הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלוחה של אסא בבת ים

• פותח/ת השרשור Pitria
  • פורסם בתאריך

Pitria

משתמש מתחיל
56
1
נק' מוניטין:
4
56
1
אפשר להתקבל לשם בלי קשר למשקלים של ההרמות?? ומגיל 14 יקבלו שם?
נגיד אני בן 14 ויש לי משקלים כבדים אבל יחסית לגיל שלי

כל עוד אתה בן 12-16 גם בלי ניסיון קודם אני מאמין המאמן יקבל אותך. אתה מוזמן לבוא להתנסות ביום רביעי רק תדאג לאישור מרופא שמותר לך להתאמן בהרמת משקולות. המקום נמצא ברחוב אורט ישראל 7 האימונים הם 4 פעמים בשבוע ראשון שני רביעי וחמישי אם אתה מעוניין תגיב פה ואני ישלח לך הודעה בפרטי.

לא חייב אישור מיוחד להרמת משקולות (זה אישור לבוגרים), אישור רגיל של מכון כושר מרופא משפחה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני מעוניין 😃
בינתיים אני ידבר על ההורים שלי על זה (אין להם בעיה עם זה רק בקשר לנסיעות וכו אבל אולי יש אוטובוסים).
ד"א צריך ידע רחב?? כלומר אני מתאמן SS ואני מאמין שעד שאני ירשם לשלוחה יהיו לי משקלים יותר כבדים מעכשיו
אבל אין לי את הידע הכי רחב בהרמת משקולות אני יודע את הטכניקות של התרגילים אבל עדיין צריך הרבה ידע או שהכל אני ילמד כבר שם?
ובאיזה שעות זה?
סליחה על החפירה

נערך לאחרונה:
המאמן מלמד אותך הכל מנוקדת אפס אפילו יהיה רצוי שתבוא עם כמה שפחות מידע חחחח ומתי אתה מתכון להגיע?

שעות הפעילות 15:00-19:00, לגבי הידע, בשביל זה יש מאמן עם ניסיון של 40 שנה בתור מאמן.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאני יתחזק עוד קצת ויבוא גם עוד מעט מסתיים המנוי בחדר כושר
בינתיים עם אתם יכולים תשלחו לי בהודעה פרטית את המספר של המאמן
ד"א זה כמו חדר כושר כזה? אני נגיד אני יכול לבוא איזו שעה שבא לי מ3 עד 7? נגיד ב4?
תודה על העזרה 😃

כן אתה תוכל להגיע ב 4 אני כשיש לי לימודים עד 4 וחצי מגיע ישר אחרי הלימודים אבל אני ייתן לך את המספר שלי כי המאמן לא דובר עברית בכלל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית