הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים לסיירות,גיבושים.

• פותח/ת השרשור eli
  • פורסם בתאריך

eli

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
חשבתי לעשות 3 אימוני סיבולת שריר בשבוע שבכול אימון יהיה 3XY סטים -שכיבות סמיכה,מתח,קפפות תאומים(שאתה עומד על הקצה של הכסא),קפפות ידיים מתי שאתה בעמידת ידיים,סקווט,קפפות בטן בשילוב אלכסונים.
3,4 הימים האחרים( או באותו ימים של אימוני סיבולת שריר) היו בישביל סיבולת לב ריאה - אימון ריצת 2000,אימון ספרינטים,אימון ריצה ארוכה לפי זמן (בסביבות בין 45 דקות לשעה) ומדי פעם לעשות ספרינטים שאתה מרים משו.

השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לשנות בתוכנית?(נשאר לי זמן עד ינואר)

תודה מראש.

חשבתי לעשות 3 אימוני סיבולת שריר בשבוע שבכול אימון יהיה 3XY סטים -שכיבות סמיכה,מתח,קפפות תאומים(שאתה עומד על הקצה של הכסא),קפפות ידיים מתי שאתה בעמידת ידיים,סקווט,קפפות בטן בשילוב אלכסונים.
3,4 הימים האחרים( או באותו ימים של אימוני סיבולת שריר) היו בישביל סיבולת לב ריאה - אימון ריצת 2000,אימון ספרינטים,אימון ריצה ארוכה לפי זמן (בסביבות בין 45 דקות לשעה) ומדי פעם לעשות ספרינטים שאתה מרים משו.

השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לשנות בתוכנית?(נשאר לי זמן עד ינואר)

תודה מראש.
אנחנו ממליצים שתכתוב תוכנית אימונים כמו שצריך ולא רשימת מכולת. כל אימון 3XY סטים לא אומר שום דבר. תכתוב כמה סטים וחזרות כל אחד, תכתוב כמה זמן אימוני ספרינטים, אילו ריצות ארוכות, כמה זמן כל אחת מהן בשבוע, כמה פעמים בשבוע וכן הלאה. בלי כל הפרטים הללו, לא ניתן להבין מההודעה שלך שום דבר ממשי.

יש קבוצה בקרוספיט תל אביב שמתמקדת בהכנה לצבא אם אתה מהאזור

• פותח/ת השרשור
אנחנו ממליצים שתכתוב תוכנית אימונים כמו שצריך ולא רשימת מכולת. כל אימון 3XY סטים לא אומר שום דבר. תכתוב כמה סטים וחזרות כל אחד, תכתוב כמה זמן אימוני ספרינטים, אילו ריצות ארוכות, כמה זמן כל אחת מהן בשבוע, כמה פעמים בשבוע וכן הלאה. בלי כל הפרטים הללו, לא ניתן להבין מההודעה שלך שום דבר ממשי.
תוכנית אימונים (עד ינואר):
אימון A:
  1. שכיבות סמיכה .
  2. מתח .
  3. בטן בשילוב אלכסונים .
  4. כפיפות ידיים עמידת ידיים.
  5. סקווט.
  6. תאומים(שאתה עומד על הקצה ומוריד ומעלה את העקב).
כול תרגיל 3 סטים וחזרות כמה שאני יכול באותו סט.

אימון B:
ריצה ארוכה בין 45 דקות לשעה(כמובן באימונים הראשונים אני לא יעשה 45 דקות אני משאר שאני יתחיל מי 20 דקות).

אימון C:
אימון ספרינטים -תאמת בזה אני לא יודע כמה לעשות.

אימון D:
ריצת 2000 מטר-אחרי כול שני אימוני D מוריד את הזמן וככה עד שאני מגיעה לתוצאה טובה.

סדר האימונים: אימון A יהיה 3 פעמים בשבוע וסוגי האימונים האחרים כול סוג פעם אחד בשבוע.

יש קבוצה בקרוספיט תל אביב שמתמקדת בהכנה לצבא אם אתה מהאזור
איך קוראים לקבוצה,מועדון?

נערך לאחרונה:
תוכנית אימונים (עד ינואר):
אימון A:
  1. שכיבות סמיכה .
  2. מתח .
  3. בטן בשילוב אלכסונים .
  4. כפיפות ידיים עמידת ידיים.
  5. סקווט.
  6. תאומים(שאתה עומד על הקצה ומוריד ומעלה את העקב).
כול תרגיל 3 סטים וחזרות כמה שאני יכול באותו סט.

אימון B:
ריצה ארוכה בין 45 דקות לשעה(כמובן באימונים הראשונים אני לא יעשה 45 דקות אני משאר שאני יתחיל מי 20 דקות).

אימון C:
אימון ספרינטים -תאמת בזה אני לא יודע כמה לעשות.

אימון D:
ריצת 2000 מטר-אחרי כול שני אימוני D מוריד את הזמן וככה עד שאני מגיעה לתוצאה טובה.

סדר האימונים: אימון A יהיה 3 פעמים בשבוע וסוגי האימונים האחרים כול סוג פעם אחד בשבוע.

איך קוראים לקבוצה,מועדון?

השם הוא קרוספיט תל אביב ממוקום בכיכר אתרים..מלמדים שם הכול סקוואטים דדליפט וזה גם קבוצות קטנות של עד 10 אנשים

Back
למעלה תחתית