות מכפית נס.אתה בטוח שזה 20mg? כי הProlab שלי 200mg.
200MG טעות שלי