ייעוץ ניוד שומן - קפאין

nadavba55

משתמש פעיל
561
1
נק' מוניטין:
-7
561
1
אני צריך כמה הבהרות בנושא
אני חשבתי שצריכה של קפאין גורמת לניוד שומן,ואם במקרה הצורך הגוף צריך אנרגיה אז הוא יפנה על החומצות שומן החופשיות שנוידו
בפוסט הזה שקראתי
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21934
משה רושם ש
"בכל אחוז שומן קפאין לא נותן שום דבר. הוא סה"כ יכול להגביר ביצועים ע"י השפעה על המערכת העצבית"

ועדי רשם
"קפאין יגרום לגוף לנייד שומן עם הגוף צריך לנצל את השומן הזה לאנרגיה הוא ינצל אותו אם לא הוא יחזור לתאים."

משהו יכול להסביר?
הגוף יעדיף לפנות לשומן שנויד למחזור הדם או שהוא בכלל לא משתמש בו ללא חומרים נוספים??

אם השאלה שלך היא , האם קפאין שורף שומן ? אז לא ! כמו שמשה אמר זה רק יכול להביא לביצועים טובים יותר , כמו לרוץ יותר זמן/מהר , בגלל המרץ שהקפאין נותן חוץ מזה לא תרוויח כלום .

• פותח/ת השרשור
אם השאלה שלך היא , האם קפאין שורף שומן ? אז לא ! כמו שמשה אמר זה רק יכול להביא לביצועים טובים יותר , כמו לרוץ יותר זמן/מהר , בגלל המרץ שהקפאין נותן חוץ מזה לא תרוויח כלום .

כנראה לא הבנתה מה השאלה שלי.
שניהם מסכימים שהוא מנייד שומן,אבל משה אומר שללא חומרים(יהומבין,אפדרין...)הגוף לא ישתמש בחומצות שומן
עדי אומר שהגוף כן ישתמש בהם במידה והוא צריך

קפאין שורף שומן? חחחחחח שמע , מה שמשה רשם זה בדיוק מה שהוא עושה , היתר זה תוצאה של מה שמשה רשם.. כמה פשוט 😃

• פותח/ת השרשור
קפאין שורף שומן? חחחחחח שמע , מה שמשה רשם זה בדיוק מה שהוא עושה , היתר זה תוצאה של מה שמשה רשם.. כמה פשוט 😃

אף אחד לא אמר שהקפאין שורף שומן רשמתי ברור מנייד אתה מוזמן לקרוא שוב אחי שאלה היתה האם הגוף ישתמש ח"ש החופשיות האלו ללא חומרים נוספים

אף אחד לא אמר שהקפאין שורף שומן רשמתי ברור מנייד אתה מוזמן לקרוא שוב אחי שאלה היתה האם הגוף ישתמש ח"ש החופשיות האלו ללא חומרים נוספים
השאלה שלך לא נכונה. השאלה צריכה להיות "האם קפאין יעזור ל"שרוף" יותר שומן מתאי השומן בסוף יום והאם המאזן הזה יהיה שלילי או נטראלי"
הכוונה היא שיש לך חומצות שומן שיוצאות מהתאים. אם תקח קפאין, תתחיל לנייד שומן, משמע יותר חומצות שומן חופשיות יטיילו להן בדם. אם הגוף ישתמש בחומצות שומן הללו או לא זה לא רלוונטי, כי כמו שהוא השתמש בהן, הוא יוכל לאגור אותן לאחר מכן מהתזונה או להפוך במקרים קיצוניים חומרים אחרים ואז לאגור אותם כשומן. הנקודה היא שאם תשתה קפאין, המאזן הסופי לא יהיה שונה (הכוונה שהוא ישאר נטראלי) מבחינת חומצות השומן בתאים ממצב שלא תשתה קפאין כלל. עם חומרים נוספים הסיפור שונה לגמרי ושם המאזן מתחיל להיות שלילי, כי החומרים הנוספים (יוהימבין, אפדרין וכו') משנים את המכניזם ולכן התוצאה שונה.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלך לא נכונה. השאלה צריכה להיות "האם קפאין יעזור ל"שרוף" יותר שומן מתאי השומן בסוף יום והאם המאזן הזה יהיה שלילי או נטראלי"
הכוונה היא שיש לך חומצות שומן שיוצאות מהתאים. אם תקח קפאין, תתחיל לנייד שומן, משמע יותר חומצות שומן חופשיות יטיילו להן בדם. אם הגוף ישתמש בחומצות שומן הללו או לא זה לא רלוונטי, כי כמו שהוא השתמש בהן, הוא יוכל לאגור אותן לאחר מכן מהתזונה או להפוך במקרים קיצוניים חומרים אחרים ואז לאגור אותם כשומן. הנקודה היא שאם תשתה קפאין, המאזן הסופי לא יהיה שונה (הכוונה שהוא ישאר נטראלי) מבחינת חומצות השומן בתאים ממצב שלא תשתה קפאין כלל. עם חומרים נוספים הסיפור שונה לגמרי ושם המאזן מתחיל להיות שלילי, כי החומרים הנוספים (יוהימבין, אפדרין וכו') משנים את המכניזם ולכן התוצאה שונה.

יותר מברור,תודה על ההסבר!

אתה יכול לפרט

אם נגיד בלי קפאין אני רץ חצי שעה על 12 קמש
ועם קפאין על 13 קמש (ולא בלי הקפאין אני לא מצליח) לא בהכרח שרפתי יותר קלוריות

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לפרט

אז בצורה עקיפה שרפתה בגלל הקפאין,כי הוא עזר לך להגיע למהירות גבוה יותר,אבל השריפת קלוריות המוגברת היא באופן ישיר בגלל שרצתה יותר מהר
לא בגלל הקפאין

אתה יכול לפרט

כן אכן תשרוף יותר , כתבתי לא בהכרח כי יש הרבה אנשים שאני מכיר ספציפית שזה לא גורם להם לרוץ יותר מהר / יותר זמן בגלל הקפאין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית