הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| חצי מהתפריט שלי מגיע מגיינר ביתי זה בסדר?

• פותח/ת השרשור abagada
  • פורסם בתאריך

abagada

משתמש מתחיל
47
6
נק' מוניטין:
6
47
6
יש לי אבקת חלבון של דימטייז ELITE, ועם האבקה אני עושה את אותה ארוחת בוקר כל יום שהיא בעצם מהווה 50% מה-RMR שלי.
ומהווה בערך גם +- 50% מתצרוכת החלבון שלי.
אני בן 18, שוקל 62 על 170 ס"מ, אחוז שומן בערך 12%, אני עושה מסה כרגע אחרי פרישה מאימונים של שלושה חודשים עקב מחלה.
ה-RMR שלי הוא 2471 קלוריות.
זאת הארוחת בוקר:
100 גרם שיבולת שועל
1 סקופ אבקת חלבון טעם שוקולד
50 גרם אגוזי מלך
2 ביצים XL
350 מ"ל חלב 3%

מערבב במיקסר ושותה, פה בערך יוצא לי 1200 קלוריות פלוס מינוס.
ז"א שנשאר לי לאכול רק עוד 1271 קלוריות במשלך כל היום אז משלים ערכי חלבון לפי שניים משקל גוף עם טונה חזה עוף בשר וזה..
האם זה בסדר?
תודה..

אתה לא מבשל את הביצים? אוכל אותן חיות?
בכל מקרה אני מציע לך לאכול את רוב הקלוריות (מעל 60%) בזמן שבין אחרי האימון לזמן שאתה הולך לישון.

אתה לא מבשל את הביצים? אוכל אותן חיות?
בכל מקרה אני מציע לך לאכול את רוב הקלוריות (מעל 60%) בזמן שבין אחרי האימון לזמן שאתה הולך לישון.
שטויות !

אני לא בטוח שאתה מבין את זה אבל בגיינר הספציפי הזה(אני משתמש גם כן בדיימטייז מאס גיינר השק של 5.5 ק"ג) מה שכתוב לך על הקופסה, כלומר +-1000 קלוריות במנת הגשה, מדובר על 2 סקופים של הגיינר.
ככה שאם אתה מנסה לעלות במשקל אתה צריך יותר מסקופ אחד של הגיינר(הכף הגדולה הזאת). ובכללי אני בערך באותו משקל שלך לפני חודש הייתי 57 קילו ועליתי כבר 3 ק"ג ואני בערך על אותו אחוז שומן(8%).

לדעתך זה שטויות, אני רק המלצתי (עליי זה עובד יותר טוב וכיף לי לאכול הרבה אחרי אימון כבד וקשה). הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, מצידי שיתאמן כבד וישר יילך לישון.

Back
למעלה תחתית